stijl

Zomer jurken voor dikke vrouwen: 10 modellen die zal het verbergen van uw probleem gebieden

Weelderige figuur ziet er heel indrukwekkend. Maar laten we eerlijk zijn, elke vrouw met overgewicht willen om ze te verbergen visueel. Dit geldt in het bijzonder probleem gebieden, namelijk de dijen en de buik, schouders en armen. Dus een vrouw moet kiezen kleding die zal helpen om de juiste tekortkomingen cijfers, waaruit alleen haar waardigheid. Als we praten over de jurken, ook zijn er een aantal patronen die helpen een normale vrouw een klassieke schoonheid. Vandaag zullen we u vertellen over de zomer jurken voor vrouwen met overgewicht dat je moet updaten van uw garderobe.

Summer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areasSummer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areas

Summer stripe jurk voor dikke vrouwen

Nee, we zijn geen horizontale strepen. Immers, het strekt slechts het silhouet. We spreken voor de verticale, die is gemakkelijk in staat om visueel te trekken uit enige vorm. Print strip zal het er perfect op alle stijlen van jurken, en belangrijker nog, het is zo veelzijdig dat het past in een informele manier, business-of de avond. Bijvoorbeeld, een dunne zwarte of grijze streep op de witte stof is ideaal voor een vakantie aan de zee, wandelen met vrienden of zakelijke bijeenkomsten, terwijl het gebruik van felle kleuren zal u helpen bij het bereiken van een interessante set voor de partij.

Summer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areasSummer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areasSummer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areasSummer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areas

Asymmetrische zomer jurken voor dikke vrouwen

Asymmetrie is de beste oplossing voor vrouwen met overgewicht. Het niet weet gewoon lui. Dat is waarom we raden fat lady deze zomer om naar te kijken asymmetrische jurken. Ze zullen zich aanpassen aan je figuur en zal helpen om visueel te verbergen van het lichaam te bannen. Bij het kiezen van een model van asymmetrische jurk duwt afstand van de reden waarvoor u en hij wil het maken van een boog. Na de asymmetrische stijlen zijn zeer divers en goed, ze zullen kijken naar de set van een willekeurige richting. Het beeld bleek de meest harmonieuze, voorstellen tot aanvulling van de jurk met een asymmetrie van de hakken.

Summer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areas

Zomer jurk outfit voor dikke vrouwen

Vergeet niet om in de zomer het seizoen en over het universele model van de dress — up venster. De laatste passen in het informele of zakelijke uitstraling. Kies een model met hoge taille en vergeet niet over de accessoires zoals ruches. De laatste kan worden in de buste gebied of handen. Zij zullen u helpen om de aandacht afleiden van probleem gebieden. In de zomer, ik stel voor dat je kijkt naar de heldere patronen van het geval die maken je look trendy en stijlvol.

Summer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areasSummer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areas

Bij het kiezen van de zomer jurken voor de zomer, vol vrouwen moeten niet uit het oog verliezen van de modellen, A-lijn, het jaar van delicaat kant en met diverse prints zoals bloemen, geometrische of abstract. En het beeld bleek echt mooi, in de zomer jurk, kies wiggen of hakken.

Thema door Anders Norén