manicure

Zomer manicure 2019 — nieuwe ideeën, fashion trends

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Zomer — tijd van felle kleuren en onverwachte oplossingen en vooral manicure, omdat in aanvulling op de klassieke nail design in 2019 ook van harte welkom en zeer originele ideeën, die zijn heel vaak te vinden op foto ‘ s op sociale netwerken.

Hieronder enkele van de meest trendy nieuwigheden van dit seizoen alsmede de top trends van de zomer manicure dat kunt u elke fashionista, in de salon en thuis.

Top modetrends zomer manicure 2019

2019 fashion trends in het segment van de zomer nail design gevarieerd en interessant zijn, maar vandaag is het niet alleen het gebruikte de vaste schellak, maar verschillende applicatie technieken van dit materiaal is een foto van, die kan worden gezien in de portefeuille van de top manicure.

Daarom nodigen wij u uit tot het verlaten van het banale stereotypen en om de laatste nieuwigheden van het zomerseizoen in het segment van de moderne nail design. Deze omvatten het volgende:

  Kleur palet. Dit seizoen, ze is gewoon eindeloos. Het kiezen van een bepaalde kleur en schaduw, voel je vrij om te experimenteren, het creëren van de meest fantasierijke en kleurrijke ontwerpen.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Zachte tinten van de zomer nagellak

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Belangrijk! Stylisten bij het kiezen van kleuren is aanbevolen te kiezen voor de meest natuurlijke kleuren, zodat de kleuren in de manicure was evenwichtig.

  Kleurenspel. Vandaag in de mode van de gelijktijdige combinatie van meerdere totaal verschillende kleurenpaletten gebruikt in de geometrische ornamenten, en in de schilderkunst. De vorm van de platen. Dit seizoen specifieke eisen voor de vorm van de nagels als die er niet zijn. Echter, stylisten raden geven de voorkeur aan de natuurlijke ronde van de opties. Als voor de lengte, fashion trends 2019 dicteren moderne meisjes te maken van een zomer manicure uitsluitend op korte nagels die je kunt zien op de meeste foto ‘ s met masterclasses van vooraanstaande meesters van de nagel art.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

De meest trendy cijfers deze zomer

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Belangrijk! Ontwerpers en manicures zeggen dat al te korte nagelplaat vandaag en in de trend, ze zijn gewoon onmogelijk te maken complexe werken. Daarom, voor deze doeleinden, zal de beste optie zal worden de nagels van gemiddelde lengte, maar lang is het beter om te vergeten.

  De combinatie van verschillende technieken. Op het eerste gezicht, deze combinaties zijn vrij eenvoudig te implementeren, maar eigenlijk is het niet zo. Allereerst gaat het om de nieuwe en exclusieve methoden van het toepassen van decoratieve coatings en foto ‘ s van voorbeelden van een dergelijk ontwerp kan alleen gevonden worden in de folders van de dure salons. Thuis dit is waarschijnlijk niet efficiënter gedaan worden.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Strakke lijnen, matte afwerking en goud

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Belangrijk! Het hoogtepunt van het zomerseizoen in 2019 is de uitvoering van complexe elementen in het ontwerp op twee nagels, en de rest wordt toegepast om een kleur te dekken.

  Matte manicure. Het is een van de belangrijkste trends van dit jaar, die u kunt gebruiken voor het maken van een mooie fluwelen ontwerp van de nagels. Een manicure kan worden als gewoon of verschillende patronen. Een briljante cover. Glanzend en metallic texturen zijn de hit van vandaag de dag, die ontwerpers gebruikt voor het creëren van diverse trendy looks. Het is aangeraakt en nail art. Verschillende glitters, tirki, mica, folie en kamimusubi — de basis van een modieuze zomer manicure. In het frans. Hij is een echte klassieker van het genre, die voor jaar is de mode sokkel. De zomer is toegestaan als een standaard opties, en kleur. Bijzonder relevant is de franse met twee of meer kleuren. Strass steentjes. Nu zijn ze gevonden in bijna elke manicure, inclusief solide. Het is belangrijk dat deze stenen zijn gewoon een onderdeel van het totale ontwerp en maakte met hem een hele compositie.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Matte afwerking en delicate figuur

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Belangrijk! Een van de belangrijkste ideeën van het seizoen is het geloof stylisten, welke kleur nagellak moet overlappen met de kleuren van de zomer jurken.

Mode ideeën zomer design nagels

De basis van alle mode trends 2019 is een heldere en kleurrijke zomer manicure ontwerpen, voorbeelden van wat kan worden aangetroffen op de verschillende foto ‘ s, op het Internet. Het kan een verscheidenheid van patronen, prints, dessins en patronen. De meest relevante zijn de volgende opties mogelijk:

  Zoete bloei. Hij wordt beschouwd als een nieuwigheid in 2019. De essentie van deze nagellak is een vrij ongebruikelijke ontwerp en de combinatie van kleur paletten, waardoor het bereiken van het effect van volume illustratie.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Modieuze zoete bloei

  Insecten. Vervangen vervelen vlinders kwamen lieveheersbeestjes, libellen en andere insecten. Dergelijke opties zien er erg origineel en, natuurlijk, helemaal in de zomer. Fruit. Dankzij de hoogwaardige materialen en moderne technieken van nail design vandaag het is mogelijk om een absoluut realistische foto ‘ s op de nagels. Van belang zijn bijvoorbeeld de zomer, vruchten en bessen, zoals kersen -, Appel -, aardbeien, meloen en watermeloen. Ook zijn tekeningen in de vorm van bananen, sinaasappels, granaatappel, papaya ‘ s en kiwi die ons de zomer buiten de doos, maar als decor voor een mooie manicure zal worden.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Welkom! Lichte citrus-en andere vruchten…

  Beetje. Transparante stippen van de gel te maken waterdruppels effect op de nagels. Ze zijn zeer zacht en originele uitstraling als de massief oppervlak en het gehele artistieke compositie.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Druppels en insecten

  Verloop. Soepele overgangen van verschillende kleuren in één ontwerp wordt beschouwd als een van de belangrijkste trends bij de mode trends van dit seizoen. Het ziet er mooi uit als een stand-alone ontwerp, of in samenhang met de tekeningen. Imitatie van gebroken glas. De essentie is dat van een speciale folie gesneden stukken van verschillende vorm, die qua uiterlijk lijken op gebroken glas. Als basis kies je een rustige en neutrale palet, maar de folie moet worden gekleurd en opzichtig.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Trendy manicure met elementen van “broken glass”

  Negatieve Ruimte. Vandaag de dag is deze techniek is zeer populair. De originaliteit ligt in het feit dat sommige gebieden van de nagelplaat blijven uncoated kleur gel Polish. Meestal is deze manicure maakt gebruik van geometrische patronen en felle kleuren.

Zoals u kunt zien in 2019 de zomer manicure wordt gekenmerkt door zijn helderheid en de originaliteit van de ideeën en kleur combinaties, foto ‘ s-enkele voorbeelden worden gegeven in ons artikel. Wij hopen dat onze verzameld compilatie van recente releases in nail art zal u inspireren en te inspireren tot het maken van nieuwe en interessante oplossingen in het ontwerp van de ontwerp uw zomer manicure.

Thema door Anders Norén