stijl

Winter kleding voor dikke vrouwen. Het is mogelijk, betaalbare en mooie

Winter clothes for fat women. It is possible, affordable and beautiful

Draag mooie kleren elke vrouw droomt. In het koude seizoen bovenkleding moet niet alleen modieus, maar ook comfortabel, warm, praktisch. Winter kleding voor dikke vrouwen met elk voorbijgaand seizoen, wordt steeds meer divers, interessant, zelfs ondanks het feit dat de moderne ontwerpers zijn niet vaak maken deze collectie.

Down jassen kunnen gemakkelijk vervangen van de vacht of de schapenvacht vacht tijdens de opwarming van de aarde of regen. Maar ze kunnen ook een uitstekende optie voor de winter, hun eigenschappen toe. Nu, bovenkleding is niet langer een zware Chinese jasjes die ze droeg in de jaren negentig, en opties zijn er in overvloed.

Bij de aankoop van een down jas is nodig om te bepalen van de fysische eigenschappen en stijl die het beste voor u. Het is zeer belangrijk dat een mooi model was van mindere kwaliteit. Het is goed te beseffen dat dit ding voor de winter, dat kan erg koud zijn. Bovenkleding met de toevoeging van veren is de beste keuze voor de winter in ons klimaat zone. In vergelijking met synthetische vulling, dat is, een synthetisch materiaal, veren is aanzienlijk beter.

Winter clothes for fat women. It is possible, affordable and beautiful

Hoe kiest u down jas een complete vrouw?

    Korte model is absoluut niet geschikt, want er is een bijkomend effect van volheid in de boven-en onderkant. Het is het beste om te kiezen voor opties met zone als u de eigenaar bent van sappige taille. Classic zal zien als een rechte uitvoering van de jas, bij voorkeur langwerpig. Als uw silhouet is vrij breed, voorzien van opties zal niet werken. Voor een dergelijk geval is er een losse patroon met een bijzonder gesneden, met originele details, waardoor het vernietigen van de visuele nauwkeurigheid van de lijnen en de aandacht afleiden van de volheid.

Winter kleding uit Europa voor dikke vrouwen vaak genaaid in Frankrijk, Zweden en Italië. Bovendien, nu bijna iedere gerespecteerde Westerse ontwerper legt in hun winter collectie van kleding voor de volledige dames.

Als je denkt dat die jas is er niets kan vervangen, dan moet u overwegen een paar van de tips om het verwerven van:

    Complete vrouwen hoeven niet te kopen een vacht met een lange vacht, zelfs in zo ‘ n slank figuur visueel verhoogt. Zeer goede variant – jas met een geschoren vacht en een grote kraag. Vrouwen met grote borsten is het beter om te kiezen voor een jas met een riem die accentueert de taille, waardoor het nauwer wordt.

Winter clothes for fat women. It is possible, affordable and beautiful
Schapenvacht is een uitstekende optie voor degenen die wensen om iets te kopen meer betaalbare en elegante – de “Gulden middenweg” tussen een bontjas en down jacket. Nu, vele fabrikanten, in samenwerking met de ontwerpers van het produceren van honderden grote mogelijkheden voor elke smaak en kleur”. Waar moet je beginnen? Waar op letten? Start met het kiezen van de juiste snit voor uw figuur.

    Voor vrouwen met weelderige moeten aandacht besteden aan de uitlopende stijlen. Brede heupen is het het beste om “evenwichtige” grote capuchon en wijde mouwen. Voor vrouwen met grote Borsten worden door de manier waarop de bont langs de gehele lengte van de zoom.

Winter kleding voor de volledige in onze tijd is geen onzin. Juist kiezen voor een kledingstuk, moet u het type van uw figuur. Als je een peervormig figuur – geen probleem. Onder dit type makkelijker te halen winter kleding dan vrouwen, bijvoorbeeld, met een grote buste. Het belangrijkste ding om te onthouden is dat een groot de vacht of een vacht tot op de knie wordt er niet mooier of meer verfijnd. Het is beter om te kiezen voor laag in de korte, A-vorm, die perfect maskers van de ongewenste volheid en maakt je figuur kijken meer aantrekkelijk.

Meestal bont gemaakt van grote maten, zo vol vrouwen niet noodzakelijk om in gespecialiseerde winkels. Als u wilt leren hoe om te kijken voor de winter bovenkleding voor dikke vrouwen — foto ‘ s op deze pagina zal u helpen om een idee te krijgen van de verschillende modellen en stijlen.

Dus gewapend met de juiste kennis en advies, je kunt veilig gaan voor een belangrijk winter aankoop.

Thema door Anders Norén