kapsels

Welke kapsels zijn in de mode van nu? 2019-2020

Het onmiskenbare voordeel van de trendy stijlen die zij in staat om elke look meer vers en aantrekkelijk.

In het nieuwe seizoen stylisten raden om weg te komen van de gebruikelijke stereotypen en de focus op de originele kapsels en haar ornamenten. Echter, voordat u kiest voor een trendy kapsel voor het nieuwe seizoen, met aan Boord een aantal van onze tips.

Een van de meest populaire kapsels dit jaar is vlechten. Kapsel vlecht lang gebruikt door stylisten als een onafhankelijke haar en als Aanvulling op de palen. In het nieuwe seizoen in de mode om vlecht vlechten over losse haren, en het maken van een beeld in de stijl boho.

What hairstyles are in fashion now? 2019-2020
Daarnaast zijn experts voor te stellen het gebruik van franse vlechten, vlechten rondom het hoofd. Dit beeld is perfect voor dagelijks gebruik, en vereist zeer weinig tijd.
Kapsel staart van het nieuwe seizoen krijgt een tweede wind. Dit stijlvolle stapelen wordt actief gebruikt door mode-ontwerpers voor een modeshow. In het bijzonder, in het nieuwe seizoen een lage staart. Hoge staart is nu minder populair. Dus, toonaangevende mode-ontwerpers in de wereld te raden om het verzamelen van de staart aan de onderkant, in de nek, met originele accessoires, zoals veren, linten, bloemen, enz.

What hairstyles are in fashion now? 2019-2020

Kapsel voor lang haar is ook retro-styling. Dus, specialisten in stijl zeggen dat mode bestaat uit natte styling evenals kapsels Babette, een nest, en rockabilly. Kapsel retro wave en volumineuze krullen zijn erg populair onder de Hollywood sterren.
Al deze kapsels kunnen de perfecte styling voor elke dag, maar in het Algemeen het hangt allemaal af van je inspiratie!

What hairstyles are in fashion now? 2019-2020

Het nieuwe seizoen heeft vele verrassingen, waaronder een ongewone kapsel.

In het Algemeen, mode-ontwerpers erkend dat de lokale beknopte en eenvoudige kapsels, maar met een creatieve aanpak. Bijvoorbeeld, de losse haren uit de couturier raadt haar aan te vullen met bijzondere vlechten, of vlechten aanvulling op haar bundel.

What hairstyles are in fashion now? 2019-2020

Het spreken van de laatste. Haar bundel komt steeds vaker voor modeshows. Ontwerpers benadrukken de eenvoud van dit kapsel. Haar bundel is eenvoudig te onderhouden en vereist niet veel moeite. En trouwens, het is perfect voor elk evenement!

In het nieuwe seizoen ontwerpers raden het gebruik van een haar bundel als ‘ s avonds styling. Dus, het bekende merk van Chanel gebruikt de haar bundel in zijn nieuwe collectie, toe te voegen aan zijn ongewone pinnen in de vorm van libellen.

What hairstyles are in fashion now? 2019-2020

Een ander origineel kapsel nieuwe seizoen shell. Dit klassieke styling ontwerpers gebruiken voor het markeren van de avond. Dit kapsel ziet er zeer elegant en stijlvol.
De nieuwe richting van het seizoen kapsel in de retro-stijl. Alle soorten retro styling in het nieuwe seizoen bij de top van de populariteit.

What hairstyles are in fashion now? 2019-2020

Dus, haar natte golf kreeg een tweede wind. In de mode een verscheidenheid van natte stapelen. Volgens mode-ontwerpers zijn ze een goede aanvulling op de retro-look. En het is nog steeds modieus te maken van een hoge retro-styling. Om hen in de eerste plaats voor de behandeling van haar Babette, Gendo en rockabilly.
Als u wilt maken een ongewoon beeld, proberen de oorspronkelijke vlecht gevlochten. Baan kapsels maak een toespeling op de school fashion.

Dus, de werkelijke twee vlechten aan beide zijden van het hoofd, met een verscheidenheid van technologieën van het weven. Als u lang haar heeft, dan kunt u zich veroorloven dit haar. Het idee is om vlecht twee vlechten aan de onderkant (de basis van de nek). Bij deze techniek van het vlechten kunnen zeer divers zijn – fishtail braid, oor, een franse vlecht, enz.

What hairstyles are in fashion now? 2019-2020
Beroemdheden zijn altijd met speciale aandacht geschikt voor de avond ziet. Vaak Hollywood-sterren wilt maken beknopt en toch schokkend kapsels die in staat zou zijn om het publiek verrassen.

Een van de meest favoriete formele kapsel sterren – kapsel “Hollywood krullen”. Dit is een favoriete kapsel van de vele sterren, die echt kunt u kijken op 100!
Toonaangevende stylisten er rekening mee dat in het nieuwe seizoen, als de volume krullen kleine krullen.
Onder de sterren die liever haar krullen – Jessica Alba, Sarah Jessica Parker, Eva Longoria, Madonna en vele anderen.

What hairstyles are in fashion now? 2019-2020

Een andere populaire formele celebrity kapsel vlechten van staal. Sterren met vreugde geweven in verschillende vlechten in updo, gevlochten haar wapperende haren en ze ook gebruiken als een volledige kapsel.
Oorspronkelijke haar sieraden zijn altijd mooie toevoeging aan elk kapsel. In het nieuwe seizoen ontwerpers adviseren om te experimenteren meer met hun beelden, met behulp van een verscheidenheid van haar accessoires.

Vandaag willen we graag praten over mode-sieraden voor haar, evenals voor het identificeren van de belangrijkste trends van het seizoen.

• Live en kunstmatige bloemen

Bloem de belichaming van liefde en schoonheid. Sinds de oudheid vrouwen gebruikt de bloemen te versieren ze vlechten en maak ze tot kransen voor het haar.
In het nieuwe seizoen, zullen we zien dat een verscheidenheid aan sieraden met behulp van zowel kunstmatige en verse bloemen. Dus, de huidige trend van dit najaar stalen pinnen met kleurrijke bloemen en linten.

What hairstyles are in fashion now? 2019-2020

• Sint-jakobsvruchten

In de mode weer terug de sint-jakobsschelpen. Maar nee, tamelijk ongebruikelijk voor ons. De eigenlijke kegel-vormige houten kammen, die gewoon een aanvulling op de haar bundel. Daarnaast zijn veel ontwerpers stellen kammen voor het stylen van verschillende kapsels.

• Zilveren haarspeldjes

Haarspeldjes met diepgang soorten stenen zien er erg luxe. Deze haaraccessoires is het best worden gebruikt als een Aanvulling op de formele kapsels.
Dus, het modemerk Chanel biedt om te versieren op een originele haar straal met de hulp van kleine haarspelden in de vorm van een libelle, ingelegd met steentjes. De werkelijke vintage juwelen haar clips.

What hairstyles are in fashion now? 2019-2020

• Bandage

Hoofdbanden zijn uitgegroeid tot één van de belangrijkste trends van het seizoen. In de mode-sport hoofdbanden, en hoofdbanden gemaakt van wol. Nieuwe mode van het seizoen – bont armband. Dit accessoire is ideaal voor het koude seizoen.

• Buigt

De boog is bekend bij ons uit de jeugd. Echter, deze vallen in de Mode zijn kleine bogen, als een regel, ze zijn een goede aanvulling op de hoepels, elastiekjes en verschillende soorten pennen. Het kiezen van een boog voor haar decoratie, vergeet niet dat dit accessoire geeft een Flirterige finish!

• Bohemian stijl

Haar is ook modieuze accessoires in de Boheemse stijl. Bohemian stijl of boho stijl is het gebruik van kleine hoofdbanden, stof, metaal, etc.
Celebrity, bijvoorbeeld, liever te dragen multi gelaagde kettingen rond het hoofd. Toch is er iets!

What hairstyles are in fashion now? 2019-2020

• Hoepels

Hoop om te verwijzen naar de klassieke accessoires. In het nieuwe seizoen van hoepels terug aan de top van de populariteit. Stylisten opmerking dat het het beste is gebruik te maken van een dunne metalen hoepels of kleine modellen versierd met bloemen, strikjes, etc.

Thema door Anders Norén