stijl

Zomer shirt: 16 prachtige modellen 20120года

Een audit in de kast, zeker om aandacht te besteden aan shirts, dit ding is zeker nodig hebben om te bouwen aan een basis kast. Shirt makkelijk te combineren met andere kleding en dit ding is zeer veelzijdig, het kan een heleboel foto ‘ s.

Summer shirt: 16 stunning models 20120года

In 2020 zomer mode-denim slayers, gestreepte, kleurverloop wordt gemaakt in de romantische stijl met ruches en volants, met prints en pure materialen. Dus, wat shirts te dragen in de zomer?

Summer shirt: 16 stunning models 20120годаSummer shirt: 16 stunning models 20120года

Gestreept

Dit shirt ziet er eenvoudig en stijlvol, geschikt voor werken en wandelen, met het u kunt het maken van zakelijke afbeeldingen en afbeeldingen in casual stijl. Beste gestreepte shirt gaat goed met gin, taps toelopende broek en het Palazzo broek. Als u wilt om een shirt te dragen met een rok, kies een model van directe of travelvideo knippen, wijd uitlopende rokken dit shirt past niet in de stijl.

Summer shirt: 16 stunning models 20120годаSummer shirt: 16 stunning models 20120годаSummer shirt: 16 stunning models 20120года Summer shirt: 16 stunning models 20120годаSummer shirt: 16 stunning models 20120годаSummer shirt: 16 stunning models 20120года

Roes

Katoen en shirts, gemaakt van dunne stoffen kan aangevuld worden met verschillende ruches en volants. Ruches kan niet alleen een verticale sluiting en horizontaal op de mouwen, op de schouder lijn. Originaliteit van de zomer shirts is een geweldige manier om een interessant beeld.

Summer shirt: 16 stunning models 20120годаSummer shirt: 16 stunning models 20120года

Doorschijnend shirt

In de hitte van de zomer dit shirt zou worden en sexy. Afhankelijk van de verlaging van de shirts zal blijken stijlvol, elegant of romantisch boog. Shirts is mogelijk niet volledig transparant zijn, en alleen haar mouwen, juk, of andere details, zodat het model zal het nog meer interessant.

Summer shirt: 16 stunning models 20120года

Denim overhemd

Zomer veelzijdigheid van denim shirts kent geen grenzen. Ze kunnen gedragen worden met jeans, broeken, recht en wijd uitlopende rokken en zelfs te gooien op de top van een zomerse top of jurk.

Summer shirt: 16 stunning models 20120года

De trend van het nieuwe seizoen gekookte denim, dus shirts van deze jeans zal ook in de mode. Ze zijn een beetje moeilijker te combineren met andere kleding, maar weet je precies wat gekleed in de laatste mode.

Summer shirt: 16 stunning models 20120года

Shirts met prints

Bloemen, felle bloemen en geometrische prints is perfect voor de zomer. In dit shirt zal u helder en stijlvol. Uiteraard te combineren met een bonte ding beter met een effen broek, jeans en rokken.

Summer shirt: 16 stunning models 20120года

Verloop

Een vloeiende overgang van de ene kleur naar de andere – een heel interessant effect op de shirts. Duidelijk, met zo ‘ n ding zal niet eenvoudig, maar complex en mysterieus. Designers geven de voorkeur aan de overgangen van de felle kleuren in zwart of wit en de kleur van het shirt kan verschillend zijn: geel, rood, roze, groen, bordeaux of een ander.

Summer shirt: 16 stunning models 20120года

Thema door Anders Norén