manicure

Zomer nail designs: 10 van de meest interessante opties

Summer nail designs: 10 the most interesting options

Nagellak gebeurt niet veel, vooral in de zomer. Want nu wil ik om te experimenteren met verschillende tinten en het uitproberen van nieuwe ontwerpen. We zijn klaar om te helpen!

Dit seizoen kunt u de diversificatie van uw Zomer manicure niet alleen vormen, stenen of linten, en met behulp van stickers. Het is helder, eenvoudig en creatief.

Duidelijke voorbeelden van deze nagels kunst kan worden gezien in de instagram-account @oliveandjune. Weergeven?

Met de hulp van speciale etiketten en stickers kunt maken van een mooie maan manicure. Gebruik alle schakeringen van blauw en paars, omdat ze in de trend!

Opent een kleine geheim. Heb je ooit meegemaakt dat na felle kleuren is een pigment op de nagelplaat (deze is alleen van toepassing op regelmatige manicure lak)? Het maken van een speciale coating. Neem een paar druppels van het sap van de citroen, een beetje glycerine en rozenwater. Van toepassing voor de benodigde tijd!

Maak een behandeling die gedekt is voor nagels met vitamine A en E.

Creatieve ruimte

Nu de mode van verschillende “ruimte” om te lezen, te werken of… manicure. Negatieve ruimte (waar de nagelplaat niet gelakt gebieden) kan zeer creatief. Natuurlijk, u kunt de maan manicure in mooie pastel kleuren, en je kunt iets nieuws te proberen. Wij vinden dergelijke opties voor inspiratie in Instagram-account @misspopnails.

Florale motieven op de nagels

Florale motieven is iets dat gaat nooit uit de mode. De foto op een enkele spijker zal uw nagellak meer delicaat en fris. Voeg creativiteit en heldere kleuren, zoals @victoriapugina_nails.

Summer nail designs: 10 the most interesting options Summer nail designs: 10 the most interesting options Summer nail designs: 10 the most interesting options

Update uw manicure?

Thema door Anders Norén