stijl

Wat te dragen met een rode t-shirt: 10 afbeeldingen voor inspiratie

De rode kleur is ontzettend vrouwelijk en gepassioneerd kleur, die kan worden opgelost niet alle vrouwen. Kies een moedige en zelfverzekerde meisjes die niet bang zijn om hun seksualiteit. Vandaag willen wij u direct over de rode shirt die perfect zal uitzien in het dagelijks leven, in het bedrijfsleven of op een avondje uit in het licht.

What to wear with red shirt: 10 images for inspiration

Welke kleuren goed gaat met rood?

Als u al aan het denken over het kopen van een rode t-shirt, maar weet je niet welke kleuren het gaat best, dan stel ik u kijken naar de veelzijdige tinten van wit, grijs, zwart en beige. Ook, als u wilt uw ensemble aantrekkelijker te maken, kunt u de rode kleur aan de top en maken een prachtige bloedige totaal-boog. In de afgelopen jaren, niet minder populair om te dragen de kleur rood gecombineerd met blauwe tint, Bourgogne of goud.

What to wear with red shirt: 10 images for inspiration

What to wear with red shirt: 10 images for inspiration

Rood shirt + broek

Het rode shirt is zeer veelzijdig nietje dat zal geweldig uitzien met bijna elke bodem. Hier kunt u ook gebruik maken van de broek, die kan worden van verschillende stijl. Bijvoorbeeld, als u wilt maken van interessante casual boog, raden wij u aan contact stijlvolle skinny broek. Voor business beeld perfect past bij de klassieke rechte broek, goed aangevuld door een jas, een blazer of vest. Ook adviseer ik u niet uit het oog verliezen van de trendy Palazzo broek. De laatste zal u helpen bij het maken van een weergaloze avond ensemble. Ook bent u vrij om in Aanvulling op uw garderobe met cargo broek of bell bottoms die goed passen, bijvoorbeeld in uw dagelijkse uitjes.

What to wear with red shirt: 10 images for inspiration What to wear with red shirt: 10 images for inspiration

Rood shirt + rok

In de praktijk blijkt, niet minder indrukwekkende rode shirt ziet er geweldig gecombineerd met een stijlvolle rok. Stijl nieuwste raden om te kiezen, afhankelijk van hun voorkeuren en kenmerken van de vorm. Ook, een belangrijke rol wordt gespeeld door de reden, die voor het maken van de boog. U kunt aandacht besteden aan een kokerrok. Het kan elegantie toe te voegen aan uw casual, business of avond te kijken. Het is ook niet nodig, te verlaten en populaire modellen als de wikkel rok, A-lijn, rechte, a-lijn, geplooide, cirkel rok, enzovoort. Vergelijkbare opties zijn ook perfect passen in het geheel met een rood shirt. Het kan absoluut geen stilistische richting, die bepalend zijn voor de andere items van kleding, accessoires en schoenen.

What to wear with red shirt: 10 images for inspiration

What to wear with red shirt: 10 images for inspiration What to wear with red shirt: 10 images for inspiration

Rood shirt met een pak

Het gaat om een zakelijke vergadering of voor te bereiden op een interessante manier voor het kantoor? In dit geval adviseer ik u om te proberen een ongelooflijk mooie combinatie van rood shirt met pak deuce. Een dergelijke symbiose zal niet onverschillig laten noch het een meisje en zal elke vrouw, ongeacht haar leeftijd en de vorm te kijken, prachtig. Bij het kiezen van een outfit voor de rode shirts raden om te kiezen voor het model dat de verschillen in een neutrale of gedempt kleurenpalet.

Rood shirt met jeans

Bij het samenstellen van een meer casual, maar toch ontzettend vrouwelijk ensemble met een rood shirt kunt u contact opnemen met de universele jeans. De laatste kan worden vertegenwoordigd door een dergelijke modellen als skinny, uitlopende, vriend, hetero, klassieke of IOM. In elk van deze gevallen, het rode t-shirt en is de ideale keuze. Ter aanvulling van het ensemble suggereren een Schoen met een hak of sleehak, evenals stijlvolle accessoires.

What to wear with red shirt: 10 images for inspiration What to wear with red shirt: 10 images for inspiration

Thema door Anders Norén