stijl

Wat te dragen met sneakers op het platform: 9 interessante opties

In het nieuwe seizoen 2020 trendy sneakers zijn niet alleen schoenen, maar de focus van het beeld. De populariteit van de sneakers zijn onmiddellijk zichtbaar op het voorgestelde model, de ontwerpers snel aan de slag gegaan en maakte veel interessante modellen, met inbegrip van op het platform.

Net als in de mode enorme model sneakers, populaire sport model met een lage maar brede platform buiten de contouren van uw voet. Ontwerpers bieden om te dragen sneakers op het platform op een hoogte van 3-4 cm, maar er zijn modellen met een nog groter platform. Er is niet alleen het platform, maar met een verborgen wig, deze schoenen voor meisjes kan veel hoger zijn.

Nieuwste trend van de schoenen op het platform – Platform. Dit platform is doet denken aan Japanse stijl aan de gebruikelijke platte schoenen toevoegen wit of een andere kleur-platform in 2-3 cm. Fashion sneakers, mocassins, espadrilles en andere schoenen op het platform.

What to wear with sneakers on the platform: 9 interesting options

In de trend van felle kleuren, zodat u kunt kiezen voor schoenen met lichte elementen of in een felle kleur: Magenta, zuur geel, lime, turquoise.

Sneakers zijn niet alleen schoenen voor sportieve activiteiten, maar een volwaardig deel van de mode wereld, dus ontwerpers met het maken van modellen die zeer ver van de sport. Bijvoorbeeld, dit seizoen, verscheen op de platform sneakers van de regenboog, goud of zilver synthetisch materiaal. Deze schoenen zien er stijlvol en indrukwekkend.

Wat te dragen?

Met jeans

Natuurlijk is deze combinatie moet worden, jeans en sneakers praktisch niet te breken paar. Mode beelden met platform sneakers en jeans een hoop. Kijk bijvoorbeeld grote skinny jeans, sneakers en een losse witte shirt, of het kan een manier van – boyfriend jeans, top en sneakers. Algemeen, met jeans en sneakers gedragen kan worden sweaters, blouses, truien, t-shirts en top dragen dzhinsovki, bommenwerpers, vesten, jasjes en blazers. Het belangrijkste is om te kiezen voor de combinatie van kleding en meng de kleren als je wilt. What to wear with sneakers on the platform: 9 interesting options What to wear with sneakers on the platform: 9 interesting options

Met jurken

Ja, jurken zijn nu in de mode om te combineren enorme platform sneakers. De contrasten en gemak zijn de belangrijkste criteria van de moderne mode. Onder witte sneakers voor romantische en flare jurken in polka dot, bloemen of andere heldere afdrukken. Schoenen passen onder jurken tot sport-en casual stijl. Bijvoorbeeld, brei recht uitgesneden jurk zal er goed uitzien met sneakers op het platform is anders, en heldere kleuren.

What to wear with sneakers on the platform: 9 interesting optionsWhat to wear with sneakers on the platform: 9 interesting options

Vooral de jurken moeten knie-lengte, of net onder de MIDI-lengte. Zeer zelden de meisjes succesvol weet te combineren tot de platform schoenen met lange jurken, dus deze jurken beter om niet te kiezen.

What to wear with sneakers on the platform: 9 interesting options

Met rokken

Als de schoenen gaan goed met jurken, en vervolgens onder de rok, ze passen. U kunt combineren de platform schoenen met geplooide rokken, rokken, pakken, potlood rokken en breigoed, leer of andere materialen. Brave meisjes, die u kan bieden een combinatie van sneakers en korte, geplooide rokken afbeelding schoolmeisje studenten van Amerikaanse universiteiten.

Voortzetting van het thema van contrasten, kan je dragen van sneakers op het platform van licht chiffon rokken of rok doorschijnende stof met voering aprovechadas.

What to wear with sneakers on the platform: 9 interesting options

Met een broek

Platform sneakers kan worden gecombineerd met sport broek stijl met smoking broek, skinny of rechte modellen van gebreid katoen. Soms lijken dingen niet gecombineerd worden, bijvoorbeeld, een broekpak en dikke schoenen, maar deze kleren verschijnen sterren en stijl-icoon, en na verloop van tijd, ook dit lijkt een goede mix in het dagelijks leven.

What to wear with sneakers on the platform: 9 interesting options What to wear with sneakers on the platform: 9 interesting options

Bijna alle combinaties zijn casual, sport-chic of sportief, dus helaas, het werk in deze sneakers niet worden verzonden, tenzij het niet werkt in de creatieve sector, waar extravagante en spectaculaire worden niet verboden.

Thema door Anders Norén