fashion

Zomer rokken voor full: 9 modellen, die te verbergen voor de extra kilo ‘ s

Dames met weelderige, is het soms moeilijk om te zoeken naar geschikte dingen vaker wel dan niet dit gebeurt als gevolg van het feit dat er geen geschikte stijlen, en omdat van de complexen en de angst om te kijken als er iets mis is. Vooral vrouwen zijn bang om te dragen rokken en kies een soort van donkere broek of jeans. Eigenlijk is dit een misvatting, voor de volle rok is de “juiste” kleding, die zal helpen om te verbergen extra kilo ‘ s, en is zeer comfortabel voor de zomer.

Summer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra pounds

Voor vrouwen die het probleem in de maag, pak het potlood rok gemaakt van dikke stof, die geeft het effect van utgivna. Te combineren met tops en blouses, en als het nodig is, kunt u deze verbergen in de taille en de buik met behulp van een lange tuniek. Vrouwen met dit figuur aan de rokken van gemiddelde lengte of uitlopende Maxi. Te beperken en de manier waarop ze moeten worden gecombineerd met een gigantische top: tops, shirts en blouses.

Summer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra pounds Summer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra pounds

Vrouwen met type figuur “peer” kunt dragen Rechte rokken van verschillende lengtes. Deze snede zal helpen om te verbergen van de heupen en visueel trek het figuur. Rokken kunnen worden denim, leer, passend bij. Zal er goed uitzien rok met rits aan de voorkant of button-down, een verticale lijn zal de nodige aandacht. Combineer de rok met t-shirts en blouses.

Summer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra pounds

Als de vrouwen last van overgewicht, de volheid, in de benen, dan helpt je bij het maken van een mooi beeld van de Rok op de grond. In de zomer is deze stijl zeer relevant, levendige en wijd uitlopende rok geschikt voor wandel-en informele activiteiten. In de avond kunt u pick-up een rok gemaakt van meer edele materialen zoals zijde en satijn. Als u de afbeelding, de rok kan worden met hoge taille en met een riem.

Summer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra pounds Summer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra pounds Summer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra pounds

De eigenaren van de vorm “omgekeerde driehoek” – met brede schouders en een grote borst, beter te kiezen voor een Rok cut a-lijn, de zon en de bel. Dus de figuur is symmetrisch, en grote schouders zal niet worden toegewezen tegen de smalle onderkant. Absoluut niet, vrouwen met zo ‘ n figuur te dragen potlood rokken en strakke rok.

Summer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra pounds

Natuurlijk, in alle gevallen is het beter om te combineren met een rok en hakken – het zal de groei boven en figuur een beetje meer elegante en benadrukken de schoonheid van de benen. Schoenen op een laag verplaatsen, kies dan voor lichte zomer rokken.

Summer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra pounds

Die rokken mogen niet gedragen worden door vrouwen met overgewicht:

    niet aanbevolen om te dragen geplooide rokken en een tule rok; gecontra-indiceerd rokken met grote prints; rok gemaakt van verschillende stoffen: jacquard, gebreide stof, mohair; mini rok zal misstaan en lelijk; sommige modellen van de bell-type of van het jaar, voeg de leeftijd, en de afbeelding zal worden ouderwets.

Thema door Anders Norén