stijl

Winterjassen 2018-2019 – vrouwelijke modellen

Winterjassen kort en lang, verschillende kleuren, één van de meest memorabele fashion trends van het seizoen herfst-winter 2018-2019. Stijlvolle schapenvacht zal de perfecte vervanging voor de beruchte jack onderscheidt u van de massa van identieke meisjes.

In de nieuwe koude seizoen lagen in zekere mate weer het primaat van de bonten mantels en jassen. We kunnen zeggen dat ze speelde met de vacht met de score 1:1. Het spel is in het seizoen herfst-winter 2018-2019 bleek zeer populair te zijn vacht. Dit bont wordt gebruikt door de mens sinds de oudheid en is de onovertroffen eigenschappen van het materiaal.

Winter coats 2018-2019 – female models
R13

Schapenvacht is bijna waterdicht, houdt u warm en droog. De schapen vacht zacht en soepel. Trendy jacks en jassen van ovchinki mooi, warm en comfortabel. Schapenvacht is de oude kledingstuk van een boer, maar niet alleen vanwege de wereldlijke adel voorkeur alleen de vacht van de Sables. Het feit dat de schapen waren in ieder erf, en dus naaide bont ovchinki.

Kleding gemaakt van schapenvacht ging, en soldaten. In Rusland jassen hebben een bijzondere eer. Maar zij genoemd werden-anders – mantels, jassen. De jassen werden genoemd vanwege de speciale tanning – intensieve-tanning dat geeft het leder overstrength.

Het promoten van onze russische jassen bijgedragen door vele beroemde ontwerpers. Speciale buzz rond ovchinki begon in 2009, toen was er een collectie van Burberry. Sinds schapenvacht verdwijnt niet van de catwalks. Ze hebben altijd behoefte aan ontwerpers. De huid kan worden aangebracht niet alleen jassen, maar ook de kraag, tassen, bont laarzen, hoed, enz.

Winter coats 2018-2019 – female models
Coach

Vandaag schapenvacht als ooit, populair. De meeste van de bekende merken is blij toeschouwers bij een modeshow herfst-winter 2018-2019. Onder de stijlen zijn er niet alleen jassen, gestikt in regular fit, bijvoorbeeld een jas, en als aan elkaar gestikt “in haast”. Dit is niet verwonderlijk. Trends van casual mode en de asymmetrie in volle bloei, dus als uw schapenvacht zal vertegenwoordigen een haastig knip-en unsewn model, waarschijnlijk kom je in de trend.

Vele modellen zijn volledig gemaakt van schapenvacht, anderen hebben het bont van schapen. Bovendien, de nieuwste modellen verschenen op de catwalk veel. En het is ook een van de trends van het nieuwe seizoen.

Winter coats 2018-2019 – female models
2 foto ‘ s van de Proenza Schouler en Zimmermann

Korte dames schapenvacht winter 2018-2019

Lengte schapenvacht zeer verschillende – van korte, boven de heup lijn, langwerpig – bijna op de vloer. Het kleurenschema is ook niet beperkt. Het kleurenpalet van de modellen zand, beige, bruin, zwart, rood, met verschillende tinten. Ziet er prima uit shearling schapenvacht met een grote Vos of Arctic Fox in de kraag.

Door de manier, met een enorme kraag van lange-stapel bont of van de vacht van het schaap is ook een trend van het seizoen herfst-winter 2018-2019.

Vesten, doubleneck mouwloos, capes, lamsvel – zodra deze stijlen gedragen door onze grootouders. De volkeren van de Kaukasus naaide capes van massief ovchinki, met een gleuf voor het hoofd en de vacht aan de buitenkant, aan de herder, niet te nat wordt in de regen. En vandaag de dag allemaal van deze stijlen van schapenvacht in lijn met de huidige modetrends.

Winter coats 2018-2019 – female models
Anna Sui en Diesel Black Gold
Winter coats 2018-2019 – female models
Au Jour Le Jour, Balmain, JW Anderson
Winter coats 2018-2019 – female models
Marques Almeida, MM6 Maison Margiela
Winter coats 2018-2019 – female models
Red Valentino, Roksanda
Winter coats 2018-2019 – female models
Foto van de top — Sonia Rykiel
De foto hieronder — Topshop Unique, Ulla Johnson, Veronica Baard

Winter coats 2018-2019 – female models

Thema door Anders Norén