kapsels

Verftechnieken Balaj op donker, licht en bruin haar

Dyeing techniques Balaj on dark, light and brown hair

Elk van de reële seks ten minste een keer geprobeerd te verven haar haar. Succesvol of niet, deze ervaring had, maar het schilderen met moderne verf geeft een verzorgde en natuurlijke uitstraling van het haar. Het schilderij industrie is constant in beweging en aan het veranderen. Bijna elk seizoen leren we dat de master in de schoonheidssalon bieden om iets nieuws te proberen, in het bijzonder in de moderne kapsalon zo ‘ n grote stad als Moskou.

Achter in de hoofdstad van mode voor het vernieuwen van uw haar moderne manieren zijn vrouwen in de grote steden op de kaart, zoals Tula, Izhevsk, Rostov, Voronezh, Ufa, Kazan, enz.
Iedereen die maar enigszins geïnteresseerd is in de mode trends gehoord van dergelijke vlekken methoden zoals hoogtepunten, Ombre (geur), Somber, Veren, Brondirovanie, Toning, Kleuren , enz. voor het vernieuwen van de afbeelding, is het raadzaam om te proberen Balaj, die goed geschikt is voor blondines en brunettes.

Haar stijl Balaj

Letterlijk “Balaj” betekent “vegen”. In feite, de techniek van het aanbrengen van de verf is volledig in overeenstemming met zijn waarde. Met behulp van deze techniek, het maken van het effect van verbrand haar. Het verven van het proces begint bij de tips, dan verf wordt toegepast op de wortels, en het vegen van het langzaam over de lengte van een speciale borstel. Zo blijkt dat een soepele overgang van kleur. Meest gunstig is deze techniek lijkt op een schaduw van de blonde. Minder kans om te worden gezien Balaj op donker haar en Balaj op bruin haar foto als donkere tinten van dit soort vlekken ziet er niet zo indrukwekkend. Gestreepte bruine krullen vaak kan worden geschilderd met meer donkere of meer licht.

Dyeing techniques Balaj on dark, light and brown hair

Dit soort vlekken wordt aanbevolen ten minste eenmaal om een goede meester. Volgende, het vernieuwen van de kleur kunt u thuis. We kunnen gerust zeggen dat Balazs is Een van de meest zachtaardige methoden van het schilderijomdat het wordt gedaan zonder folie.
Deze methode heeft ook soorten, die verschillen in de manier van het aanbrengen van de verf. Maar het doel van elk van hen om het effect van natuurlijk zonlicht. Onder de bruine populaire Ombre. Dit type schilderij geeft een kans om te lijken op een beroemdheid, want je kunt een mooie, natuurlijke kleur, het zorgt voor extra volume en het reliëf.

Dyeing techniques Balaj on dark, light and brown hair

De klassieke manier creëert een Vloeiende overgang van de donkere kleur aan het licht. Voor de gebruikte apparatuur, het enige verschil is in drie tinten.

Dyeing techniques Balaj on dark, light and brown hairShatush – technologie voor het maken van de natuurlijke werking van verbrand haar. Geschikt voor lichte krullen en zwart. De meester verdeelt het haar in dunne strengen en necessive elk van hen. De verf wordt aangebracht met lichte bewegingen te maken voor een natuurlijke look. Moet je nagaan dat de toepassing van verf op rechte sloten verschilt van toepassing op kinky krullen.

Balaj op donker haar foto ‘ s voor inspiratie

Op donkere Haar, en het ziet er de techniek van de Venetiaanse markeren. Thuis is onwaarschijnlijk dat de verf zo netjes. Dit is een zachte manier van schilderen, zoals wordt uitgevoerd zonder folie. Verf met een borstel langs de gehele lengte of in bepaalde delen van het hoofd. Het belangrijkste in deze methode is een creatieve aanpak voor de creatie van het beeld op de haar.

Dyeing techniques Balaj on dark, light and brown hair

Balaj op blond haar – foto

Op licht haar ziet er leuk uit één van de technieken Balaia California highlights. Het doel is het realiseren van een soepele overgang van de donkere wortels lichter eindigt. Van de technieken is ook de bekende soorten, zoals Degraderen, Vlam – soepele overgangen van donker naar licht.

Dyeing techniques Balaj on dark, light and brown hair Dyeing techniques Balaj on dark, light and brown hair

Schilderij voor kort haar

De kortere kapsel, de meer ervaren moet worden in de master. Omdat op de lange strengen is niet zo duidelijk zichtbaar en onjuistheden van de toepassing van de verf, zowel op de korte kapsels type van Bob, uitgebreide Bob. Hetzelfde geldt voor het schilderen in de stijl van Balazs kleuren met een pony. De voorste pony zijn voortdurend in de schijnwerpers, zodat een eventuele fout wordt onmiddellijk duidelijk.

Dyeing techniques Balaj on dark, light and brown hair

Balazs kleuren thuis voor beginners kappers

Haar stijl Balaj vereist bepaalde vaardigheden van omgaan met verf. Maar de nauwkeurigheid bij het werken met een materiaal-specialist moet goed worden doordacht tonen voor een specifieke kleur van het haar. Immers, ze moet zo dicht mogelijk bij de originele kleur volgens de soort.

Als schilderij is uitgevoerd, onafhankelijk van elkaar, op de tafel hebben we nodig:

  handschoenen; kam; haarspeldjes; spons; verf.

Dyeing techniques Balaj on dark, light and brown hair

Ten eerste, een goed gekamd sloten. Doe handschoenen aan en begint met het mengen van verf. Detangled haar moet worden verdeeld in vier gelijke delen en bevestig met Bobby pins. De uiteinden van elk van de onderdelen behandeld met verf, niet aan andere onderdelen. Bestand tegen de tijd, zoals aangegeven door de instructies. Was het voorzichtig met de punt en behandeld haar. Het is een manier om te schilderen zelf lange krullen. Voor kortere, moet u om hulp vragen.

Er zijn verschillende schema om te schilderen, zonder huis te verlaten. Jezelf goed te doen een jas op lange en middellange lengte (schouder lengte) haar.

De procedure bestaat uit de volgende stappen:

  • voor het verzamelen van de strengen

Groot

  • ; niet houden duidelijk de grens toegepast op

De tips van de clarifier

  • (de wortels in ieder geval niet aanraken); voor een goed contrast kleur aan de donkere krullen

Een 9 % oxidant

  • eindigt met een oxiderend middel

15 minuten, verpakt in folie

  • ;

Was je haar en droog

  • (de uiteinden zijn roodachtig); omdat de kleur is verschrikkelijk, de uiteinden moeten worden toning;

Selecteer lichte verf en toegepast op de uiteinden van 15 minuten

  • ; na het wassen wordt aangeraden

Masker

  .

Dyeing techniques Balaj on dark, light and brown hair

Natuurlijk, het effect is niet helemaal hetzelfde als na de salon. Maar, als je kunt leren dan kan je wat geld besparen op de salon van procedures, die kosten die velen zich niet kunnen veroorloven.

Stap-voor-stap foto ‘ s voor thuis schilderij in de stijl van Balaj

In het Internet vindt u tal van foto ‘ s van reeds uitgevoerde methode van kleuring, evenals een foto stap door stap voor huis schilderen in de stijl van Balaj. Slechts een paar maanden geleden de online editie van het mode-en beauty-vol foto ‘ s strepen, gekleurde lokken ondenkbaar en buitengewone tinten. Levendig gevuld met kapsels voor lang haar, waar Balaji was een roze schaduw. De beste combinatie van deze kleur wordt Wit en Grauwe toon. Balaj in rode kleur zal er goed uitzien op rood haar en blauw – zwart.

Dyeing techniques Balaj on dark, light and brown hair

Dyeing techniques Balaj on dark, light and brown hair

Dyeing techniques Balaj on dark, light and brown hair

Video ‘ s lessen technieken Balaj

Als u van plan bent schilderij in het huis, is het raadzaam om de studie van de video les van de techniek Balaj kanaal op YouTube in het russisch + beschrijving.

Wat het ook was, en de techniek Balazs Is de meest zachte methode van kleuren. Als het haar kan niet bogen op de Gezondheid en Glans, het is een alternatieve methode om ze in orde zijn.

Dyeing techniques Balaj on dark, light and brown hair

Thema door Anders Norén