stijl

Wat te dragen met loafers: 14 prachtige foto ‘ s voor alle gelegenheden

Veel vrouwen ten onrechte denken dat het kijken vrouwelijk en elegant alleen in hakken. Maar dat is het niet. Een stijlvol alternatief voor de instappers kunnen worden door een die je zal maken van een interessante en comfortabele manier en voor alle gelegenheden. Redactionele Schoonheid heeft voor u een selectie van stijlvolle foto ‘ s met de loafers dat je zal liefde. Dus…

What to wear with loafers: 14 stunning images for all occasions

Loafers en office-stijl

Stijlvolle loafers past perfect in een kantoor kast. Kies gewoon de strengste model van de laatste. Ik adviseer je om aandacht te schenken aan hun kleur. Bij voorkeur, als zij zijn in het zwart, wit of bruin kleuren, zonder al te veel decoratie. De afbeelding stijl in het kantoor met loafers zien er stijlvol en vrouwelijk, raden wij u aandacht te besteden aan de modieuze pantsuits. De broek moet een hoge taille en een bijgesneden lengte van het been. Als uw dress code maakt, kunt u kiezen voor een verscheidenheid van kostuums in een kleurenpalet.

What to wear with loafers: 14 stunning images for all occasions

Niet minder interessant beeld met de loafers zou kunnen worden gemaakt als u contact opneemt met de eenvoudige shirt en broek. Mooie Luke wit shirt of blouse en zwarte of donker blauwe broek. Ook u bent van harte welkom om te gebruiken in de zakelijke Lucas en jeans die slim kan kruid het shirt met print en een trend jasje, bijvoorbeeld, oversized. Vergeet niet over de accessoires. Stijlvolle riem, hoed of pet, tas of clutch zal je er nog meer stijlvolle en opvallen.

What to wear with loafers: 14 stunning images for all occasions  What to wear with loafers: 14 stunning images for all occasions

Loafers en romantische stijl

Veel dames de voorkeur om beelden te creëren die geven een voorproefje van een maximum van tederheid en vrouwelijkheid. Vaak is het beeld dat rechtstreeks is gemaakt in de romantische stijl, die niet noodzakelijkerwijs moet worden bewaard op een romantische date. De laatste tijd, de romantische stijl is niets meer dan een richting in de stijl van de kast, die echt de smaak van de moderne vrouw.

What to wear with loafers: 14 stunning images for all occasions What to wear with loafers: 14 stunning images for all occasions

In de mode vandaag de dag zijn er bijna geen beperkingen, dus de loafers kan worden gecombineerd met een delicate en vrouwelijke jurken die perfect zijn voor het maken van casual look. Bovendien, de jurken die kunnen worden afgedrukt, bijvoorbeeld, bloemen en een verscheidenheid van stijlen. Maar de kleding is niet de enige optie bij het aanmaken van een romantisch beeld met de loafers. Een prachtige boog kan ook gebeuren met de gebruikelijke blouse en jeans. In dit geval is de eerste genoeg om te kiezen of delicate roze en crème, evenals wenselijk, als het is op smaak gebracht met trendy ruches, volants of ruches. Als direct spreken over jeans, de maximale vrouwelijkheid geeft u direct te mager zijn. De laatste is overigens zeer goed uit zal zien en met een lace halter topjes en stijlvolle shirts. Bij het maken van een ensemble in een romantische stijl, kunt u zich wenden tot rokken. De meest voordelige is een directe en a-silhouet.

What to wear with loafers: 14 stunning images for all occasions What to wear with loafers: 14 stunning images for all occasions

Loafers en casual stijl

Actieve vrouwen zullen zeker enthousiast worden om te proberen het beeld met comfortabele loafers. Maar niet iedere dame weet hoe je een boog, zodat hij niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol en trendy. Dus, als je wilt om een beeld te maken in casual stijl, je kan zeker niet zonder de populaire rechte jeans of skinny jeans. Ze zal er perfect uitzien met loafers.

What to wear with loafers: 14 stunning images for all occasions

Een aanvulling op uw ensemble, kunt u stijlvolle blouses of shirts, semi-fans, truien, switchtime of turtlenecks. Vergeet ook niet dat geïnteresseerd is in de casual look met loafers passen oversized jas. Het kan zo monofone en in een kooi. Handige tas en hoed zal uw look en maken het mega-stijlvol.

What to wear with loafers: 14 stunning images for all occasions What to wear with loafers: 14 stunning images for all occasions What to wear with loafers: 14 stunning images for all occasions

Loafers en sport stijl

Stijlvolle vervanging voor de normale sneakers een stijlvolle loafer, ze combineren met een hippe jeans en stijlvolle look is klaar!

What to wear with loafers: 14 stunning images for all occasions

Loafers en formele stijl

Loafers in een formele manier? Ik denk niet dat zo? Maar daar was het. Zoals aangegeven door fashion bloggers de wereld van de schoenen zal er geweldig uitzien in een avond ensemble. Kies een prachtige jurk van kant en een onvergetelijk beeld dat u heeft opgegeven.

What to wear with loafers: 14 stunning images for all occasions

In dit geval, let op dat de fijne loafers zal geweldig uitzien met beide jurken a-lijn en een rechte. Niet vergeten toe te voegen het beeld van stijlvol accent dat kan worden helder. Bijvoorbeeld, een interessante koppeling tas, hoed, riem of een trendy zonnebril.

Thema door Anders Norén