make-up

Zelfgemaakte lip care

De zon, kou en wind hebben een negatief effect op de huid van onze lippen. Daarom, de lippen moeten een regelmatig onderhoud, die zal helpen om de frisheid en schoonheid voor de komende jaren. Het is niet nodig een beroep doen op de hulp van deskundigen en het bijwonen van dure beauty salons. Genoeg te verzorgen van de lippen thuis.

De lippen zijn van groot belang in ons uiterlijk, ze kunnen vermenigvuldigen van de schoonheid en de ruïne. Lippen niet te verbergen, ze zijn altijd in het zicht, dus als verweerde lippen, droge en gebarsten, niet slaan zelfs de beste make-up.

De huid van de lippen ontbreekt talgklieren, zodat het oppervlak is zeer gevoelig voor uitdroging en schilfering. Ondertussen weten we dat het goed verzorgde lippen maakt een vrouw verleidelijk en jonger.

Homemade lip care

Hoe de zorg voor uw lippen thuis?

Voor het slapen verplichte verwijderen is aanwezig op de lippen make-up met een spons gedrenkt in een speciale reiniger of met warm water.

Twee keer per dag na de ochtend en ‘ s avonds poetsen roterende bewegingen doen massage lippen met een zachte tandenborstel of een gebied met een zachte Badstof handdoeken.

Na de massage lip vet ze in met boter of een speciale balsem, die het gevolg is van schrale lippen zal stoppen schilferen en voelt zacht.

Als uw lippen zijn gevoelig voor droogte en barstjes, hen te beschermen tegen invloeden van buitenaf door het gebruik van plantaardige olie of olie-oplossingen van vitaminen A en E. het Toepassen van deze middelen op een wattenschijfje en dep de lippen 30 minuten voordat u het huis verlaat.

Verwijder overtollige olie met een doek en bedek de lippen van een cosmetische en hygiënische producten – de lipstick, gloss of balsem die voorkomt dat de lippen van droogte en barstjes. Dan kunt u een lippenstift of gloss. Een dergelijke procedure kan worden gedaan voor het slapen gaan, maar in dit geval niet af te spoelen veroorzaakt de olie tot de volgende ochtend.

Homemade lip care

Masker voor de lippen

Om de gladde huid van de lippen, om de frisheid en natuurlijke gloed, proberen om een masker voor de lippen.

Kloven, gebarsten lippen perfect verfrist en hydrateert op natuurlijke honing. Niet alleen slizyvat het recht, en houd op de lippen ten minste 5-7 minuten.

Voedend masker voor de lippen – meng een kleine hoeveelheid zure room en wortelsap, van toepassing op de lippen, in 5-7 minuten, spoel af met koud water.

Voedende effect van het masker op basis van honing en gesmolten varkensvet. Meng 1 eetlepel honing met een halve eetlepel. spek, gesmolten in een waterbad of gewoon op het fornuis en doe het mengsel in een potje. Een dergelijk masker zal genoeg zijn voor meerdere keren. Het is aanbevolen om het op te slaan in de koelkast.

Homemade lip care

Om dat de lippen niet droog is, gebruik je het volgende masker voor de lippen: breng een mengsel van komkommer of wortel sap, honing, zure room, kwark. Na 15 minuten, borstel lippen met plantaardige olie.

Om verzachten de huid lippen mix de geraspte kaas op een fijne rasp Apple met 1 eetlepel boter, dan zet het gewicht op de lippen voor 15 minuten. Spoel met koud water.

In conclusie, het is belangrijk om te herinneren aan twee belangrijke regels – nooit lik je lippen tijdens uw verblijf op de straat, en nooit beginnen met Roken. Als u al gekocht hebben, deze slechte gewoonte, proberen om snel verlaten van een sigaret. Roken brengt veel schade veroorzaken, niet alleen voor de lippen, maar geeft een vluchtige en zeer twijfelachtige genoegen.

Thema door Anders Norén