stijl

Wat moet het dak: soorten dakbedekking om het dak

Moderne bouw technologieën zorgen voor het bouwen van een mooi huis vrij snel.

Een van de belangrijkste fasen van het bouwen van een huis is het ontwerp en de installatie van het dak. De keuze van het dak, maar in plaats van dakbedekking voor een woning is zeer belangrijk, want het is het dak van het huis zal de warmte en de beveiliging van uw thuis voor de komende jaren.

Vandaag soorten dakbedekkingen op de markt in de bouw in grote overvloed.

Fabrikanten bieden de consument een verscheidenheid van soorten daken, verschillende uiterlijke kenmerken technische kenmerken, kwaliteit, duurzaamheid, etc.

Echter, wanneer een persoon een dakbedekking voor het huis en ziet de winkel dus een verscheidenheid van soorten dakbedekking voor uw huis, u ontvangt veel vragen, bijvoorbeeld:

    Wat is het dak van het huis is beter, Wat materiaal voor het dak van het huis om te kiezen wat materiaal van het dak (het huis dak) zal duurzamer en betrouwbaarder Waarvan de dakbedekking te kopen goedkoper, maar aan het concept van: prijs – kwaliteit-match, het Dak van een dak gemonteerd sneller, makkelijker en goedkoper Soort dakbedekking voor uw huis zal er mooier en past de ene of de andere gevel van het huis, Wat het huis van het dak is perfect voor een land met een huis, en welke dakbedekking het beste is om te gebruiken voor het magazijn.

What should be the roof: types of roof for roofWat voor dakbedekking om het dak te kiezen

Vandaag zullen we proberen te karakteriseren soorten dakbedekking voor het huis, het vertellen van wat voor een soorten dakbedekking, moet u besteden de meeste aandacht aan uw huis is uw betrouwbare vesting, die vreest noch storm, noch hagel, noch sneeuw, noch wind.

Wat te doen dakbedekking soorten dakbedekking

Om onderscheid te maken tussen verschillende soorten dakbedekking materialen voor het dak, maar we noemen de volgende soorten daken:

    Prachtige en goedkope metallocherepichnoy angulifolia craverolanis gericht dekking voor domnitorului printingonline schadelijk zijn voor het milieu hiperplasia membraan patriciamanterola keramische Cherepetskaya van goedkoop en cementicious van lanzagorta gordelroos van glasvezel en bituminaria dak, die is toegepast op de concrete

What should be the roof: types of roof for roofDe gevouwen dak is een mooie optie dak

De naam op onze lijst van soorten dakbedekking om het dak worden opgenomen in verschillende categorieën, zoals voor de kosten, kwaliteit en technische eigenschappen.
Laten we eens enkele soorten daken voor uw huis.

Soorten dakbedekking materiaal: metaal

Dakbedekking zoals metalen tegel — dakbedekking tegen een redelijke prijs. Het uiterlijk is niet slechter dan de natuurlijke stenen, en de prijs is veel goedkoper.

Metaal heeft een relatief kleine gewicht van 4-6 kg/sqm Bekleed met een speciale beschermende coating op basis van polymeer en lak.

In de samenstelling van dit dak naar dak, zoals metaal, staal, zink, aluminium.

Gemonteerde metalen is vrij eenvoudig. Installeert het dak van metaal met schroeven in de kleur van het metaal.

What should be the roof: types of roof for roofSoorten dakbedekking materiaal: metaal — goedkope, maar goede kwaliteit dakbedekking

Metaal wordt niet alleen gebruikt voor het dak van het huis, maar ook voor het afdekken van de bouwplaats, met inbegrip van industriële gebouwen en voorzieningen voor economische doeleinden.

De duur van de werking van de metalen van invloed op de kwaliteit van het profiel. Maar door te kiezen voor deze dakbedekking is van een goed profiel, kunt u ontspannen tot 50 jaar.

Er is een composiet metaal in plaats van polymeer bescherming van het materiaal is bedekt met een laag steenslag.

Maar ondanks alle voordelen van metalen, de experts van de bouwmarkt wijzen ook op de nadelen die heeft een dak van metaal.

Het uitvoeren van installatie van het dak van metalen, je zal een hoop afval. In een huis met een dak van metaal is wel jammer, het is geen geheim dat het raken van de metalen, zelfs van een gewone Apple maakt de ruis.

Soorten daken voor dak: golfplaten

Dakbedekking, zoals golfplaten, ook wel lakens, geprofileerde vloer, gofrolist, in de vorm van staal. Zoals metaal, zal je het laatst over 50 jaar.

Golfplaten als de bovengenoemde metalen, gemaakt van staal en zink. Het dak is gemaakt van golfplaten verwijst ook naar een goedkoop type dak.

What should be the roof: types of roof for roofSoorten dakbedekking: golfplaten, metalen dakbedekking is lager dan in de vormgeving, maar de kwaliteit is hetzelfde

Echter, zijn verschijning iets minder dan die van de metalen. Het profiel dat wordt gebruikt voor de golfplaten kan worden dikker.

Er is ook een beschermend polymeer coating. De soorten golfkarton uiterlijk van het profiel is golvend of rechthoekig.

Elke fabrikant kiest hun eigen uitzicht van het dak van gegolfd karton, bijvoorbeeld, T7, T14, T15, T8, T45. De kwaliteit en betrouwbaarheid van golfkarton varieert met de kwaliteit van het materiaal-en fabricagefouten.

Vellen van golfplaten gemonteerd zonder al te veel moeite met de schroeven onder de kleur van het dak. De golfkartonnen plaat wordt geïnstalleerd met een helling van niet minder dan 100 met een overlapping van ongeveer 20 cm.

Als de golfplaten is niet de mooiste dakbedekking, het is meestal Haven magazijnen, fabrieken, winkels kraampjes, etc. Hoewel, als de economie versie, is het zeer geschikt voor het dak van het huis.

Nadelen van golfplaten dergelijke tekortkomingen van het metaal. We moeten ook wijzen op de noodzaak van isolatie.

Soorten dak: Onduline

De volgende op onze lijst ‘Soorten dakbedekking voor het huis” Onduline, waarvan de levensduur van maximaal 40 jaar. Onderscheidende kenmerken van die claim van de fabrikanten, is de waterdichtheid.

Deze natuurlijke dakbedekking zoals Onduline, gemaakt van cellulose vezels met bitumen geïmpregneerd en polymeer onderdelen.

Voor degenen die onbekend zijn met de naam Onduline, misschien zien andere tekenen van het dak.

What should be the roof: types of roof for roofSoorten dakbedekking Ondulin of euroslate verwijst naar milieuvriendelijke dakbedekking

Onduline is bekend in de markt in de bouw, als akvalin of euroslate.
Het dak van Ondulin, bekleed met een polymeer laag van een bepaalde kleur, wordt beschouwd als veilig voor het milieu, milieuvriendelijk en waterdicht.
Het blad Ondulin weegt ongeveer 6,5 kg, de lengte is 2 m, de breedte van het blad evroshifer – 0,96 m. de Hoogte van de golven is 3,6 cm.

Onduline is gemonteerd met speciale nagels (evroshifer) met een minimum dakhelling – 60.

Euroslate is zowel geschikt voor eenvoudige en complexe dak van het huis, met inbegrip van voor het afdekken van de loodsen en andere faciliteiten.

Euroslate dak wordt beschouwd als geruisloos en vrij eenvoudig te installeren. Bestand tegen bijna tone load. Voor de prijs van Onduline ook beschouwd als een goedkoop materiaal.

Maar de tekortkomingen van de evroshifer, helaas, ook daar. Deze dakbedekking is een vuurvaste. Na verloop van tijd, de kleur vervagen Ondulin.

In de hitte van het dak van Ondulin wordt zacht en de geur van bitumen.

Soorten dakbedekking materiaal: leisteen

Naast het materiaal op onze lijst van “Soorten daken voor woningen” is een bekende lei die zal duren tot 40 jaar.

Deze dakbedekking kan worden genoemd de meest betaalbare prijsklasse, maar de ego-structuur, namelijk, Portland cement en asbest, kan nauwelijks worden genoemd milieuvriendelijk.

What should be the roof: types of roof for roofSoorten dakbedekking materiaal: leisteen is een zeer betaalbare optie voor het dak

Leisteen heeft minder en minder gebruikt voor het dak van het huis, vaak de instelling van de lei voor schuren, magazijnen, enz.

Kenmerken van de standaard plaat van leisteen:

    Weeg een blad van leisteen van 10 tot 15 khrypuny blad heeft een lengte van 1750 mm lei: van 980 tot 1130 mm. het blad bevat 6-8 golven

Gemonteerd dakbedekking zoals lei, op grond van een afwijking van 12 tot en met 600. Het lei is geïnstalleerd met een overlap van 1-2 golven.

Voering onder het lei is gemaakt van dakleer of pergamina. Ook moet een zachte voering onder de nagels.

De slate niet branden en het is eenvoudig te installeren op het dak, maar hier zijn de nadelen van leisteen, zoals kwetsbaarheid, schade aan de menselijke gezondheid en het uiterlijk van mos in de loop van de tijd, waardoor consumenten te zwaaien hun voorkeuren in de richting van duurdere en kwalitatief hoogwaardige dakbedekking.

Soorten daken dak: gordelroos

Naast het materiaal op onze lijst van “Soorten dak voor dak” zal worden gordelroos van glasvezel, die verwijst naar de dakbedekking.

Voor de vervaardiging van gordelroos met de gewijzigde of geoxideerd bitumen, termizirovannye korrels of minerale korrels. Gordelroos wordt beschouwd als geluid isolatie materiaal voor het dak.

What should be the roof: types of roof for roofSoorten daken dak: gordelroos is geschikt voor zowel eenvoudige als complexe daken

Ziet eruit als gordelroos in de vorm van zeshoeken, vijfhoeken, en rechthoeken langwerpige vorm ziet er vrij aardig. Presenteert de th dakbedekking in een verscheidenheid van kleuren. Voor de installatie van shingles nodig een stevige kist.

Gordelroos – een geweldige optie als je denkt een complex dak. Naast de afvalstoffen die tijdens de installatie wel een beetje.

De werkingsperiode van het materiaal: over 50 jaar.

Soorten daken voor uw huis: de Natuurlijke tegels keramische tegels cement en zand

Natuurlijke tegels van keramiek wordt beschouwd als een elite dakbedekking voor het huis. Keramische tegel zal meer opvallen, maar het uiterlijk verdient meer te betalen. De houdbaarheid van deze dakbedekking meer dan honderd jaar. Keramische tegel weegt 40-70 kg/1 sq. m.

Een andere natuurlijke tegels op basis van cement en zand, die ook wel beton, verschilt van keramische tegels, de wijze van vervaardiging (a druk op-rollen-technologie).

What should be the roof: types of roof for roofSoorten daken voor uw huis: de natuurlijke tegel is de duurste en de meest elite dakbedekking

Voor dit type tegel van klei wordt gebakken in een speciale methode, waardoor het ook, dus dichter en vodoustojchivy. Helaas, de betonnen tegels zal niet zo lang duren als keramiek.

Wij noemen de meest voorkomende vormen van dakbedekking, die vandaag de dag worden het meest gebruikt, te wijzen op hun belangrijkste kenmerken.

Maar andere materialen voor dakbedekking vertegenwoordigd in onze indeling van Soorten daken van huizen zijn,” zonder twijfel, zijn populair op de markt van het dak en het maken van een kleine competitie voor betaalbare metalen, golfplaten, Onduline, leisteen, en natuurlijk, keramische tegels.

Thema door Anders Norén