stijl

Wat te dragen met een rok in 2020: 9 stijlvolle bogen

Modieuze en stijlvolle rok – dit is bijna een verplicht onderdeel van de garderobe. Zonder deze dingen zijn vrouw niet kan doen, omdat het zo belangrijk is in onze moderne wereld en emancipirana kijken nog steeds vrouwelijk.

Wij bieden verschillende opties voor stijlvolle en trendy bogen met rok in 2020.

Geplooide rok plus-shirt

In 2020 zal nog populairder worden, geplooide rokken net onder de knie of de MIDI-lengte. Deze rokken kunnen worden gecombineerd met verschillende kleren, maar het beste van alles wat ze kijkt met witte kaf en klassieke hakken. Het imago van een bedrijf, maar tegelijk vrouwelijk.

What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows

Tutu rok en shirt

Rokken-packs niet uit het overzicht van de huidige trends. Deze rok kan worden gecombineerd met vrouwelijke blouses en hoge hakken, en met een sportieve stijl. Voor het maken van wandelingen en informele bijeenkomsten bieden om een rok te dragen met een t-shirt en sneakers.

What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows

Golf plus leren rok

Voor de koele avonden geschikt leren rok en Golf. Deze materialen goed contrast en een aanvulling op elke andere, het creëren van een bijzondere en stijlvolle boog. In aanvulling op deze kleding u kunt de kleding en of schoenen met hoge hakken of schoenen bij lagere ga.

What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows

Top plus geplooide rok

Meisjes kunnen accentueren hun vorm met de hulp van deze Duo – top en korte geplooide rok. Deze kleding zal de nadruk op de taille en de heupen zal mooi worden passende rok. Zodat u kunt gaan naar een feestje of in een restaurant. Op de top kunt u gooien op een blazer en een aanvulling op de look met een koppeling of mini portemonnee.

What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows

Leren rok plus-shirt

In de mode van het nieuwe seizoen zal een kort lederen rokje met rits aan de voorkant en diverse andere items. Te combineren met bijvoorbeeld een rok is mogelijk met een eenvoudig t-shirt. De uien in de toekomst nog meer stijlvol als u slijtage enorme oorbellen.

What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows

Denim rechte rok en een lichte jas

Voor het beeld in de straat stijl aan te passen denim rok. Nu mode zijn de rokken recht afgesneden of tapered leg. Combineren met een denim rok voor een mooie top en benen je kunnen dragen sneakers of, voor een meer vrouwelijke look, met hoge hakken sandalen.

What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows

Mini rok en top suede

Suede is een zeer interessant en gestructureerd materiaal. In 2020 zal worden suède mini rok warme kleuren: licht bruin, oker, Bourgondië. Draag bijvoorbeeld een rok, u kunt tops en t-shirts van neutrale kleuren: wit, grijs, zwart.

De wikkel rok en blouse

Voor de zomer per se noodzakelijk, heldere afdrukken, en de wikkel rok is gewoon perfect voor dit. Rok van licht en licht materiaal en zal er goed uitzien met blouses met een easy fit van licht of pastel stoffen. Zal deze zomer boog sandalen met dunne bandjes en levendige details.

What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows

Thema door Anders Norén