stijl

Wat te dragen naar het kantoor?

De zomer is voorbij, de vakanties zijn de enige foto ‘ s en Souvenirs. Denk dat het weer terug naar het kantoor om mee te doen in het werk. Om de overgang van een niet-actieve sentiment om de zaak was eenvoudig, je moet heroverwegen je kledingkast en maak de business capsule. Hoe om het te doen — zegt onze mode-expert.

Veel vrouwen worden geconfronteerd met een probleem bij de garderobe vol, niets om te dragen. Deze situatie treedt op wanneer de regels niet worden nageleefd door de combinatie en selectie van kleding, accessoires en schoenen. Mode is een voorbijgaand verschijnsel. Belangrijker is, denk ik, worden bepaald met een eigen stijl, die je gewoon helpen om onafhankelijk te zijn van constant verandert is in de laatste decennia de mode.

Wat te dragen naar het kantoor

Om te kijken elegant, stijlvol en gevarieerd dan een heleboel dingen: little black dress, zwart potlood rok, broek, goede pasvorm, een paar blouses en dunne truien, de klassieke jas en vacht. Ons klimaat is zeer geschikt gewatteerde jas in de russische stijl, vol met kleur en de vreugde. Onder de jas draag je een little black dress of een Kanten top, je hebt te veranderen afhankelijk van de mode trends. Zal de overname van de compacte garderobe van twee of drie zuivere, elegante avondjurken.

What to wear to the office?What to wear to the office?

Compleet het beeld van sieraden en accessoires. Ze maken het geheel compleet. Alle soorten tassen, schoenen, riemen, sjaals en stropdassen. Een elementair voorbeeld is een zwarte jurk, natuurlijke kleur panty ‘ s, zwarte octrooi zak, gekleurde schoenen en een sjaal. Er is niets meer nodig, afgewerkt en biologisch. Zeer belangrijk is de kleur van de kousen die kan in kleur, visueel uitbreiding van de benen, en het contrast.

What to wear to the office?

Ik hou van rood, ik in het huis van de rode kamer dezelfde werkzame heerlijke dieprode kleur. Het is een feestdag, kracht, macht. Het is altijd een win-win, als je wilt opvallen. Maar het is alleen geschikt voor degenen die hij zich prettig voelt in de spotlight.
De perfecte oplossing voor de moderne vrouw — witte blouse, rok en dieprode lippenstift.

Zakelijke stijl — een stijl voor elke dag

Meeslepen in een zakelijke stijl, kunt u in het kostuum elementen van vrouwelijkheid en romantiek. Ondanks de duidelijke voorkeur voor de russische cultuur, zakelijke kleding, kleur zwart, vervang het met donker blauwe, bijvoorbeeld.

Favoriete kostuum, broek of rok, een zachte uitgerust silhouet met geaccentueerde schouder lijn. Jas in engelse stijl met de revers rechte of gebogen vorm of met kraag Alcoi. Lengte van het jasje kan variëren van fashion, net als rok lengte. Maar de rok is niet te mini of Maxi te dikwijls knie-lengte of iets daarboven. Favoriete broeken zijn rechte, smalle, pijl, iets taps toelopend. De klassieke jas is een jas van een matig volume, semi-ingerichte silhouet met Darten loopt van de schouder naad of armsgat en de Pijlen op de taille en de borst. Het belangrijkste principe in de jas op de figuur.

What to wear to the office?

Jas lengte varieert en wordt bepaald fashion. Mogelijk korte classic aceticum of een trendy transformatie in een jas-jas reikt tot halverwege de kuit en volledig aan de rok.
De lengte van de rok die tot halverwege de kuit. Het varieert van enkel tot halverwege het bovenbeen. Nu kan beschouwd worden als klassieke lengte net onder en net boven de knie, maar de meest handige en geliefd bij onze tijdgenoten is de lengte tot halverwege de knie.

What to wear to the office?What to wear to the office?

Uniforme rokken video, misschien, licht uitlopende, niet beperkend bewegingen. De rok moet worden streng in het silhouet en de lengte. In de moderne klassieke pak snit van de rok wordt meer divers: de wikkel rok, met sleuven, groeven, in de plooi.

De ernst van het kostuum verscheidenheid van blouses, peek-a-Boo van kragen en manchetten, te vernieuwen en te sieren het pak geeft het een afgewerkte look en vrouwelijkheid. Klassieke pakken met een hoge bevestigingsmiddel kan worden gedragen zonder blouses. Mogelijke toevoegingen in de vorm van een zakdoek op de hals. Een klassiek pak kan worden aangevuld met een blouse-top, de turtleneck.

Klassieke blouse — blouse met kraag (vaak met stand-up kraag) of blouse zonder kraag, met een kleine ronde uitsparing van de nek. Trap stijl: er is een gevaar dat we er ook recht is, strikt genomen, die de nadruk afstand en wordt gezien als arrogantie, ontneemt het beeld van natuurlijkheid, artisticiteit.

What to wear to the office?

Thema door Anders Norén