stijl

Wat te dragen met flare jeans

Kleshenyh jeans, en vele andere rassen van dit kledingstuk, af en toe gebeuren op het hoogtepunt van de populariteit. Helaas, mede door de opkomst van meer aantrekkelijke en veelzijdige modellen, bijvoorbeeld, skins, broeken met een extended cut van de benen is niet langer een gewenste aankoop voor het Algemene publiek. Echter, vergeet niet dat ontwerpers vaak opnemen in hun collectie. Vergeet niet over deze optie en deze dames zijn niet alleen in staat om te beoordelen of een model van waardigheid, maar ook voor het maken van prachtige beelden op basis van impopulaire broek. Wij bieden u het voorbeeld volgen van de mode bloggers. Maar laten we eerst eens zien wat te dragen met een flare jeans.

What to wear with flare jeans

Wie gaat er kleshenyh jeans

Ongeacht het type van de flare van de heup of de knie van jeans perfect verbergen onvolmaaktheden. In tegenstelling tot skinny leg skins, breed affakkelen corrigeert de vorm van de benen, waardoor ze visueel meer slank en lang. Echter, het model selectie moeten voorzichtig zijn. Als u geen vertrouwen in hun vormen, is het beter om jeans kleshenyh van de heupen zodat uw benen niet te kijken als een vis staart.

What to wear with flare jeans

Hoe te kiezen voor een top-tot bell bottom jeans

Selecteer een metgezel naar de bell-bodem broek is niet moeilijk. Alles hangt af van het model en de gewenste afbeelding. Wilt u een romantische outfit — kies een gezond lengte top, lichtgewicht blouse, trui of korte trui zacht aan. Besloten om de jeans om te werken — shirts, vesten en jassen om u te helpen. Kleshenyh jeans op de partij? Makkelijk! Ze combineren met t-shirts ondergoed stijl of t-shirts. En als je hebt besloten om te verschijnen in bijvoorbeeld broek op sociale gebeurtenissen, kunt u gebruik maken van alle van de hierboven met een verscheidenheid van de inrichting, bijvoorbeeld met borduurwerk of klinknagels, lurex, stenen, strepen, borduurwerk, enz. is het Belangrijk om niet te overdrijven met details.

What to wear with flare jeans

Wat voor soort bovenkleding te halen kleshenyh jeans

Onhandig gekozen bovenkleding zal waarschijnlijk ontkennen van al uw inspanningen om het maken van een stijlvolle boog. Er is geen duidelijke regels, waarna je zal het maken van het perfecte beeld. En daarom gids de keuze is in de eerste plaats een harmonie van het uiteindelijke resultaat. Met kleshenyh jeans van de knie problemen zouden ontstaan. Ze passen alles. Maar voor opties, de uitbreiding van de heup metgezel pick zeer zorgvuldig. U kunt gebruik maken van de oversized jassen en vesten met mouwen, korte, rechte jassen en bomber jassen, lange jassen in de stijl van mannen. Maar om te compenseren voor de breedte van de broek voorzien tops zijn niet de moeite waard.

What to wear with flare jeans

Wat schoenen te dragen met flare jeans

Brede onderkant broek zijn best gedragen met een hak. Het laatste betekent niet alleen een pin. Het kan worden wig laarzen voor ruwe hakken, mode-flip flops op het platform, of in de elegante stabiele schoenen. Slijtage kan kleshenyh jeans en sandalen op een vlakke zool, nog belangrijker, om de lengte van de broek. Boots is ook leuk, maar in geen geval niet probeer te stoppen broek aan de binnenkant. Kies laarzen met inrichting boog.

What to wear with flare jeans

Thema door Anders Norén