stijl

Wat te dragen met een rood potlood rok: foto ‘ s

De regel van drie, of Algoritme voor het samenstellen van beelden, de Beelden die met een rood potlood rok

Rood – de kleur van passie, liefde, luxe. Zie het niet de echte schoonheid. Kokerrok, integendeel, een bescheiden gast kantoor kasten, onopvallend lid van bogen leent dit verfijnde vrouwelijkheid, perfectie. Maar de twee tegenpolen perfect – het is makkelijk te maken. Dus, wat kan het dragen van een rood potlood rok?

De regel van drie, of een methode van het maken van een afbeelding

Om te begrijpen wat er aan koppelen dit opvallende element van de kast, u moet toewijzen drie basisregels:

    markeer belangrijke punten; twee heldere kleuren; rood bodem + top met print.

In het eerste geval betekende dat de rode rok zal het dominante beeld, terwijl de top bevoegd tot verrekening. Als voorbeeld is het volgende ui – een witte blouse en een rode pencil rok. Dit is een veelzijdige kijk geschikt in elke situatie.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

20 geselecteerde beelden, wat te dragen met een kokerrok

Hij is een onopvallende, slanke, flatteert het figuur, het maken van een compliment naar de smaak van de dames die hebben gekozen voor deze optie. In de zomer kan het witte tank top (top) of zijden blouse met korte mouwen en een crimson red pencil skirt. Wat te dragen in de winter? Het is simpel: sappige frambozen en vervangen door de edele ingetogen Bordeaux en korte mouwen – longline (trui, Golf jumper). Ook in het koude seizoen de rode rok deze snede zal niet interfereren met zwarte of beige kasjmier jassen, laarzen en tas van dezelfde tinten.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

De tweede methode houdt in dat de combinatie van heldere kleuren die elkaar aanvullen. Bijvoorbeeld, een rode pencil rok met een zwarte blouse. Maar hier werkt de volgende regel in het rood in de afbeelding mag niet worden herhaald elders (exclusief accessoires). Over het algemeen, deze optie is zeer voordelig en krachtig uiterlijk, geen wonder dat de combinatie van rood en zwart als de twee tegenpolen zijn vereeuwigd in de literatuur.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

De derde methode kan worden geïmplementeerd met behulp van de klassieke strepen of stippen. Ziet er prachtig uit vooral de witte erwten op een donkere achtergrond. Deze prints kunnen versieren, t-shirts, shirts, blouses, jassen en truien.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

Dit is een eenvoudige combinatie, die kan worden gebruikt voor de bouw van vele aantrekkelijke strikjes. Ook opmerking

Afbeeldingen met een rood potlood rok

Geschikt voor de combinatie met een wat knip en extravagante kleuren – potlood rokken rode tint? In aanvulling op de klassieke achromatische kleuren, is het mogelijk om te experimenteren met blauw. Het is hier nuttig om de Raad van bestuur, betreffende de print – de strip of cel, alsook de frivole erwten iets uit de heldere rode en gedempt blauw flitsende het maken van een zeer succesvolle combinatie. Een andere optie is nobel donker blauwe top. Een boog ziet er altijd goed uit.

Denim shirt + rode pencil rok – betaalbare manier voor dagelijks gebruik. Als een derde kleur (in schoenen, accessoires, sieraden) dit is een perfecte beige.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

Rustige beige kan worden gebruikt als een tweede kleur, gelijk in tandem. Beige blouse, enkellaarsjes en een koppeling in combinatie met een zwierige rok – volkomen kalm overdreven energieke rood.

Jurk met ornament in symbiose met de rode rok is niet beperkt tot, strepen of stippen – de meer exotische en sexy zal dit een combinatie van roofzuchtige afdrukken. In dit geval is het redelijk om te gebruiken voor het opstellen van de afbeelding, de schoenen en accessoires zwart.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

De romantische stijl zal toevoegen een bloem patroon of een gevlekt abstractie. Gedessineerde top en rok strenge cut heldere rode kleur kan worden aangevuld met beige (tassen, sjaals, jassen, armbanden, schoenen).

What to wear with a red pencil skirt: pictures

Rode strakke rok en zwart (blauw, beige) jas – eenvoudig, maar zeer elegante optie. Verminderen van de mate van ernst, kunt u kiezen voor de jack met strepen.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

Het is onmogelijk te vermijden is een veel voorkomende, maar niet minder succesvolle combinatie van grijs en rood. Vooral in het voordeel om te kijken turtleneck verschillende tinten van grijs en fel op de rok.

Andere, meer zeldzame varianten, die opgelost zullen worden, niet elke fashionista is vertegenwoordigd door een gele en roze top. In het laatste geval interessant zachte poederachtige, de zon en de kleur samen met rood geeft onverwachte en onvergetelijke combinaties.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

Er is een belangrijk addertje onder het gras – de rok van deze snede, en in het bijzonder voor een heldere kleur heeft het meer zin om te dragen in combinatie met schoenen met hoge hakken. Dit wordt visueel verlengen de benen van de houders van de kast. Als u, bijvoorbeeld, losse t-shirt street style met een levendige afdrukken, is het mogelijk om de voorkeur en mocassins, maar deze optie is meer geschikt voor slanke dames.

Goede combinaties!

Thema door Anders Norén