fashion

Zomer trend: strikken en linten in haar haar

Storm de winkels van naaien: de belangrijkste trend in de zomer – zachte linten en fijne linten. Kies mooie hart lint en leren weven ze in het haar. Summer trend: bows and ribbons in her hair Chanel Summer trend: bows and ribbons in her hair Chanel

Dit seizoen, strikken en lintjes opgehouden te worden met de erfenis van de eerste klassers, bind een bouquet van veelkleurige linten bieden ontwerpers als romantisch minded studenten, en de haaien leven op kantoor. Er zijn verschillende varianten van de interpretatie van de trend. De eerste is om te kiezen van blouses en shirts met Victoriaanse bogen, jurken en jassen, gedraaid in een knoop rug, tassen, vastgebonden aan het handvat fijne zijde sjaals of sandalen met linten in plaats van riemen. Afhankelijk van de Algemene “landschap” strikken en linten kan uitzien als een strikt normaal en vrij feestelijk. De belangrijkste voorwaarde is dat ze nog steeds waren.

Summer trend: bows and ribbons in her hair Cushnie et Ochs

De tweede optie is het combineren van al deze rijkdom aan het haar. Delicaat-lint stropdas lage paardenstaart, zoals het was bij de fashion show van Oscar De La Renta of Luisa Beccaria. Vlecht slordig “shell” op de top en versier haar iets rumpled boeg als wat we zagen bij Lanvin. Als je iets meer wilt conceptuele, neem dan het voorbeeld van Chanel, die werden uitgebracht op de catwalk modellen met een lage paardenstaart, verdeeld in twee delen en beveiligd met een haarklem met een boog, natuurlijk. Een andere leuke optie toonde Cushnie et Ochs, die verbonden is aan het hoofd van de meisjes ingerichte tulband met een enorme boog die lijkt op een propeller. Om te werken, natuurlijk zal dat niet gaan, maar om te wandelen langs de kust is erg mooi.

Goed nieuws voor degenen die hebben tijd voor dit voorjaar liefde lint chokers. Een accessoire kunt u twee vliegen in één klap. Stropdas op de nek tape, waarbij onder haar het deel van het haar en een strik. Dit idee van Mary Katrantzou toon is met name van belang voor eigenaren van lang haar: de trend, de wind verstrooit de strengen in verschillende richtingen. Een andere optie te temmen haar linten van de choker te binden in de staart als op de Dior-show.

1/5Summer trend: bows and ribbons in her hairVan Oscar De La RentaSummer trend: bows and ribbons in her hairLuisa BeccariaSummer trend: bows and ribbons in her hairLanvin, Summer trend: bows and ribbons in her hairDior, Summer trend: bows and ribbons in her hairMary Katrantzou

Thema door Anders Norén