kapsels

Zeer korte kapsels 2019

Ultrakorte kapsel komen op de top in 2019. Vandaag bespreken we de meest populaire kapsels van het seizoen en ook praten over wat ultra-korte kapsel zal worden betrokken in het hele jaar. Een van de meest populaire kapsels van 2019 was het kapsel CESSON, Rhapsody, Aurora, Gavroche, Bob, Cara, Pixie, de Bob, de Cascade. Laten we bespreken elk van deze modieuze bezuinigingen, alsmede praten over de werkelijke kapsels van het nieuwe seizoen.

    Ultrakorte Bob kapsel

Je zou verbaasd zijn, maar ultra-korte Bob, die jaar op de top. Vandaag, om te kijken op 100, is het niet voldoende om alleen maar te zorgen voor een opvallende kapsel. Stylisten benadrukken dat de nadruk zou moeten zijn op de gezondheid van het haar. Aandacht besteden aan het kapsel gelaagde Bob, die wordt begeleid door de schuine zijde van een pony. In een paar schuine kant pony ziet er perfect gelaagde korte Bob met elementen van de asymmetrie. Om de stijl van dit kapsel is heel eenvoudig. U op een gemiddelde van 10 tot 15 minuten op de stijlvolle vormgeving dagelijks.

    Bob caret

Veel vrouwen nog steeds de voorkeur aan het maken van een Bob-kapsel-Bob. Echter in 2019 is het absoluut niet dezelfde die we eerder. Het is meer levendig en ongewone, namelijk, stylisten raden aan om toe te voegen aan deze schaar elementen van de asymmetrie. Vandaag asymmetrisch kapsel is echt heel populair onder stylisten. Echter, dit betekent niet dat de klassieke Bob is uit de mode trends. In de eerste plaats is de Bob met de extensie op het voorste gedeelte van het haar. En de trend was Messi kapsel korte Bob met een kant afsteken.

Ultra korte Bob, wat is het?

Als u nog niet hebt geprobeerd te maken van het kapsel van ultrakorte cursor in 2019, in de tijd te gaan met deze beslissing. Vandaag ultrakorte Kara echt geniet een grote populariteit. En maken het belangrijk met een duidelijke lijn van het snijden en ook toevoegen lang of ultraline pony net onder de wenkbrauwen. Maar om de stijl van een pony modieuze, zowel direct en gescheiden in het midden. Dit is echt een geweldige korte Bob kapsel voor elke dag, tot op de bladeren slechts een paar minuten. Het past om de eigenaren van de lange vorm van het gezicht.

Zeer korte kapsels 2019

Kapsel CESSON

Kapsel CESSON altijd bedoeld rechte pony en een semi-circulaire lijn van de snede rond de omtrek van het haar. Dit surpluspercentage wordt vaak aangeduid als caps, als het bootst de vorm van een baret. Kapsel CESSON ziet er Geweldig uit op de basis, recht en dik haar. Echter, stylisten raden te maken golvend haar of krullend haar. Lengte haar tot half oor, maar de pony stylisten raden om te bouwen boven de wenkbrauwen en zo glad mogelijk. Echter, de mogelijke opties en asymmetrische pony. Kapsel CESSON zal een geweldige oplossing voor elke dag en perfect aan de eigenaren van de lange vorm van het gezicht.

    Cascade

Het spreken van korte kapsel, veel stylisten altijd vergeten te vermelden van de Cascade. Er wordt aangenomen dat dit kapsel is niet geschikt voor kort haar. Het is echter absoluut niet waar. Gelaagde kapsel cascade ziet er verleidelijk op basis van kort haar. Het impliceert een multilevel lijn van de snede, waardoor de focus op de voorkant van de haren. Dit is een stijlvolle kapsel creëert luxe vrouwelijk beeld dat valt direct in het oog. In de Cascade is er een groot voordeel van dit kapsel vereist een minimale styling, maar zorgt ook voor een levendig beeld in slechts een paar minuten. In 2019 stylisten raden het dragen van uw haar Cascade in een paar met kleine krullen.

Voor een lange tijd de asymmetrie is slechts een instrument in de handen van een meester, waardoor u voor het aanpassen van de afbeelding. Maak het haar dikker aan te passen aan de vorm van het gezicht, de textuur van het haar. Ja, al werden beantwoord door de asymmetrie. Vandaag, echter, asymmetrische kapsels en ging naar een nieuw niveau. En dankzij de symmetrie is het mogelijk om niet alleen de vorm van het gezicht, maar ook voor het maken van een heldere creatieve kapsel die er het beste uitzien. Om dun haar verschijnen steeds dikker en het is van belang om een asymmetrisch kapsel. Het is ook belangrijk om een kapsel aan de kant met een kant afsteken.

    Kapsels met geschoren tempels

Als u wilt maken van een creatieve short cut, opmerking kapsel met geschoren tempels. Geschoren whisky kunt u op basis van de te snijden, te beginnen met Bob en eindigend met de Pixie kapsel. In 2019 is het belangrijk om te scheren zelfs een helft van het hoofd of de lijn hoofd. Maar op het afgeschoren haar stylisten raden om een verscheidenheid van patronen. Dit werd mogelijk gemaakt dankzij de slanke pijp op de machine. Vaak meisjes liever scheren whiskey en zet er de excentrieke tekeningen. Heel levendig en onvergetelijk beeld, die direct in het oog springt.

Pixie Kapsel

Als u op zoek bent naar een lichte, creatieve kapsel dat zou er mooi en bijzondere aandacht te besteden aan fashion styling Pixie. Dit knippen, ondanks zijn eenvoud, nog steeds kan verrassen. In 2019, stylisten raden om aandacht te besteden aan de kapsels van de ultra-korte lengte Pixie stijl met kant pony. Ook stylisten raden om aandacht te besteden aan model asymmetrische kapsels met elementen van de kalibratie. De Pixie kapsel is ongelooflijk eenvoudig in te pakken, het vormt een levendig beeld ziet er op 100.

Thema door Anders Norén