stijl

Wat te dragen met corset

What to wear with corset

Vandaag de dag, het korset is één van de meest verleidelijke en vrouwelijke items van kleding van een meisje. Maar de laatste tijd zijn er steeds meer oneerlijk negeer diegenen die niet tot de verbeelding of het verlangen om te creëren een unieke en harmonieuze manier. Dus laten we het maar zien en probeer te vullen deze ongelukkige gat in de vraag wat te dragen met een korset, foto ‘ s zijn hieronder gepresenteerd. Immers, de huidige mode gemakkelijk kunt maken van de meest bijzondere en uiteenlopende stijlen.

Waar om te dragen vrouwen korset vandaag?

Het hangt allemaal af van je innerlijke kwaliteiten. Bijvoorbeeld, actieve meisjes zullen gek zijn op de gebruikelijke praktische corset in de taille, die gemakkelijk de actie uitvoert goede fixatie en legt de nadruk op genade. Deze bestanden worden meestal aangeboden aan vrouwen in leidinggevende posities, zoals het korset perfect onderstreept het vertrouwen en strengheid.

Schoolmeisjes gebruik het als een mooie accessoire voor de prom, probeert al vanaf zo ‘ n jonge leeftijd te ontwikkelen en het behoud van zijn smaak. De meest ongebruikelijke, schandalig en thema korsetten zijn zeker beter om te dragen met de gelegenheid en de stemming.

De vraag hoe het dragen van een korset, moet u niet vergeten dat de eerste indruk van de man blijft in het geheugen voor een lange tijd, misschien wel voor het leven. Een dergelijk geval kan een feest, bruiloft, bijeenkomsten van vrienden of gewoon een warme gezellige avond met een geliefde man.

Hij wordt vaak gebruikt als een soort van erotische accessoire, bijvoorbeeld voor het vrijen. En het is niet nodig te onderschatten zijn hoge voordeel, omdat koppels die genieten van een sterke relatie, moet voor het handhaven van de scherpte van de zintuigen voortdurend.
What to wear with corset

Wat gaat er met een korset?

De eenvoudige combinatie van een witte broek en decoratieve korset. Het beste van alles, hij was hoog om te dragen op het lichaam zonder shirts of blouses. De toevoeging zal dienen als een sjaal of een zijden sjaal, die zal opwarmen en zal u niet verlaten met gevoelens van onveiligheid. U kunt ook het toevoegen van een beetje sieraden en een witte tas.

Heel eenvoudig, maar niet minder elegante arrangement van een eenvoudig shirt, recht lijfje en een nauwsluitende rok. Aan de verschillen in kleur, pick-up een trendy rok kleur zoals bruin. Het geheim van deze afbeelding is dat de textuur van de elementen moet niet worden onderscheiden.

Interessante optie kunt u herkennen velvet corset in combinatie met een lange jas en rok. Het is een vrij provocerende positie, dus het is beter als Aanvulling op een eenvoudige, klassieke kleuren van de kleding. Als Aanvulling op dit beeld met accessoires in de kleuren om te kijken harmonieuze en niet strikt.

Originele Amerikaanse stijl als casual optie is de wit korset met jeans en een t-shirt. De witte kleur zal verwijderen van onnodige opmerkingen, open de zachte en vrouwelijke eenvoud, en op deze manier is er geen eigen risico.

De meest eenvoudige en zachte combinatie kan worden genoemd een glanzend wit corset met een baret dezelfde kleur en heeft een beige trui met de rok. Dit is zeer ongebruikelijk en harmonisch ensemble dat een aanvulling zilveren decoratie, het toevoegen van een vleugje van de kou. De jas blijft de lijn van het korset, shaping van het silhouet van de nek tot de taille en de heupen. Het zal er ongetwijfeld rustig, maar tegelijkertijd rijk en plechtig.

Regels van het dragen van shapewear

Voortzetting van het thema, is het noodzakelijk om te zeggen dat als je nog nooit gedaan en alleen kijken naar dit deel van de kast, het is noodzakelijk om te weten hoe het dragen van een korset. Het moet niet ongemakken die u is een van de belangrijkste regels! Niet utgivare heel veel van hem. Het korset moet worden aangescherpt, zodat je vrij kan bewegen en ademen.

Wanneer u vast het korset, doe het met enige moeite, en dan een beetje los te maken, uit zichzelf ruimte om te bewegen. Vergeet niet dat het moet passen bij uw figuur. Dames korsetten naaien op standaard templates, die in overeenstemming zijn met de klassieke verhoudingen. Als uw afbeelding is niet helemaal standaard — maak je geen zorgen, na verloop van tijd, het korset zal “zitten” en neem uw vorm.

De vraag hoe het dragen van een korset, moet u aandacht te besteden aan de conditie van hun huid, en als je dat nog niet eerder gedaan, start u de zorg voor haar nu nodig heeft. Echte korsetten, met name vermageringsdieet gemaakt met stalen botten. Elke persoon de huid is erg gevoelig, dus je hebt tijd nodig om te wennen, ondanks het feit dat de binnenbekleding is uitgevoerd van milieuvriendelijk katoen.

Thema door Anders Norén