make-up

Wat is geur?

What is fragrance?

Vaak een spoor van geur kan vertellen veel meer over een persoon dan zijn uiterlijk, het gedrag. Elegante, delicate aroma zal aangeven dat de mens heeft een heerlijke smaak, kwaliteit waarderen en niet beknibbelen op. Dit is een zeer heeft tot persoon door te helpen het gemakkelijker om het bereiken van een bepaalde positie in de samenleving en in de dienst. Elite parfumerie gekenmerkt doordat de geur blijft in het geheugen gekoppeld aan een specifieke persoon. Wij geleidelijk aan wennen aan het feit dat dit parfum is niet iets wat niet haalbaar is. Maar als 10 jaar geleden de term “elite” betekent gewoon de originele producten van bekende merken, vandaag is dit concept is geleidelijk aan een andere vorm.

“Elite” betekent “de beste”

Dus de term “elite” is vertaald vanuit het frans. Het beste is een exclusieve, verfijnde, delicate Smaken en samenstellingen, voor de jaren, ontwikkeld door de parfumeurs van internationale faam. Elite parfumerie gaat kostbare onderdelen en high-tech productie. Duur maken dit parfum en biologische natuurlijke ingrediënten, soms zeer zeldzaam. Deze ingrediënten en het waarborgen van de veiligheid van geuren, voor een lange tijd.

What is fragrance?

Met de ontwikkeling van chemische technologieën zijn er kunstmatige analogen van dergelijke componenten. De mannen direct herkend op de uitgebreide mogelijkheden om te benadrukken hun brutaliteit en individualiteit. En de Vrouwen begon de voorkeur geeft aan lichte geuren, het veranderen van hun stemming tijdens de dag. Elke zichzelf respecterende schoonheid speelt hier op in door het aanbieden van geparfumeerd wc-water, niet zo zwaar en duurzaam als de geesten. Maar toch een fijne parfum behoudt het recht om te bestaan. Gewoon de betekenis van het woord “elite” is verschoven naar “originaliteit”. Terwijl de hoge prijs blijft een kenmerk van producten in dit segment. Als behorend tot de topmerken, die garant staan voor de kwaliteit.

Onder hen zijn gebonden aan Chanel, Christian Dior, Giorgio Armani, Lancome, Yves Saint Laurent, Estee Lauder, Afkomst, Moschino, Nina Ricci, Prada, Valentino en anderen.

Parfum “niet voor iedereen”

Experts-parfumeurs onderscheid tussen high-end parfums verschillende grote groepen.

Vintage. Het is een oude of gestileerde antieke smaken. Zeer zeldzame opmerkingen, die geven een subtiele charme in de geest van “Oma’ s borst”. De meest populaire naam – penhaligon ‘ s engels, die zorgvuldig bewaart bepaalde noten in hun geuren maar sinds 1872. Selectief. Dit is in tegenstelling tot de reeds bekende smaken original, contrast. Dit parfum wordt geproduceerd in kleine series, maar ook is gebotteld in designer flessen. Meest vaak dergelijke producten kan worden gevonden in merken Hermessense de Hermes, Les Exclusifs de Chanel of Tom Ford Private Blend. Deze producten vertegenwoordigen merken in hun eigen boetieks, het vermijden van te sturen, zelfs in schoonheid. Niche. Soms is dit parfum is gecombineerd met selectieve, hoewel het beter zou zijn om het te overwegen een onafhankelijke groep. Het is de aroma ‘s-de emoties, de aroma’ s van de Vereniging en geuren in de stemming. Hier vindt u bewust verzadigde gebaseerd parfums Oriëntaalse parfums van Amouage en echte klassieke charme

Waar te koop elite parfumerie

Het eerste ding dat komt te letten boetiekjes en gespecialiseerde secties. Tegenwoordig kan je kopen parfum op het Internet, maar alleen op een vertrouwde website te vermijden vervalsingen. Omdat de nep-geuren zijn niet minder dan Handtassen. In gemeenschappelijke netwerk slaat een selectieve of niche parfums is bijna onmogelijk om elkaar te ontmoeten. Is dat in de Rive Gauche of Letual.

What is fragrance?

Het diepe gevoel dat er een elite parfums die u kunt kopen in de kiosken in de overgangen. Bijna altijd, het parfum, gekocht bij “onverslaanbaar lage prijs” in een plek als deze, slechts vaag in harmonie met de oorspronkelijke, maar de kwaliteit is beneden alle kritiek.

Alleen de opgelegde clichés over de onbeschikbaarheid van het merk boetieks voorkomt dat kopers tot het doen van aankopen. Ze zijn bang van de uitzichten van de verkopers, verwachten dat de ruimte van de nummers op de prijskaartjes. Maar elke schoonheid heeft regelmatig promoties en sales, waarbij je kan een succesvolle aankoop van een dierbare fles.

What is fragrance?

Het spreken van de flessen. Luxe parfum is beroemd voor het ontwerp van de verpakking. Vaak flessen kunnen worden bewonderd als echte kunstwerken. Deze flessen zien er geweldig uit in elk interieur, met nadruk op de smaak van de eigenaar.

Er is altijd een keuze

De schoonheid keuzes kunt maken van zelfs de meest kieskeurige persoon.

Bovendien, deze keuze is niet altijd liefde op het eerste gezicht”. Een echte “eigen” parfum opent met de tijd. Hij is net raakt het hart van de snaren en je vergeet alles. En dit is een ander teken van de speciale parfum.

Thema door Anders Norén