stijl

Wedge schoenen 2019

Wedge shoes 2019

Soms, om te zien de vrolijke twinkeling in de ogen van vrouwen voldoende paar schoenen. Modieuze dames wedge schoenen 2019 zijn onmiskenbaar bewijs van.
De belangrijkste voordelen van schoenen te dragen waren en zijn comfort en stabiliteit. Omdat van deze wedges is erg populair onder de vrouwen.
Wat onderscheidt dit model van de schoenen van de andere? Natuurlijk schoonheid en gemak. Bovenmateriaal kenmerken van lichtheid, om zo te lopen in dergelijke schoenen is mooi en comfortabel. Sleehak stabiel in vergelijking met stiletto ‘ s en andere hakken, de mogelijkheid van lichamelijk letsel tot een minimum wordt beperkt. Als het platform hoogte van meer dan 4 cm, is het mogelijk schoenen te dragen voor een lange periode, zonder het gevoel van stress en vermoeidheid in de benen.
Elk jaar moderne ontwerpers, het maken van een nieuwe collectie van schoenen, zorg ervoor dat het model op het platform. Solide, uitlopende zool, die begint bij de hiel en eindigt op de vingertoppen, combineert de functies van een hoge hak en een comfortabele, stabiele platform.
Eerste schoenen met hakken wig in zwang in de jaren dertig, maar echt maakte ze populair in de jaren zeventig van de twintigste eeuw (de hoogtijdagen van de hippie-beweging). De jeugd van het tijdperk van de “disco” en gewaardeerd wordt dit model door schandalige en schreeuwerige in het ontwerp. Later, in de schoenen begon te dragen vrouwen van verschillende leeftijden.
Meisjes voelen zich onzeker met hoge hakken, graag liever de wig. De bredere dragende gebied van de voet wordt niet moe van de voet en maakt de schoenen van essentieel belang in het dagelijks dragen. Slanke benen met mooie enkels, de glamoureuze buitenkant design, de mogelijkheid tot het verhogen van de groei van meer dan 12 cm, het biedt alle van de schoenen op het platform.
Wedge schoenen 2019 heeft de sierlijke vorm van de zool een beetje hol aan de onderkant en de achterkant. Beknopte klassieke model wordt luchtig en elegant.
In de zomer van 2019 speciale populariteit werd ontvangen “espadrilles” (schoenen gemaakt van katoenen stof platform gevlochten stro of touw). Ga voor lange wandelingen en reizen in hen is een genot, het been niet moe en niet van het zweet.
Schoenen gemaakt van echt leer krokodil, suede, koffie en donker Bordeauxrode tinten sieren de been in de herfst en het voorjaar 2019.
In aanvulling op een verscheidenheid van enig materiaal, kunnen ze worden: rubber, hout, leer en suède, de platform schoenen zelf is versierd met borduursels, pailletten en decoratieve schilderijen.
Kleding formele, zakelijke, casual stijl perfect gecombineerd worden met schoenen en laarzen met een sleehak. Schoenen perfect accentueren een lange rok van licht vloeiende materiaal en een doorschijnende jurk. Ziet er geweldig uit met culottes, Gaucho broek, flare jeans en wijde pijpen broek. Een verscheidenheid van modellen op het platform een perfecte aanvulling op de Bohemian, etnische en hippie-chique stijl.
Wiggen is niet geschikt voor smalle rokken en broeken, Brigham en figuur-knuffelen jurken. De combinatie van deze soorten kleding maakt allerlei lastige.
Concluderend kunnen we zeggen dat de wiggen worden zo beknopt of uitgebreid, maar toch altijd gehouden aan de regel van gezonde schoenen en elegantie mix met verschillende soorten kleding.

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019    Wedge shoes 2019    Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019     Wedge shoes 2019    Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Wedge shoes 2019

Thema door Anders Norén