stijl

Womens gelijkspel foto ‘ s hoe te binden en wat te dragen

Elementen van de mannen kledingkast is al lang verplaatst naar de vrouwen in de garderobe kan niet gezegd worden van het tegendeel. Als een vrouw in een broek met bretels, kleding of jasjes een bekend fenomeen en schokkende niemand, een man in een jurk, panty ‘ s, met kralen op de hals van de samenleving niet goed waargenomen. Hieruit kunnen we concluderen dat de vrouw de mode is niet zo streng als het om leden van het tegenovergestelde geslacht, de vrouw ziet er geweldig uit, en smoking, overhemd en stropdas.

Womens tie pictures how to tie and what to wearVrouwen geleend van de mannelijke garderobe, veel kleding. Ze kon het niet negeren van zo ‘ n elegante accessoire, zoals een stropdas. Echter, duizenden opties van het dragen van het, die komen moest de mannen, leek het wel genoeg, en ze bedachten hun eigen.

Womens tie pictures how to tie and what to wear

Hoe om een stropdas te dragen aan de vrouw 2018-2019 foto tips stylisten

Psychologie van de waarneming is dat de vrouw die geconcentreerd het behouden van een band in plaats van de neckerchief, lijkt het bijzondere, trendy en zelfverzekerd. Dat is de reden waarom dit accessoire is zo populair onder meisjes. De das lijkt op een vrouw in een speelse en charmante, met nadruk op de kwetsbaarheid van haar en genade.

Womens tie pictures how to tie and what to wear Womens tie pictures how to tie and what to wear

Onder de vrouwelijke modellen kunnen worden onderverdeeld in twee gebieden. Lang en smal vrouwen banden, gelijkaardig in verschijning aan de man. Korte en brede banden en gekleurde kleurrijke kleuren. Een significant verschil is waargenomen bij het dragen van een stropdas: — als de mannen geknoopt strak onder de keel, vaak driehoekige knoop, vrouwen verlaten de site verlengd tot het einde.

Womens tie pictures how to tie and what to wearDe sterke helft van de mensheid probeert te strikken van een stropdas netjes en zelfs gebruik maakt van speciale clips en pins, te smal de helft niet van onder de brede stroken. Je kunt niet zeggen dat het over vrouwen gaat. Integendeel, de mode is welkom, wanneer de brede en smalle uiteinde van de stropdas niet overeenkomen.

Womens tie pictures how to tie and what to wearGeen zichzelf respecterende man niet knoop een stropdas, onder een jas, zonder het dragen van een shirt. Als ik een vrouw, die dan onmiddellijk veranderen in een sex-symbool. Women ‘ s zijde stropdas onzorgvuldig verloren in de hals, wild beweegt mensen tot de verbeelding. Meisjes, wees voorzichtig met het dragen van een stropdas op een naakte lichaam en voor het symbolisch in een kledingstuk. U zal gezien worden uitsluitend als een seksueel object.

Womens tie pictures how to tie and what to wear

Hoe te binden vrouwen tie 2018-2019 stijlvolle voorbeelden

De franse tie is het minder waarschijnlijk dat de conventionele male enhancement. Kortom, het is een sjaal of omslagdoek gemaakt van lichte stof, zoals satijn of zijde. Koppelverkoop om uw hals, kunt u maximaal van de fantasie, er is geen strikte regels. Echter, er zijn verschillende manieren, al goed ingevoerd in gebruik.

Womens tie pictures how to tie and what to wearKnooppunt Wismar is niets als een populaire knoop voor mannen banden, geknoopt binnen. Dit knooppunt is niet het verliezen van populariteit sinds het midden van de vorige eeuw, sinds de beschrijving werd gepubliceerd in een populaire mode-catalogus. Dit is niet verwonderlijk, omdat het overeenkomt met een van de belangrijkste vrouwelijke principes: om iets uit mannen en het tegenovergestelde doen.

Womens tie pictures how to tie and what to wear“Kleine” node — deze mannen knoop die werd populair onder de vrouwen in de eerste plaats vanwege de grootte: het is erg klein en ziet er goed uit op een vrouwelijke hals. Deze site vrouwen genieten van lange, binden ze sjaals en kerchiefs. Maar u kunt het gebruiken voor banden. Het is heel eenvoudig en in enkele seconden.

Womens tie pictures how to tie and what to wear

Foto van de vrouwelijke banden 2018-2019 foto ‘ s fashion trends

Kan niet zonder een stropdas en met de oprichting van militaire stijl. Korte, eenvoudigweg en zonder een patroon geeft een stijlvolle look militaire overhemd met epauletten gecombineerd met een rechte rok. Beste geschikt gelijkspel, en knoopjes aan de hals op de rug, maar in het ontbreken van die je kunt doen met een gewone stropdas, met geen opvallend patroon, koppelverkoop, het eenvoudige, strikte knooppunt.

Womens tie pictures how to tie and what to wearEen onneembare? Geef je sexy look! Voor deze moet je een “mannelijke” shirt en flitsende gelijkspel (verzadigde kleuren of expressieve grote patronen, zoals schedels). Jeans dress up gratis “shirt vriendje”, knoopte een paar toetsen (onder en boven), slordige knot tie tie – krijgt een beller en zelfs een paar “vicious” manier. Echt sexy meisje!Womens tie pictures how to tie and what to wearWat kan een vrouw doen met een man stropdas? Ja, bijna alles, want, in tegenstelling tot de mannen in pak, vrouwen voor de lol, er zijn geen regels. Een vrouw kan zich zelfs veroorloven om een stropdas te dragen aan de hals en in de taille of de heupen. Alles wat u hoeft te doen is om te kiezen een smalle stropdas, deed het in het harnas gordel en organiseren een soort van ingewikkelde knoop.

Womens tie pictures how to tie and what to wear

Modieuze vrouwelijke personages met een gelijkspel 2018-2019 foto

Als je wilt om te dragen vrouwen stropdas, vergeet niet één belangrijke regel – hij zal de belangrijkste focus van uw outfit, zo origineel, originele accessoires, licht en frilly kleding in dit geval zal het vrij ongepast. Vrouwen tie goed gaat met een klassieke Broek of rok kostuum, evenals met een jurk of zelfs een sundress. Opgemerkt moet worden dat als je besluit om te dragen een jurk, dan is het best geschikt skinny stropdas en kostuums kiezen voor een brede das.

Womens tie pictures how to tie and what to wearAls meisjes met verbeelding, alles OK is, dan kan het eenvoudig maken van verschillende originele afbeeldingen, met behulp van een vrouw gelijkspel. Veel tiener meisjes liefde om te gebruiken als een dagelijkse outfit een stijl – een stropdas met lichte ongewone prints, wit overhemd of t-shirt, jeans en sneakers.

Womens tie pictures how to tie and what to wearU kunt ook de afbeelding van een “good girl”, een combinatie van een smalle stropdas met een witte blouse en geplooide mini rokje. Alleen door het maken van dit beeld, overdrijf het niet – het is belangrijk te letten op de dunne lijn tussen vulgariteit en onschuld. Als u wilt kunt u dragen een trui blauw of grijs van kleur met V-hals, in dat geval is uw beeld zal worden afgewogen.

Womens tie pictures how to tie and what to wearVrouwen tie passend zijn in veel plaatsen – op een feestje, borrels met vrienden in een café. Zal er geweldig uitzien in dergelijke gevallen, het ensemble van de tank tops en een brede lichte das, die verbonden is met de originele, mooie knoop. En als een vrouw met succes kunt combineren met een mini-rok, shirt en das, het zal zeker uitgegroeid tot de ster van een partij en het aantrekken van de aandacht van alle aanwezigen.

Womens tie pictures how to tie and what to wear

Wat te dragen met womens strikje fashion foto ‘ s 2018-2019 voorbeelden

De moderne vrouw kan het zich veroorloven om een stropdas te dragen aan alle van dezelfde activiteiten als een man: Op het werk. Combineer de band met de office-stijl is niet moeilijk. Het zal perfect passen in een zakelijke stijl met een broek of een rok van het potlood silhouet.

Womens tie pictures how to tie and what to wearHet belangrijkste is om te kiezen voor een shirt met stijve kraag in stijl van mannen. De dames worden toegestaan om een stropdas te dragen, zelfs in combinatie met jeans, shorts en t-shirts. Echter, om het te vinden is nog steeds juist is. Om deze vrije stijl is het beter om de originele “vlinder” of trendy smalle stropdas.

Womens tie pictures how to tie and what to wearDe avond pakken in herenkleding nu op het hoogtepunt van de populariteit. Vrouwen houden van te dragen regenmantels en smokings, zorg ervoor dat “kruiden” het beeld van de banden. Seksualiteit op de manier die u kan toevoegen, als je bind dit accessoire terloops, waardoor het knooppunt van de maximale ontspannen. 1-2 en knoop het bovenste knopen van zijn overhemd. Vrouwen gelijkspel niet tolereren rivalen. Het dragen van dit accessoire moeten afzien van andere lichte decoraties. Het maximale bedrag dat kan worden overgelaten is een kleine oorbellen en dunne ringen aan de vingers.

Womens tie pictures how to tie and what to wearOp kantoor betekent het dragen van de vrouwelijke band met het pak. Het is niet noodzakelijk beperkt tot de strikte, klassieke stijl. U kunt, bijvoorbeeld, ter vervanging van rechte broek met pijlen op de bell-bodem broek en jas, in plaats van het dragen van een vest. Uitstekende womens stropdas gecombineerd met een blouse en rok – zo stijlvol en elegante combinatie. Op hetzelfde moment, alleen een stuk van de kleding kan worden verzadigd, rijke kleur.

Womens tie pictures how to tie and what to wear

Thema door Anders Norén