stijl

Wat is Park en wat schoenen te dragen

What is Park and what shoes to wearHet Park begon haar zegetocht in de wereld van de mode in het midden van de twintigste eeuw, toen het werd gebruikt door de Amerikanen in militaire uniformen. Sindsdien is er veel veranderd. Park stevig verankerd in de kledingkast van de moderne man. Samen met de afspraak gewijzigd en zijn design: vandaag parken zijn verkrijgbaar in alle kleuren en stijlen, van camouflage kleur, lang opgehouden te zijn basic. Door de aankoop van dit warme ding, veel vraag me af wat schoenen zijn beter geschikt om de nieuwe manier. Probeer het te begrijpen.

Wat schoeisel is geschikt voor vrouwen Park?

Het voordeel van dit soort bovenkleding is dat het is multifunctioneel en is waarschijnlijk uit van de stijl. Het Park is ideaal om te werken en voor trips buiten de stad voor een picknick. Haar veelzijdigheid laat een enorme ruimte voor verbeelding. Het Park zelf is groot en baggy, het is een misdaad tegen de kanunniken van de women ‘ s fashion. Daarom is de selectie van schoenen moet niet worden overgelaten in twijfel — voel je vrij om te experimenteren.
What is Park and what shoes to wearZoals we weten, de vacht komt van een leger bouwen. Stijl “militaire” is steeds meer populair, en dit seizoen gaf fashionista ‘ s een andere trend — “leger laarzen”. Lage laarzen met een duurzame, stevige veter, als bedoeld zijn als aanvulling op de betrouwbare bescherming tegen de kou en andere gevaren van het Park. Als je de juiste kiezen om deze mix van de kleding en accenten, kan het erg interessant en zelfs vrouwelijk.

Eerste van al, het Park is ontwikkeld voor comfort en gemak. Een jas is een sport thema, dus perfect voor hem comfortabele sport schoenen: sneakers, gympen, sneakers.

Als je denkt dat die het meest belangrijk voor een warm gevoel in de koude winter dagen, dan zult u trendy uggs. Classic Park in harmonie zijn met dit soort schoenen, en de bekwame combinatie van de kleuren maken je look, delicaat en vrouwelijk. Ugg laarzen hebben vaak een laag wol, die kunnen het beste tandem van de rand van de jas.

Zeer goed met dit soort van bovenkleding in combinatie laarzen van verschillende lengtes. Het zou een chique laarzen en rubberen laarzen classic laarzen, en zelfs cowboy laarzen. Schoenen kunnen worden plat op het platform en op de hiel. Belangrijkste perfect passend bij de kleding, haarstijl en accessoires voor deze “ui”.

Hakken ankle boots kunnen ook een goede partij jas Park. Op deze manier zal passen perfect bij jurken en rokken.

Formele parken ingetogen kleuren goed te combineren met eenvoudige hakken of platform.

Voor het eenvoudig demi-modellen kunt u kiezen ballerina ‘ s, espadrilles of loafers. Mensen met een bijzonder gevoel voor smaak doet ongelooflijk gedurfde combinaties op de rand van de dood, op het Park, bijvoorbeeld, met een verfijnde pompen. Maar de moeite waard op te merken dat dit slechts een uitzondering op de regel, en het bereiken van de compatibiliteit van deze componenten, moet u beschikken over het talent om te combineren met dingen die op het eerste gezicht, absoluut onverenigbaar.

Tips van de stylist op het kiezen van schoenen!

Het Park, als een regel, rijkelijk aangevuld met nieuwe gegevens(zakken, kant, nagels, vacht), maar in één kleur. Het kiezen van schoenen op grond van het Park dienen hiermee rekening te houden. Kies het model, waarvan het ontwerp is gemaakt op hetzelfde principe: vermijd kleurrijke motieven en de franje.

[opmerking]let op de lengte van het ding. Tussen de schoenen en de onderkant van de parken moeten blijven genoeg ruimte is, moeten ze niet samenvoegen.[/opmerking]

Tot langwerpige modellen perfecte schoenen en laarzen, maar al snel wordt het model zal zeer elegante look met botfortas.
What is Park and what shoes to wear
Voel de stijl die gemaakt van het Park. Het klassieke Park zal een aanvulling vormen op de goed sobere, strenge schoenen, misschien wel in de stijl van “militair” of van klassieke modellen.
What is Park and what shoes to wear
Voor de sportieve jassen er is een enorme selectie van sportieve schoenen respectievelijk.
What is Park and what shoes to wear
Glamoureuze modellen kunnen gemakkelijk worden gedragen met laarzen.
What is Park and what shoes to wear
Probeer niet om overbelasting van het beeld van een bont palet van kleuren. Kies een lichte, maar in combinatie met de kleur van objecten.

In het Algemeen, het kiezen van schoenen, moet je dezelfde regels volgen die meestal het bepalen van Uw keuze. Allereerst opmerking dat het Park alleen het onderwerp van bovenkleding. Zelfs als Park en schoenen maken de perfecte paar, vergeet niet dat de harmonie van het beeld is ondenkbaar zonder de goed gekozen kleding. Probeer te voorkomen dat de scherpe contrasten en uitersten, probeer een compromis te vinden tussen de vrijmoedigheid en subtiliteit, en Je zult slagen.

Thema door Anders Norén