fashion

Warm en modieus: kies de perfecte schoenen voor het koude weer

We weten dat een onfeilbare remedie voor de winter Blues — en het is niet vitaminen en ochtend oefening, en een goede oude winkelen. Niets beter dan een paar nieuwe schoenen niet geneest een vrouw ziel met angst. Maar hoe kiest u een paar dat zal niet alleen warm de koude herfst-en winterdagen, maar ook om te genieten van hun uiterlijk? Raadpleeg de belangrijkste trends die de moeite waard zijn om aandacht te besteden aan.

Ruwe laarzen in militaire stijl

Warm and fashionable: choose the perfect shoes for the cold weather

Zelfs opgedragen pacifisten niet kan toegeven dat de schoenen in militaire stijl is een ideale keuze voor een regenachtige herfst en de koude winter. Ruwe laarzen op een tractor zool komen op alle mode fronten. Naar aanleiding van de voorschriften van ontwerpers en stylisten, om ze te combineren, is het noodzakelijk niet alleen en niet zozeer met een jeans en parken, vele jurken met bloemenprints of gebreide rokken op de figuur. De veters, door de manier, niet hoeft te worden in de kleur van de schoenen — u kunt kiezen voor contrasterende kleuren of vervangt ze door het lint te maken van een gedurfde mix.

Glitter en metallic

Warm and fashionable: choose the perfect shoes for the cold weather

Al deze glitter! Uw schoenen moeten Glans, Glans en je te onderscheiden van de menigte. Voor een bescheiden dames, de ontwerpers hebben de traditionele model, versierd met pailletten alleen maar gestage brede hak van gemiddelde hoogte. Maar deze dames genieten van de trend in al zijn pracht: bezaaid glitter laarzen, enkel laarzen metallic lederen laarzen, geborduurd met kralen, pailletten en parels, met alle vruchten van de grenzeloze fantasie favoriete ontwerpers. Het dragen van deze schoenen, beperk je niet om alleen naar het restaurant of club is het nu toegestaan om te Schitteren en in het dagelijks leven.

Laarzen, kousen

Warm and fashionable: choose the perfect shoes for the cold weather

U nu verrast door de laarzen van zijn jeugd? Ja, nostalgie voor de 90-m nog steeds niet van de catwalks. In de afgelopen seizoenen, met een benijdenswaardige regelmaat in de collecties die wij kunnen waarnemen populair in die jaren, laarzen kousen van een stretch stof die strak omsluiten de voet, met nadruk op haar gratie en elegantie. En als je eerst deze trend leek te zijn terug te keren te snel, als nu deze laarzen kwam uit, elke tweede beroemdheid of fashion blogger, het is tijd om te erkennen het recht stretch laarzen een plaats inneemt in onze kledingkast. De meeste van deze modellen zijn gemaakt van satijn of fluweel, maar u vindt meer niet-standaard varianten, bijvoorbeeld de kant. Lengte stretch laarzen kan variëren van enkel laarzen kaplaarzen.

Laarzen

Warm and fashionable: choose the perfect shoes for the cold weather

Vet, equaline, vet — dij verdienen voor een verscheidenheid van scheldwoorden. Deze Schoen heeft de harten van de fashionista ‘ s en ontwerpers, en is niet van plan op te geven om hun posities in het komende seizoen. Als u nog steeds denkt dat dit model ziet er vulgair en onaanvaardbaar in het dagelijks leven, denk dan nog eens! Suede zwarte laarzen op een brede hakken zal perfect passen bij een zakelijke dress code, en in combinatie met de militaire jas zal kijken elegant en heel chastely. In andere woorden, mits goed behandeld, deze trend is steeds trouw aan het geluid en vertaalt de boodschap, dat je het hem vragen — equalnet, kracht of moed. Lifehack: schoenen onmiddellijk verliest de aanraking van vulgariteit, als u ervoor kiest het model op een stabiele brede hak, en een “klauw” aan de voorkant.

Rode schoenen

Warm and fashionable: choose the perfect shoes for the cold weather

Als vorig jaar de gedurfde kleur van de schoenen werd beschouwd als witte, die is om te dragen met de nodige voorzichtigheid, deze herfst en winter, zijn we samen naar de rode — door de manier, is veel praktischer! Rode laarzen, enkellaarsjes en schoenen kunnen alleen lichte accent in het bedrijf van een met een blauwe spijkerbroek en een grijs jasje, en kan een deel van een monochromatisch rood ensemble. In de keuze van het materiaal kan ook uzelf niet, na alle, eiste een verscheidenheid van opties, van de rode leer en suède te satijn en fluweel.

Laarzen stijl van de jaren ‘ 80

Warm and fashionable: choose the perfect shoes for the cold weather

Een van de dominante trends in de Schoen mode van dit seizoen zijn schoenen in jaren 80 stijl met een breed enkelbandje, dat is noodzakelijk om de onderste, de vorming van zachte plooien. Deze trend heeft ervaren een wedergeboorte in de vroege jaren 2000, zodat we nu vieren zijn derde op komst. In tegenstelling tot alle andere trends in de schoenen, dit is het model om te dragen met een skinny jeans — dit zal vet contrast volumes. Een andere optie is een combinatie van de laarzen met brede schacht jurk of rok met een lengte net onder de knie, zodat de rok eindigde precies waar het begint de boot, waardoor er een kloof.

Thema door Anders Norén