fashion

Womens fashion sneakers 2018-2019: foto nieuwigheden

Womens fashion sneakers 2018-2019: photo novelties

Sport stijl vandaag de dag het winnen van een groot deel van de moderne mode, dus de nadruk op de juiste schoenen – sneakers – was een integraal onderdeel van het ideaal van de garderobe van een vrouw. Altijd comfortabel en mooi, en nu trending sneakers 2018, zal in staat zijn om in Aanvulling op de trendy imago en creëer je eigen unieke stijl. Het blijft alleen om te pick-up een paar overeenkomende, welke schoenen moet letten, is in voorbereiding voor 2018, zal een nadere toelichting.

Winterharde fashion sneakers 2018-2019

In het komende seizoen het is belangrijk om de inzet niet alleen op het visuele design en usability, en we kunnen niet zonder een paar trendy sneakers geïsoleerd, gewatteerde genoeg ongewone details. Vacht de tabbladen zijn erg populair, getuige de collecties van Coach en Vivienne Westwood, die dus met succes een combinatie van veter en de oorspronkelijke patroon. Bieden een spectaculair hoogtepunten kunt u, en andere merken: suède hiel wiggen, hoge zolen, en thema-patches van de huid dienen als een handtekening voorzien van Chromat, Telfar en Zadig & Voltaire.

Womens fashion sneakers 2018-2019: photo novelties Womens fashion sneakers 2018-2019: photo novelties Womens fashion sneakers 2018-2019: photo novelties

Witte sneakers

De vraag naar klassieke kleuren sneaker fashion 2019 zich voornamelijk in de witte tinten. De meest interessante toevoegingen aan dergelijke achtergrond zijn decoratieve steken en diverse opties voor de veters. Dit is voldoende voor een final touch, de meer zachte toon past perfect onder een kleed (zelfs als het niet over trainingspakken). Daarom, om een mooi beeld met een serie van Margaret Howell, Milly, Eudon Choi, en Joseph Vetements is de beste oplossing voor degenen die thuis zijn in de huidige trends.

Womens fashion sneakers 2018-2019: photo novelties Womens fashion sneakers 2018-2019: photo novelties Womens fashion sneakers 2018-2019: photo novelties

Modieuze Klittenband schoenen

De echte hit van het seizoen was het alternatief in de zone van de fixatie, te weten, een model van sneakers met originele strepen, Klittenband, in plaats van de traditionele vetersluiting, welke gunstig aanvulling op het algemene ontwerp, dragen deze Schoen in de gelederen van de klassiekers. Easy flow in combinatie met felle kleuren of accenten in de basis zal zeker een rol spelen in het creëren van de uiteindelijke afbeelding. Dus een populaire serie van Stella McCartney en Versus nuttig is voor de echte fashionista ‘ s.

Womens fashion sneakers 2018-2019: photo novelties

Fashion gekleurde sneakers 2018

De hit van de komende mode voor het koude seizoen herfst-winter 2018-2019 zijn gekleurde sneakers. Een oproer van kleuren, onverwachte combinaties en felle kleuren, van oranje en geel tot diep zwart kunt u zelfs in het sombere grijs seizoen, helder in alle opzichten beelden. Deze sneakers aanwezig is in de mode collecties van: Yohji Yamamoto, Christopher Kane en Mode-Oosten

Womens fashion sneakers 2018-2019: photo novelties Womens fashion sneakers 2018-2019: photo novelties

Hardloopschoenen in glamour stijl

De komende herfst en winter trend sneakers van stijl en glamour. Sprankelende accenten, ook leek in de vraag onder de fashionista ‘ s. Gedegradeerd naar de achtergrond van de rol van sport, ontwerpers collecties vrij verbonden aan de registratie van thematische labels als Dolce & Gabbana en verguldsel, als Emporio Armani. Nu, sneakers kijk niet banaal parafernalia van het beeld, maar zijn nogal een onafhankelijk element dat is zeer opvallend door de creativiteit van: Comme des Garçons, Gebied, Ashish Almeida en Marques’.

Womens fashion sneakers 2018-2019: photo novelties Womens fashion sneakers 2018-2019: photo novelties Womens fashion sneakers 2018-2019: photo novelties

Sneakers met suède textuur

Het kiezen van een paar modieuze schoenen voor het seizoen herfst-winter 2018-2019, moeten aandacht besteden aan modellen met een suède textuur. Ontwerpers die dit materiaal in een over het algemeen rustig bescheiden ton. Volgens velen, suede ziet er het beste in beige kleur of traditionele zwart, tenminste in combinatie met extra details en decoraties in de vorm van een label van het merk, ritsen of decoratieve steken sneakers lijken niet perezarazhenie en zonder problemen te harmoniseren met elk type van kleding. Dit feit kan beter worden bevestigd door het model uit: Mode-Oosten, J. W. Anderson, Margaret Howell Lacoste en zo relevant.

Womens fashion sneakers 2018-2019: photo novelties Womens fashion sneakers 2018-2019: photo novelties

Thema door Anders Norén