fashion

Zomer jassen: 12 trend modellen voor het warme seizoen

De zomer is niet altijd mooi weer. De regen, wind en koud weer kan niet alleen de ruïne van de boog, maar ook de stemming. Dat is waarom we raden aan als aanvulling op uw garderobe met deze stijlvolle top als een zomer jas. En vandaag zullen we u vertellen over de meest populaire modellen die u zullen helpen kiezen van de perfecte zomer jas voor het warme seizoen.

Summer jackets: 12 trend models for the hot season

Trendy de zomer jassen: windbreaker

Wind jacket is perfect voor het samenstellen van een casual zomer boog. De meeste modellen van deze jas sluit met een rits en aangevuld door de kraag, maar er zijn ook modellen met een capuchon, die helpen om een meer comfortabele ensembles voor het weer. Om uw boog bleek echt stijlvolle en originele, let op de parka ‘ s, die zijn versierd met trendy print, bijvoorbeeld, bloemen, geometrie, of dierlijk patroon.

Summer jackets: 12 trend models for the hot season

Trendy de zomer jassen: de bomber jacket

Stijlvolle bomber jas met elastische banden aan de onderkant en aan de randen van de manchet ziet er perfect uit voor een vrouw van elke leeftijd en lichaamsbouw. Maar de meest populaire voor dit model is de top onder de jonge generatie die graag gedurfde en buitengewone dagelijks of strikken in sportieve stijl.

Summer jackets: 12 trend models for the hot seasonSummer jackets: 12 trend models for the hot seasonSummer jackets: 12 trend models for the hot season

Trendy de zomer jack in militaire stijl

Militaire stijl is erg populair in de afgelopen jaren. Goed, kijkt hij rechtstreeks en in het warme seizoen van de zomer. Bij slecht weer kan ik adviseren om toe te voegen aan uw boog de trendy jack in militaire stijl, die perfect zal uitzien direct op kwetsbare meisjes. Draag deze top kunt u met uw favoriete jeans en broeken voor vrouwelijke jurken.

Summer jackets: 12 trend models for the hot season Summer jackets: 12 trend models for the hot season

Mode-denim zomer jas

Interessante zomer kijken ziet u een denim jasje, die perfect passen bij de casual stijl. Draag deze top met een jeans rok en zelfs een jurk, moedig te experimenteren met kleuren, accessoires en kleding.

Summer jackets: 12 trend models for the hot seasonSummer jackets: 12 trend models for the hot seasonSummer jackets: 12 trend models for the hot seasonSummer jackets: 12 trend models for the hot season

Trendy de zomer jassen: Park

Oorspronkelijk was het Park is gemaakt voor de winter en laagseizoen. Maar het voortdurende experiment van de ontwerpers gebracht in de garderobe van een vrouw en de lichtgewicht versie voor de zomer parken. De laatste is beroemd om zijn heerlijke ademende stof, ideaal voor het slechte weer en het beschermen van het. Draag deze top wordt u gratis, leuk met een jeans, rokken en jurken en uw favoriete shorts.

Summer jackets: 12 trend models for the hot season

Thema door Anders Norén