kapsels

Vrouwen kapsels voor kort haar, 2018

In 2018, kapsels voor kort haar niet zo populair als de kapsels met lang haar. Bladeren in de collecties van een seizoen lente-zomer van 2018 van designers deelnemen aan de fashion Weeks in Londen, Parijs, Milaan en new York, dan kunt u wellicht een neiging om het overwicht van afbeeldingen van kapsels voor lang haar.

Maar de tweede functie van de trendy kapsels van 2018 – het is een radicale short cuts. Als de stylisten nog durfde te verlaten, het lange haar en het maken van kapsels met kort haar, het is vaak een haircut “een jongen”.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Fendi, Tom Ford

Kapsels voor kort haar – kapsel “pixie”

In 2018 zal worden ongelooflijk modieus kapsel “pixie” komt uit de jaren 1960. de Haircut “pixie” is de kortste kapsel, kapsel “onder de jongen”. Het haar in de nek en tempels zijn korter dan op de top. De naam “pixie” is vertaald uit het engels als “elf” of “fairy”, waardoor de nadruk op de kwetsbaarheid en hulpeloosheid, het effect van die gecreëerd is door dit kapsel.

Kapsel “pixie”, benadrukt het gezicht en de hals lijn. Meisjes durven om zo radicaal korte kapsel, visueel elke jongere krijgt, en in het Algemeen op deze manier is niet verstoken van jongensachtige enthousiasme.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Giorgio Armani

Kapsel “pixie” is geworden ongelooflijk trendy in 1953, toen de schermen vandaag vrijgegeven worden beschouwd als klassiekers van de bioscoop de film “Roman Holiday met Audrey Hepburn als Prinses Anne. Prinses Anna in de film afgesneden haar lange lokken om de vrijheid te krijgen en zich te ontdoen opgelegd aan de status van een dame “blauw bloed”.

Vandaag de dag, de haircut “pixie” is nog steeds een symbool van vrijheid en moed. En misschien zelfs protest tegen de klassieke canon van de vrouwelijke schoonheid.

Droeg de haircut “pixie” en het beroemde model van de jaren 1960, Twiggy.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Giorgio Armani

In 2018 een haircut “pixie” is uitgenodigd om te dragen met een lange asymmetrische pony en rafelige uiteinden van je haar. Ook een pony kan worden geschilderd in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld, modellen, zoals Fendi, blauw of groen.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Fendi

Met een korte, bijna jongensachtige kapsel 2018 biedt maximale slijtage grote oorbellen en groot met grote ronde glazen van een bril.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Fendi

Opgemerkt moet worden dat in de mode in 2018 kapsel “pixie” is ideaal voor meisjes met lange hals en ovaal of langwerpig gezicht, met grote gelaatstrekken. Omdat dit kapsel maakt de nadruk op het gezicht. Kijk, heel gewoon, niets meer aan te klampen.

Dus een kapsel moet niet gedragen worden voor meisjes met ronde vorm van het gezicht en korte hals. Ook als u kleine gelaatstrekken, de haircut “pixie” is om voorzichtig te zijn. In dit geval is de kans op succes is 50/50. Kapsel “pixie” kan worden als visueel maken van de mogelijkheden van uw gezicht groter en op het tegendeel te reduceren. Echter, in het tweede geval, zal de situatie kunnen redden make-up.

Dus, in 2018, korte kapsels stylisten raden om te focussen op de ogen, benadrukken ze dik genoeg en lichte pijlen op het bovenste ooglid. En, nog steeds, niet te vergeten over de wenkbrauwen. Zelfs met blond haar ertoe aangemoedigd donkere wenkbrauwen.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Saint Laurent

Een andere “contra-indicatie” om een trendy kapsel 2018 “pixie” is het haar met kleine krulletjes, want het zal heel moeilijk zijn om te zetten in het haar.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Gucci

Naast de haircut “pixie” mode in 2018 zal een eenvoudige knipbeurt “een jongen” En in dit geval, de meisjes aangeboden een volledig jongensachtige beelden. Bijvoorbeeld, als bij Givenchy, make-up stijl Naakt.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Givenchy

Kapsel “pagina”

Een ander kapsel oorspronkelijk uit de jaren 1960, die de trendy kapsel voor kort haar in 2018, is het kapsel van de “pagina”. Dit kapsel werd gedragen door Mireille Mathieu. Kapsel “pagina” is een langgerekte Kare, het bereiken van de waterval, en een verwrongen gezicht. De haarkleur kan helemaal zwart en blond.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Balenciaga, Guy Laroche

In de Mode is In 2018 zal ook kapsels voor kort haar lengte boven de schouder met een vlotte installatie. En haar zo haar naar achteren gekamd en achter de oren.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Jason Wu

Hierboven schreven we over het feit dat meisjes met kleine strakke krullend door de natuur haar is niet geschikt kapsel “pixie”. Maar voor hen om een modieuze in 2018 optie kapsels voor kort haar – dit kapsel in de Afro-stijl. Namelijk, kort kapsel met krullend haar.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Tom Ford

Zoals het haar door de natuur, eigen aan de Afrikanen. Maar onder Europese meisjes zijn ook de eigenaar van de kleine krullen. Kapsels in de Afro-stijl was populair in de jaren 1970, en het was onder hun invloed, in die jaren de mode voor hiseville. In 2018 korte kapsels met kleine krullen zijn weer helemaal in de mode.

Womens hairstyles for short hair, 2018
2 foto ‘ s Blumarine en Dolce & Gabbana

Ook in 2018 kort haar schouder-lengte kan worden gedragen aan een kant afsteken en met het effect van “bijna zonder stapelen”, als het stel het doen van Balmain en Gucci.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Balmain

Echter, zoals u al gemerkt heeft, mode als de natuurlijke kleur van het haar en de blonde. Voor het inkleuren van de individuele strengen wordt voorgesteld het gebruik van blauw of groen.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Gucci

Trendy kapsel Wolf 2018

We kunnen niet voorbijgaan aan een ander zeer interessant kapsel 2018, die kan worden gezien op de show, Gucci, kapsel, de Wolf met haar blauw. Kapsel, Wolf — speed scheren effect van het volume van het bovenste deel van het haar. Dit kapsel wordt gedragen met een pony, vaak, tot de wenkbrauwlijn. Kapsel “Wolf” is meestal gemaakt op medium-lengte van het haar, zodat het is gevestigd in een tussenstap tussen de kapsels voor kort en lang haar.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Gucci

Het voordeel van de surpluspercentages “Wolf” is, is dat het perfect past bij de meisjes met een rond gezicht die niet passen in de trendy in 2018 kapsel “pixie”. Omdat het haar “Wolf” visueel trek het gezicht, waardoor het de vorm van een perfect ovaal.

Thema door Anders Norén