kapsels

Womens kapsel-mul: 9 ongeëvenaarde ideeën

Kapsel de mul is meer populair in mannelijke kringen, maar de laatste jaren beginnen te verwijzen vrouwen. Merk op dat dit kapsel heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken. Dus, hier kunt u merken dat het voor haar is geknipt vrij kort, maar van dezelfde lengte en versierd aan de zijkanten, terwijl de rug krullen langer blijven. Let op dat het kapsel de mul heeft vele varianten, maar canoniek haar lengte mag niet minder dan 8-10 cm in de lengte.

Als we genieten van een korte uitweiding in de geschiedenis, wetenschappers zeggen dat het een mul kapsel, droeg de oude Egyptenaren en de Galliërs. Knip de mul gedragen door mensen die zijn ingehuurd om te werken op een lijn met de slaven. Dan is dit kapsel geïnfiltreerd onder muzikanten. En nu pas is dit kapsel, na het promoten van haar Kristen Stewart werd zelfs meer populair in de vrouwelijke samenleving. Trouwens, in de praktijk blijkt dit kapsel je kunt altijd upgraden door het toevoegen van een stijlvolle en heldere kleur.

Womens haircut-mullet: 9 unmatched ideas

Womens haircut-mullet: 9 unmatched ideas

Natuurlijk, zo ‘ n kapsel te worden aangepakt, niet alle moderne dames, maar degenen die willen om de wereld te tonen in een lichte en vet van de innerlijke natuur, draaien om het kapsel een mul, die is heel originele kijk op de moderne wereld. Echter, de meeste vaak het is te vinden in de manier filmsterren, muzikanten en andere kunstenaars.

Womens haircut-mullet: 9 unmatched ideas

Vrouwen kapsel een mul — bijzondere kenmerken

Stoute vrouwen kapsel de mul is volledig anders dan de mannelijke variant. Maar zo ‘ n kapsel moet niet verwachten dat je zal krijgen vrouwelijkheid, nr. Kapsel hamer zal u meer agressieve en zelfs enigszins mannelijk. Ondanks deze twijfelachtige waarde, heeft een mul en nog veel meer voor de hand liggende voordelen.

Womens haircut-mullet: 9 unmatched ideas

Dus, dit kapsel ziet er geweldig uit met elke lengte van het haar. Natuurlijk, hoe meer vet je kunt krijgen als je snijd de lange krullen, maar de oorspronkelijke hamer zal zitten, ook op de middellange en de korte lengte van het haar.

Womens haircut-mullet: 9 unmatched ideas Womens haircut-mullet: 9 unmatched ideas

Geen beperkingen hebben dit kapsel en gezicht type. Geen kwestie u een rond gezicht, vierkante, houten hamer een geweldige manier verfraaien van uw type. Vergeet niet om hier en over het feit dat je altijd in deze haren kunnen toevoegen van een pony. De laatste kan korte, lange of asymmetrisch is.

Womens haircut-mullet: 9 unmatched ideas

Vrouwen kapsel hamer is enigszins vergelijkbaar met het kapsel Gavroche en zal geschikt zijn voor die dames die niet kan wijden aan de styling proces, maar wilt kijken origineel en stijlvol. Als je raadt het al, de hamer volledig pretentieloos styling en zal u helpen bij het opstaan in de ochtend, zonder de vreselijke toestand van het haar op zijn hoofd.

Womens haircut-mullet: 9 unmatched ideas Womens haircut-mullet: 9 unmatched ideas

Op hetzelfde moment, ik wil zien dat kapsel de mul is een vrij radicale soort. We praten over haar skullet, die wordt vertaald als de schedel. Het kenmerk van dit kapsel is het scheren met een elektrisch apparaat op nul van het hoofd, terwijl de achterzijde nog met haar.

Thema door Anders Norén