stijl

Zomer vest: 17 van de heetste modellen 2019

De zomer vest is de perfecte oplossing voor vrouwen die willen om toe te voegen aan uw garderobe stijlvolle en verfijnde top. Trouwens, in de zomer vest is zeer veelzijdig en praktisch ding, die perfect past voor bijna elke look. Een ander voordeel gepresenteerd aan de top dit is hoe het er op bijna elk figuur. Het belangrijkste hier is om te kiezen van de juiste stijl van cardigan.

Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019

Zomer vest

Een longline mouwloos vest en klemmen ideaal voor vrouwen die van wilt maken van een stijlvolle en trendy imago. Een dergelijk kledingstuk is gemaakt van dunne en lichte stoffen, die is waarom het is ideaal voor het maken van een zomer boog. Het dragen van een zomer jas kunt u met jeans, rokken of broeken. Maar als we praten over schoenen, het is hier beter om de voorkeur geven aan de klassieke schoenen.

Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019

Zomer opengewerkt vest

Lichtgewicht pointelle vest is buitengewoon geschikt voor het warme seizoen. Het kan worden gemaakt in verschillende kleuren, verschillende lengtes, met mouwen of zonder, met klemmetjes of niet. Het dragen van opengewerkte zomer vest u kunt met bijna alle items van kleding, maar het meest indrukwekkende is, zal het zoeken met dingen in etnische stijl.

Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019

Zomer chiffon vest

Chiffon vesten zijn ongelooflijk populair onder de vrouwen. Vooral dol van dit model, die meer lijken op een kimono. Dit vest wijde mouwen, die zorgt voor het effect van de speciale vrouwelijkheid en lichtheid. Draag de zomer chiffon vest u kunt met dingen in casual stijl in de zakelijke en zelfs formeel.

Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019

Zomer vest met print

Vet dames die niet bang zijn om te experimenteren met hun beelden, zullen blij zijn om het toevoegen van een boog in een stijlvolle zomer vest met een print. We raden je kijkt naar geometrisch, bloemen en abstracte patronen die zal onthullen van je vrouwelijkheid en creativiteit. Ook in gedachten houden trendy dierlijke patronen — tijger, de luipaard en de slang.

Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019

Summer knit cardigan

Als u wilt maken een stijlvolle casual look en weet niet wat aan te vullen jeans en een t-shirt, kunt u altijd terugkeren naar een veelzijdige zomer knit cardigan. De laatste laag onderhoud, niet gerimpeld, en trouwens, het ziet er geweldig uit met bijna geen kleren in een casual stijl.

Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019Summer cardigan: 17 of the hottest models 2019

Thema door Anders Norén