kapsels

Volumineus haar: kapsels, styling

Ze komen en gaan, maar nooit verliezen hun romance. Volumineuze kapsels die zo populair waren vorig seizoen, nu steeds eerder thematisch.

In het bijzonder, veel stylisten delen hun geheimen voor het maken van een sexy volumineuze blowout, dit gesprek vandaag.

Volumineus haar: wat is het geheim?

Ervaren kappers zeggen dat om mooie haren, je moet het rechttrekken van het haar. Wanneer het haar ziet er gezond en glanzend, ze benadrukken de voordelen van haar, en niet te vergeten de vorm en de stijl.

Voluminous hair: hairstyles, styling

Dan is de baan van de aanleg. Professionals zeggen dat de styling is ingeschakeld “on ” hoera”, moet u gebruik maken van alleen vertrouwde styling tools. Voor het drogen zet op haar getextureerde mousse geeft het haar volume. En ze moeten worden gegeven om een speciale behandeling.

Voluminous hair: hairstyles, styling

Dus, contact moet genomen worden in kleine porties, WRIJF je handen, en breng vervolgens naar de wortels van het haar van de wortels. In dit geval, het haar krijgt een bepaalde structuur die zal ze meer volumineus.

Voluminous hair: hairstyles, styling

Wanneer het haar volledig droog is, moet u het product aanbrengen op het haar, het distribueren van de wortels tot de haarpunten. Dit is een natuurlijk proces van het creëren van volume in het haar, met een eenvoudige föhnen.

Echter, er zijn meer geavanceerde methoden. Maak bijvoorbeeld haar volume met de hulp van Fleece. Dienovereenkomstig, de vacht, ook moeten worden onderworpen aan bepaalde regels. Bijvoorbeeld, om de vacht bleef op mijn haar de hele dag, moet u het uitsluitend in de wortelzone en het afvangen van fijnstof of haarlak. Daarnaast moet bedacht worden dat het strikt verboden is om een opspringende op het natte haar, want dit kan vernietigen de structuur van het haar.

Voluminous hair: hairstyles, styling

Volumineus haar: kapsels

Er zijn veel kapsels die de nadruk leggen op de schoonheid van het haar. En, bovenal, we zijn aan het praten over dergelijke kapsels, als de krullen, paardenstaart, vlechten, enz.
We praten over het maken van de meest levendige van hen.

Voluminous hair: hairstyles, styling

Volumineuze staart: hoe te doen?

Volumineuze staart zijn zeer populair dit seizoen. Maar stylisten raden om te oefenen voor het maken van een volumineus kapsel staart. In eerste instantie moet je de techniek beheersen van de juiste poetsen, en daarna leren hoe te maken van hoge staart, omdat ze zijn nu in de mode. In dit geval, het volume is gemakkelijk te maken van de bouffant de haarwortels en het vaststellen van het effect van de haarlak. En de paardenstaart kijken meer stijlvol, kan worden ingericht met originele accessoires: lint, Hoop, lederen rand, en dus niet op een lage en volumineuze staart?

Voluminous hair: hairstyles, styling
Ontwerpers ook te gebruiken als een aanvulling op het mode beeld van een lage paardenstaart die zien er geweldig uit in combinatie met krullen.

Volumineuze krullen

Kapsel volumineuze krullen hebben lang gebruikt als een formele kapsel voor bruiloften, feesten en vakanties. Natuurlijk, deze luxe dames kapsel, die geen analogen. De meest populaire van dit jaar is het kapsel voorzien van sloten. Om het te maken alleen met behulp van een kegelvormige Krultang. Echter, voordat u maakt, moet u backcomb de wortels van het haar en het herstellen van de lak, zodat het haar volumineuser. Maar de uiteinden van het haar beter en heeft geen pools, aan de lucht gedurende de dag.

Voluminous hair: hairstyles, styling
Volumineuze vlecht
Volumineuze vlecht ziet er erg indrukwekkend uit en verleidelijk. Dit jaar is de mode omvat retro vlechten, de zogenaamde Boheemse vlechten. Deze omvangrijke vlecht, een element van schuld. Maar ze hebben allemaal iets gemeen: ze moet drie-dimensionaal. Vandaag is het de mode om het creëren van een drie-dimensionale vlechten en stop ze aan de kant. Deze vlechten er erg stijlvol en Flirty.

En zelfs stylisten raden om aandacht te besteden aan een hair style gevlochten mand. In de mode volumineuze ronde zeis, die eigenlijk versieren diverse accessoires. Dus, dit seizoen deze haaraccessoires, zoals leer hoofdbanden, zijden linten, etc.
Voluminous hair: hairstyles, styling

Je haar heeft een duidelijk voordeel – ze maken het beeld meer verleidelijk en aantrekkelijk. Echter, om volume te maken op haar, en volg een paar simpele regels.

Thema door Anders Norén