stijl

Welke kleuren van kleding groen?

Groen is de kleur van de vernieuwing van de wereld, harmonie, en de opgeslagen energie. De waarde van de lang bekend bij de mensheid, daarom, psychologen vaak raden het gebruik van de tinten van de bladeren voor de verwerving van de vrede van de geest, evenwicht. De combinatie van groene kleur in de kleding is zeer populair en wordt toegepast in vele varianten, te beginnen met de kleuren combinaties en eindigend met 3-kleur ensembles, waar malachiet speelt de eerste viool.

What colors of garments green?

Gelegen in het groene gedeelte van het spectrum op de piek tussen de warme en koude iets van kleur naar blauw, en de adem van merkbaar koelte, het naderen tot geel, en een aangename warmte is een lust voor het oog van de rijkdom van de kleuren. De rijkdom van het palet kunt u een combinatie van groen met andere kleuren in een verscheidenheid van manieren.

Achromatische combinatie van de beproefde klassiekers

Donker groen, olijf -, pistache, de kleur van mos of mint, smaragd, malachiet of kalk – alle kleuren verscheidenheid van even harmonieert uitstekend met witte, zwarte en grijze kleuren.

What colors of garments green?

Bijvoorbeeld, als u een combinatie van wit en rood, krijg je een verse afbeelding, roepen een optimistische, vrolijke toon. Tandem wit pak met olijf-jacket – zeker business beeld, en is geschikt voor de ceremonie.

What colors of garments green?

Grijs groen is de kwintessens van deftigheid en een zekere onthechting van de wereld. Samen zijn ze dempen en elkaar in evenwicht houden, en de vermenging om de image te maken van een vrouw zijn een beetje conservatief, maar elegant. De combinaties van regels in de kleren: de kleuren combineren volgens de tint van de nuances van warme en koele groene combineren groepen met dezelfde grijze van gamma.

What colors of garments green?

Zwart – kleur-universele, eveneens met succes in combinatie met een schaduw van het spectrum. Was geen uitzondering en smaragd. Avondjurken ziet er geweldig uit in tandem donker groen met zwart, maar voor het dagelijkse uien strenge en ietwat sombere toon is het verstandiger om verdun de pistache, munt, licht malachiet.

Saffier, Topaas of aquamarijn: op zoek naar een partner

De combinatie van een kleur blauw met een groene – een omstreden optie, maar met een bevoegde combinatie ziet er geweldig uit.

What colors of garments green?

Ontwerpers geïdentificeerd de winnende tandem – sappige blauwe kleur Royal sapphire vs. rijk donker groen malachiet. Het is feestelijk, elegante en onvergetelijke boog.

What colors of garments green?

Als je het combineren van de kleding in mosgroen, een schaduw van khaki, of van ongebluste kalk met een rijke blauw, helder lapis lazuli of aquamarijn, het resultaat beeld wordt betrokken, is ideaal voor vrouwen die willen modieuze look, verse, het is ook een geweldige optie voor een gratis seculiere partijen.

What colors of garments green?

Maar het groen en paars (paars en lila) eenvoudige en luxe uitstraling vooral in de feestelijke avond opties.

What colors of garments green?

Edele ruby feat. evenwichtige toermalijn: de bevoegde combinatie van rood en groen

Red samen met de donkere malachiet wordt geassocieerd met Kerstmis, maar dan op basis van een massa van goede beelden. Dit is de uitleg van het rijk van kleur. Er wordt aangenomen dat de perfecte combinatie van kleuren die tegenover elkaar liggen. Als een bereik is aanwezig in de vorm van een cirkel, vervolgens op de groene is het tegenovergestelde van rood.

What colors of garments green?

De combinatie van deze kleuren geeft een prachtig resultaat in de volgende bogen:

What colors of garments green?

    Diep groene jurk + gedempt rode mantel; een Malachiet bontjas, groen + rood gebloemde jurk, avondjurk wijn kleur turquoise accessoires, Casual kaki + helder rood schoenen; Coral potlood rok + zijde groene blouse.

What colors of garments green?

Ook geschikt voor combinatie met groen dicht bij de rode Bordeauxrood en roze. Bijvoorbeeld, de eerste perfecte verse sla, en sappige Bordeaux – hetzelfde groen. De belangrijkste kleur is verdund met toebehoren, Bordeauxrood sjaal, armband, handschoenen, tas, hoed.

What colors of garments green?

Roze kleding is het beste om te kiezen voor felle tinten – dan is de boog in de mode. Mint gaat goed met koraal en turkoois, en pistache met zuur roze. Win – win-situatie – twee even verzadigde kleuren.

What colors of garments green?

Groen en bruin: je kunt niet winnen van de natuur

De psychologie zegt over deze kleur als de betrouwbare, fundamenteel. Bruin vat en verse kruiden – met de meest voorkomende natuurlijke combinatie, daarom, stoten elkaar af, deze kleuren kunnen niet.

What colors of garments green?

Conservatisme en soberheid van de donkere chocolade kleur, is iets om te kalmeren de overmatige helderheid van de smaragd. Schaduw van roest ziet er perfect uit met olijf, bijvoorbeeld, een luipaard jas met licht groene jeans, aangevuld met een omvangrijke dark brown bag is een grote boog voor elke dag.

What colors of garments green?

Khaki kleur gecombineerd met een lichtbruin, bijna beige. De beste optie zou zijn om het gebruik van chocolade in een verscheidenheid aan accessoires en schoenen.

What colors of garments green?

Citroen-oranje stemming

Boeiend beeld van sappige citroenen of sinaasappels gluren uit van verse groene bladeren. Dit is de combinatie van deze kleuren. Onschuld, optimisme en vreugde zijn de gevoelens die ontstaan bij de aanblik van de jonge dames in het geel-groene verenkleed.

What colors of garments green?

Is vrijheid – een tint combinatie is geschikt. Of het nu een lichte citroen-Gebreide trui en wijd uitlopende broek donker malachiet tint of gele broek met een t-shirt khaki. Je kunt spelen met accessoires – zonnebril in het geel frame citroen kosmetische zak, kleurrijke neckerchiefs, plastic oversized armbanden.

What colors of garments green?

Als voor de oranje met groen, zodat het beeld straalt de energie, gedrevenheid en tomeloze enthousiasme, geeft de stemming. Gebruik een combinatie van kleuren die net zo rijk en gedempt:

What colors of garments green?

    Zomer uitjes: oranje Polo + sappige groene korte broek, het Elegante kijken: de mantel olive + geel-oranje rok; Vakantie: rust oranje partij potlood jurk + schoenen mint kleur.

What colors of garments green?

Oranje accessoires echt opvrolijken een donkere moeras krijgt het beeld ontbreekt smaak.

What colors of garments green?

Groen, zoals bijna alles, rustgevend, suggestief. Zijn combinatie van kleding afhankelijk van het palet kan oproepen de koelte van de herfst, of te ontwaken gedachten over de hete oevers. Maar in ieder geval is een goede keuze.

Thema door Anders Norén