make-up

Wenkbrauw vorm: hoe te kiezen

Eyebrow shape: how to choose

Het creëren van een beeld met de hulp van make-up begint met de wenkbrauwen. Door het veranderen van alleen hun buigen, is het mogelijk om verbazingwekkende effect. Met de hulp van de correctie kan niet alleen het hoogtepunt van hun schoonheid, maar ook een aanzienlijke wijziging van de vorm van het gezicht, en dus ook de gehele uitstraling van een persoon. Om te begrijpen wat de vorm van de wenkbrauwen is voor u, en om te beslissen over wat er precies om te verblijven, te experimenteren in de voorkant van een spiegel tekening zelf verschillende opties met een cosmetische potlood. Deze sessie is niet alleen handig voor uw uiterlijk, maar ook erg leuk.

Modieuze vorm van de wenkbrauwen: het is belangrijk

Vaak zijn de vrouwen die geïnteresseerd zijn in wat de trend van vandaag. Hun vraag is begrijpelijk, maar het is nog steeds onmogelijk met zekerheid te zeggen. Mode is voortdurend in beweging, net als in de kleding of schoenen, en in elk ander aspect, dus het is moeilijk om bij te houden. Vandaag de dag, in de vorm van de wenkbrauwen, er is geen dicteren trends. Zoals ze zeggen, in de trend van alles wat mooi is — het is goed en erg handig. Daarom is in deze materie op het hoogtepunt van de populariteit nu is de natuurlijke en ontspannen.

De gehele uitstraling van een persoon nodig heeft om in te passen met de moderne trends en wenkbrauwen in het vastgelegde beeld. En het belangrijkste criterium is dat mensen het niet moet grappig en maf. Natuurlijk, als hij niet een clown, waarvan beroep is het vermaak van anderen. Maar de vrolijke harlekijn verwijdert het masker, het verlaten van de kamer circus. In het gewone leven, hij is dezelfde persoon, zoals we allemaal doen. Maar, terug naar de wenkbrauwen.

Vandaag op de piek van de populariteit van de zogenaamde iriserende opties. Dit effect wordt bereikt door het gebruik van verschillende kleuren bij het verven van wenkbrauwen. Originele en ongewone kijken opties, contrasterend met de kleur van het haar. Blondjes, bijvoorbeeld, kan de permanente make-up kleur zwart ziet er erg indrukwekkend uit. Door de manier, zodra het werd beschouwd als een teken van een oude familie en “blue bloods”.

Jongeren hebben de neiging om extravagantie, en een verlangen om op te staan, dus erg jonge meisjes vaak hun opwachting maken van experimenten. Bijvoorbeeld, het ziet er stijlvol effect onderbreking wanneer de lijn abrupt eindigt en begint dan een beetje verder. De vorm van de wenkbrauwen kan hebben fantastische bochten, soms onder of boven het spoor. Opgemerkt moet worden dat soortgelijke experimenten om het gezicht van de mensen in de juiste functies.

Door de manier waarop, en de expressie van het gezicht, hangt in grote mate af van de vorm van uw wenkbrauwen, grootte en kleur. Met behulp van een pincet, cosmetische potlood en verf, evenals permanente tatoeage, u kunt deze instellingen aanpassen en geven je outfit een noodzakelijke. Als u zich afvraagt hoe dit te doen modieuze wenkbrauwen, de vorm van de meest populaire opties die u kunt zien in de foto ‘ s gepresenteerd op onze website. Met een blij te presenteren van alle bestaande opties — zie hoe veel er kan veranderen individuen.
Eyebrow shape: how to choose

Het wijzigen van het uiterlijk van vrouwen, afhankelijk van de vorm van de wenkbrauwen

Let op de gebogen varianten: ze maken een persoon meer Volwassen, streng en solide. Ze zijn het best geschikt voor serieuze vrouwen – zakenvrouwen en office medewerkers, het maken van een carrière. Maar let op, deze vorm van wenkbrauwen zou het het beste kijken alleen wanneer kleren heb je liever de klassieke stijl.

Korte opties zal je visueel jonger dan dat, zoals u weet, zeer comfortabel voor vele vrouwen. Gezichtsuitdrukking is erg ontroerend en een beetje naïef, wat geschikt is voor jonge meisjes met een zeer zacht karakter. De meeste van deze brow vorm past bij blond en blond meisjes die liever kleding van de jeugd of romantische stijl.

Hoge dun de opties om de gezichtsuitdrukking van verbaasd en soms een beetje afstandelijk, dromerig In een permanente leven is, eerlijk gezegd, onnatuurlijk, maar de mode soms bepaalt zijn eigen wetten. Nog vers in de herinnering aan een tijd toen populair was wenkbrauwen: hun hoge dunne vorm reed mannen gek.

Dikke brede opties, laag gelegen boven de ogen, maken het gezicht expressie boos, maar de blik vrouwen geven een agressieve look. Natuurlijk zijn er meisjes, die er uitzien als het uiterlijk niet bederven. Maar, het moet worden opgemerkt dat deze uitdrukking niet bijdraagt aan vrouwelijke charme.

Opties te geduwd om de rand gezicht en verdeelde veel van elkaar, geven het gezicht een droevige, droevige uitdrukking. In de volksmond heten ze “wenkbrauwen Pierrot.” Geen zin vooral om te doen ze zelf, vertrouwen op onze ervaring. Er is al genoeg verdriet, waarom verergeren deze gevoelens bijzonder! Neutraal de juiste vorm van de wenkbrauwen, de zogenaamde klassiekers, in ieder geval beter zal zijn, “Piero”.

Opties innerlijke rand en een buitenste verhoogde hoog geven het gezicht een paar roofzuchtige en zelfverzekerde uitdrukking. Ze zijn het best geschikt voor personen met een bazige volledig bewust van zijn superioriteit in deze wereld, maar nogmaals, niet altijd een positieve invloed op de vrouwelijke charme.

Daarnaast is de locatie van de wenkbrauwen, de lengte en de vorm zijn ook van invloed op het uiterlijk van vrouwen. De varianten waarbij u de uiteinden van de oplopende, visueel verlengen van het gezicht. En voor het uitbreiden van het beeld met een horizontale wenkbrauw. Heeft geen invloed op de verhoudingen van het gezicht arc opties — ze passen als u wilt om zich te concentreren op de andere elementen kijken. Het bovenste deel van het gezicht kan worden visueel uit te breiden als u de wenkbrauw die het dichtst bij de buitenste rand. Als je ze dichter bij de neus krijgen we het tegenovergestelde effect — vernauwing. Wenkbrauwen met een pauze in het midden van de visuele verandering gezicht verhoudingen niet veroorzaken. Visueel vouw het onderste deel, je hoeft alleen maar aan de onderste buitenste punt naar beneden. Horizontale of op de locatie van de wenkbrauwen visueel benadrukt het voorhoofd, en aanzienlijk smaller wordt het onderste deel van het gezicht — het is belangrijk om te onthouden dat. De gemiddelde positie van de lijn verandert de balans van de verhoudingen in het gezicht — het is ook een comfortabele klassieker.

Zorg wenkbrauwen

Natuurlijk, schoonheid vereist een eerbiedige en attente houding. Voor wenkbrauwen, alsmede alle van een persoon moet een constante zorg. Ze zijn zeer nuttig om te poetsen speciale borstels vervaardigd van speciaal voor dit doel. Echter, er zijn andere opties: de juiste vorm van de wenkbrauwen is eigenlijk heel gemakkelijk te onderhouden. Het is mogelijk voor dit doel gebruik maken van een goed gewassen mascara borstel van oude mascara of een tandenborstel.

Eerst kam je wenkbrauwen in de richting van de neus, en vervolgens in de tegenovergestelde richting. Dit zal helpen om ze glanzend en zijdeachtig, alsmede hen te voorzien van een groot deel van de jeugd. Bovendien, van tijd tot tijd de wenkbrauwen is het handig om te voeden. Dit kan worden gedaan door middel van een kernel olie — perzik, kokos -, olijf. U kunt het smeren van de wenkbrauwen met een mengsel van ricinus en kamfer olie, genomen in gelijke verhoudingen. Door de manier, met dezelfde structuur kan worden verwerkt en wimpers. Zij worden dikker en langer.

Zoals u kunt zien, een mooie wenkbrauwlijn in uw handen. De nadruk op de bovenstaande regels, zult u in staat om het perfect te passen bij het maken van het beeld, business, casual, of thuis kijken feestelijk. Weten hoe om te kiezen van de vorm van de wenkbrauwen en te onderhouden in perfecte staat, kunt u accentueren van de voordelen van uw zoet gezicht.

Thema door Anders Norén