kapsels

Wie is de pony: hoe vinden?

Veel vrouwen willen graag hun individualiteit op een krachtige manier de hele tijd, het veranderen van hun beeld. Een haar geverfd in ongebruikelijke kleuren, anderen zijn voorzien van originele kapsel of pony. Maar hoe weet je wie fringe, en in welke vorm.
Dit is vandaag en laten we praten!

Die gaat rechte pony?

Rechte pony is de meest populaire optie vandaag. Vaak hair stylisten en kappers gebruiken om de balans van de afbeelding, het meer harmonieus en aangenaam om te lezen. Veel houders van een ovale vorm van het gezicht voor deze optie kiezen. Klassieke rechte pony, neemt de breedte van de jukbeenderen, visueel geven het gezicht een perfecte proporties. Video klassieke Pony heeft zijn nadelen. Dus, bijvoorbeeld, is het niet geschikt voor mensen met een ronde vorm van het gezicht, zoals in ernstige schending van de verhouding en ziet er belachelijk. Video-round pony is ook niet geschikt voor mensen met een plein en hart-vormige gezichten, nog meer gericht op de vorm van het gezicht. Als u een keuze te maken in het voordeel van de rechte pony, vergeet niet dat het moeilijk is om te stapelen. In ieder geval, het zal veel tijd in beslag nemen.

Who is the bangs: how to find out?
Rechte lange pony-borstel worden aanbevolen om te dragen in een paar afgeknipt haar Kare, en cascade. Als we het hebben over de ovale vorm van het gezicht, hier zijn een cascade kapsel gecombineerd met rechte lange pony ziet er heel organisch.
Rechte pony heeft zijn voordelen en nadelen, in het einde, het is goed te beseffen dat het absoluut niet aanbevolen voor vrouwen met een ronde of vierkante vorm van het gezicht.

Die is kant-swept pony?

Er wordt aangenomen dat de schuine pony geschikt voor bijna iedereen. Echter, in de praktijk zien we verschillende resultaten. Schuine pony niet passen La krullend haar en ovale gezichten. In het eerste geval, wanneer we praten over krullend haar, het moet worden opgemerkt dat het maken van de zijkant van een pony is gewoon onwerkelijk. Krullen zal niet het gewenste effect bereiken. Als we praten over de ovale vorm van het gezicht, hier side swept pony zal alleen het accentueren van de langwerpige vorm van het gelaat en bij het project aandacht aan de disharmonie van de afbeelding.

Kant-swept pony is de ideale oplossing voor mensen met ronde of vierkante vorm van het gezicht. Het zal visueel balans van de afbeelding en het harmonieus. Als we praten over de kapsels, de meeste vrouwen kiezen voor een kort kapsel, bijvoorbeeld, Bob of Bob met een schuine pony. Als de master is te streven naar het creëren van een unieke afbeelding, hoe vaker hij kiest schuine pony met rafelige strengen of asymmetrisch model.

Who is the bangs: how to find out?

Die gaat op korte pony?

Korte pony ziet er perfect gecombineerd met korte kapsels. Dus, stylisten benadrukken dat in dit geval ziet het beeld er meer harmonieus. Korte pony kan gecombineerd worden met een dergelijke kapsels als de Bob, Cara, pagina, elf, enz. Maar met lang haar beter te mengen korte asymmetrische pony. Zelfs stylisten raden korte pony als het haar is dun of te dun is. Dit maakt het mogelijk om een groter volume dan in het geval van lange pony.

Die is lang een pony?

Maar lange pony is geschikt voor zowel korte kapsels en lang haar kapsels halflang. Lange dikke pony is de perfecte optie voor de eigenaren van de ovale vorm van het gezicht. Lange, rechte, dikke pony ziet er geweldig uit in combinatie met een klassieke Bob kapsel en kapsels zoals de cascade, Jack, Bob.

Who is the bangs: how to find out?

Welke pony past rond gezicht?

Voor een rond gezicht moet kiezen schuine pony met rafelige randen. Deze pony zal het effect van nalatigheid en visueel corrigeren van de vorm van het gezicht. Dezelfde voorwaarde geldt voor eigenaren van kleine hartvormige gezicht. Zelfs een korte rechte pony kan spelen tegen je. Als u nog steeds net als de ronde pony, stylisten toestaan dat een variant met rechte langwerpige pony gecombineerd met kapsel Kare. Dit moet niet alleen kiezen voor een kapsel cursor en de cursor met langwerpige voor strengen en een rechte pony. Dit kapsel visueel langer het gezicht en het zal pas de verhoudingen aan.

Wie is Bang?

    Pony-arc fit voor eigenaren van ovaal, hartvormig gezicht. Lange zijde-swept pony pak eigenaren van rond, vierkant of hartvormig gezicht. Rechte pony-borstel ideaal voor het ovaal van het gezicht vormen. Korte rechte pony is geschikt voor mensen met een lang gezicht, de kapper zeggen dat het moet combineren met kort haar. Geometrische en asymmetrische pony is de ideale oplossing voor lange en smalle gezichten. Zeldzame lange pony tot aan de wenkbrauwen pasvorm voor eigenaren van een rechthoekige vorm van het gezicht. Zeldzame lange pony zal de balans van de “zware” kin. Ragged pony is geschikt voor ronde en hartvormige gezichten. Om te kiezen van de pony moet niet alleen persoonlijke voorkeuren, maar ook in overeenstemming met de regels van de goede smaak en de juiste combinatie van de vorm van het gezicht en kapsels in het Algemeen.

Thema door Anders Norén