stijl

Wat te dragen met een ripped jeans

Voor een korte periode ripped jeans uitgegroeid tot een integraal onderdeel van de garderobe van elke fashionista. Misschien is het succes van dit decor ligt in haar veelzijdigheid — de insnijdingen zijn gemaakt op de broek van alle modellen, kleuren en maten. Helaas, niet alle variaties van ripped jeans genoemd kan worden stijlvol. Bijvoorbeeld, open gescheurde stukken doek gehangen om de werkelijke erg lang. Nu dragen ze — moveton. Maar een kleine, nette bezuinigingen steeds relevant. Zelf soortgelijke broek verschillende oorzaken. Het is met grote zorg om ze te gebruiken bij het maken van beelden. Dus wat te dragen gescheurde jeans op je best uitzien?

What to wear with ripped jeans

Wat zijn gescheurde jeans moeite waard om te kopen

Decoratieve bezuinigingen zijn zeer flitsende decoratie. Wanneer u kiest voor een jeans met een dergelijke inrichting is om te weten wanneer te stoppen, vooral nu, wanneer de lichte of het veroorzaken van dingen minderwaardig in populariteit laconieke en ingetogen. Meer is niet altijd beter. Vermijd jeans met een gescheurde doek. Beter stoppen met uw keuze voor de kleine, precieze snijdt of schaaft, die nog steeds niet is uitgegroeid tot een gat in de poot. De varianten met horizontale lijnen op de knieën is gebruik te maken van de monotone afbeeldingen of total looks.

What to wear with ripped jeans

Delicate look met gescheurde jeans

Velen beschouwen de decoratieve openingen kenmerk van de punk stijl en zie het niet mogelijk om draag deze jeans met leer -, metaal-en / of gelieerde bedrijven in sportieve stijl. Maar wees gerust, ongeacht de vorm van de jeans die u kiest, ze te combineren met een fijne blouse, stijlvol en lichtgewicht asymmetrisch shirt, vest of jumper in pastel tinten, bescheiden crop top of t-shirt, ondergoed stijl ontvangt u de meest zachtaardige van outfit waardig van een romantische date, wandelen rond de stad of het gaat om een “fatsoenlijke plek” (café, Museum, expositie, en andere plaatsen die een bezoek brengen aan het goede meisjes).

What to wear with ripped jeans

Ripped jeans en een casual Luka

Opgemerkt moet worden dat de decoratieve bezuinigingen zijn echt geweldig in combinatie met de leer, ruwe accessoires, grote metgezellen en eenvoudige nalatigheid. Dit maakt het tot een geweldige tool voor het maken van alledaagse casual outfits. En Ja, om te dragen de visnetten onder de gescheurde jeans, hoewel een gemengde trend, maar nog steeds populair in de kringen van de fashion bloggers.

What to wear with ripped jeans

De strakke look met gescheurde jeans

Als uw baan vereist niet dat het dragen van bepaalde kleding, gescheurde jeans met succes kan worden gebruikt in zakelijke stijl. Dit model van de broek zal verdunnen zelfs de meest rigoureuze manier, en als je in plaats van de klassieke jas voor de meer dynamische oversized jas, krijgen stijlvolle optie werkkleding. Klassieke ripped jeans met een basic shirt is een moderne klassieker. Het beeld is vrij beknopt en kan worden gebruikt in vele situaties — van een afspraak met een klant te borrels met collega ‘ s of vrienden.

What to wear with ripped jeans

Thema door Anders Norén