fashion

Zomer shorts: 15 van de meest populaire modellen 2019

De zomer staat voor de deur. En dat betekent dat het tijd is om uw garderobe te werken, rekening houdend met het warme seizoen. Nu in de cursus worden dingen gemaakt van lichter en dunner materiaal, ook populair geworden de modellen en stijlen die worden niet vaak gebruikt in de koudere tijd van het jaar. Sommige van deze dingen zijn korte broek. Zomer shorts 2019 veelzijdig, en dat betekent dat elke vrouw vindt u hier het ideale model dat perfect past in haar zomerse look. Vandaag bespreken we de meest populaire modellen van de zomer shorts 2019, waarbij wij u adviseren om naar te kijken.

Summer shorts: 15 of the most popular models 2019

Denim shorts

Denim shorts is het meest populaire kledingstuk voor de zomer. Stijlvol denim is ongelooflijk mooi, veelzijdig en, interessant genoeg, helpt bij het maken van stijlvolle en mooie beelden elke dag. Daarnaast denim shorts bieden een scala van modellen. Iemand zal blij zijn met eenvoudige, klassieke denim shorts, terwijl anderen zullen blij zijn om te proberen shorts met verkleuring of gaten. En elke vrouw zal kijken denim shorts met borduurwerk of decoratie. Sprekend over de laatste, een perfecte pasvorm met de casual look van de jeans met strass-steentjes, pailletten of strikken.

Summer shorts: 15 of the most popular models 2019Summer shorts: 15 of the most popular models 2019Summer shorts: 15 of the most popular models 2019Summer shorts: 15 of the most popular models 2019Summer shorts: 15 of the most popular models 2019Summer shorts: 15 of the most popular models 2019Summer shorts: 15 of the most popular models 2019Summer shorts: 15 of the most popular models 2019Summer shorts: 15 of the most popular models 2019Summer shorts: 15 of the most popular models 2019

Knit shorts

De meest mooie, stijlvolle en, belangrijker nog, een vers beeld kan worden verkregen gebreide shorts. Kies uit fijne en kwaliteit materialen. Zij zullen u helpen bij het maken van een interessant beeld, waarin je wordt niet warm. Bovendien, kijk naar de gebreide broek die meer lijken op klassieke broek. Deze broek ziet er geweldig gecombineerd met een stijlvolle blazer of vest. Dit pak kan worden, als u geen ernstige strikte dress code, om te dragen, zelfs op het werk.

Lichte shorts

Felle kleuren in de zomer op het hoogtepunt van de populariteit. Wij adviseren verplicht om toe te voegen aan uw garderobe van de felle kleuren, die kan je er nog meer stijlvolle, kleurrijke, originele en trendy. Bij het kiezen van kleuren, raad ik je aan om te vertrouwen op de fashion trends. Op het hoogtepunt van de populariteit van deze kleuren als rood, oranje, koraal, geel, blauw, wit, beige en zo verder.

Summer shorts: 15 of the most popular models 2019

Broek met print

Niet minder populair in 2019 zijn de zomer broek met print. Hier stel ik u op zoek naar modellen met een dergelijke patronen als bloemen, dieren, en van de streep, plaid, polka dots of geometrie. Echter, als u wilt verbergen aantal imperfecties van je lichaam, is het beter om de voorkeur geven aan de verticale strepen visueel verlengt uw silhouet.

Summer shorts: 15 of the most popular models 2019Summer shorts: 15 of the most popular models 2019

Thema door Anders Norén