stijl

Verwijderen uit de kast: 6 antitrend vallen 2019

Dit najaar u zal hebben om te vergeten over bepaalde onderdelen van de kleding, als je wilt kijken trendy en om bij te blijven met de tijd. Dus, wat is urgent, te verwijderen uit je garderobe, leg hieronder.

Slanke jas

Het aantal antitrend vallen 2019 bleek te zijn slanke jas. Ze zien er een beetje gedateerd en smaakloos, het is nu geregeerd door de direct cut. Maak je geen zorgen dat de losse vacht zijn niet in staat om te benadrukken uw prachtige figuur – ze spelen met het contrast van vrouwelijkheid en bij lichte nalatigheid, dus met hun bijdragen aan het creëren van ideale beelden gemakkelijk. Ze combineren met een jeans of leren broek en jurken, MIDI-rokken of overall.

To remove from the closet: 6 antitrend fall 2019

Fluwelen schoenen

Ja, dit seizoen zal hebben om te zeggen fluwelen schoenen “afscheid”, omdat haar ‘ finest hour heeft doorgegeven. In plaats daarvan liever leger enkellaarsjes blok hak, cowboy laarzen of luipaard-print pompen. Als je een paar van de fluwelen laarzen in perfecte staat, niet haasten om deze te negeren, want mode dame met de constante veranderingen van stemming.

To remove from the closet: 6 antitrend fall 2019

Visnet panty ‘ s

Visnet panty ’s zijn altijd keek een beetje vulgair en enige echte fashionista’ s hebben weten te temmen. Dit najaar raden om te vergeten over hen, omdat zij uitgingen van de mode na een actieve periode in het najaar en voorjaar. Dit seizoen hebben we uw aandacht vestigen op een zwarte panty met animal prints, klassieke effen kleuren en met een panty in speelse stippen.

To remove from the closet: 6 antitrend fall 2019

Echt bont

Deze omgekeerde trend van 2019 is met name relevant omdat in de afgelopen herfst, wanneer een groot aantal luxe merken, de een na de ander begon te verlaten en de echte bont in hun producten. Deze trend zet zich door en we bieden iedereen te gaan tot een stijlvolle jassen en zachte jassen gemaakt van kunstmatige materialen die er niet minder stijlvol en indrukwekkend. Het is niet alleen modieus, maar ook humane richting onze jongere broeders.

To remove from the closet: 6 antitrend fall 2019

Skinny jeans met een lage opkomst

Over jeans skinny we hebben meer dan eens gezegd – ze verdwijnen uit ons zicht, dan weer in de rekeningen van fashion bloggers en fashion shows. Als je gewoon uit te sluiten van uw kast die u niet wilt om aandacht te besteden aan modellen met een hoge taille, of classic fit. Een lage opkomst was uit de mode een paar jaar geleden, dus vergeet het meteen.

To remove from the closet: 6 antitrend fall 2019

Bodycon uitloper

Een ander hoofdbestanddeel dat was uit de mode – gemonteerd blazers en jassen. Ze zien er verouderd, dus vervang ze op een oversized model, als het is genomen uit de man zijn schouder. Deze jassen zal benadrukken je vrouwelijkheid en je kunt ze dragen zowel voor op het werk op kantoor en bij sociale evenementen en feesten. Vergeet niet dat broekpak is een grote investering voor dit seizoen.

To remove from the closet: 6 antitrend fall 2019

Thema door Anders Norén