kapsels

Veel opties voor volumineuze kapsels voor middelgrote haar

De meest veelzijdige in termen van het creëren van een verscheidenheid aan kapsels gemiddeld is de lengte van het haar. Met deze stelling eens en meester van het kappersvak en moeders van meisjes die willen elke dag om naar school te gaan met een nieuw kapsel. Keuze van weven en kapsels voor halflang rijk en gevarieerd, het aantal mogelijke opties voor het vergelijkt met kapsels voor kort haar. Als je ze vergelijkt met lang haar, dan worden beheerd met een gemiddelde lengte natuurlijk makkelijker.

Maak volumineuze krullen

Mooie nette krullen op middellang haar zien er heel mooi uit. Dit kapsel is perfect voor speciale gelegenheden. De truc te maken volumineuze krullen is het gebruik van een Krultang haar krultang met een grote diameter. Hoe groter de omvang, des te groter zal de krul. Het is het beste om te gebruiken krulspelden Klittenband, als zij zorgen voor een veilige fixatie van de strengen en zal u niet verlaten vouwen.

Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair

Maar verschillende staven, boemerangs of foam rollers-wormen te maken middelgrote en kleine krullen, dus om een grote en volumineuze krullen ze niet passen. Haar wordt ook pluizig en rommelig.

Voor het maken van grote krullen als volgt:

Gewassen haar een beetje droog; Toepassen van schuim voor styling; Afwisselend de toewijzing van sloten te bedriegen op hun rollen binnen eindigt; Indien gewenst, of de afwezigheid van een voldoende hoeveelheid vrije tijd het haar is gewikkeld op krulspelden, kunt u droge föhn. Na het drogen en koelen van de haar krultang moet worden verwijderd, de Haren netjes gekamd, spreid je vingers en besprenkel met vernis.

Aan het creëren van maximale volume krultang op de top en kan worden aangebracht over en langs de scheiding.

Volumineuze staart

Een van de meest modieuze opties volume kapsels voor middelgrote haar is de staart. U kunt dit doen op verschillende manieren, maar de meest populaire en meest eenvoudig is de volgende versie van zijn creatie:

Haren wassen, poetsen, nog nat bestrooi ze met een spray om het volume te geven; Droog met een Haardroger met een ronde borstel, draaien strengen in volumineuze krullen; Verdelen de gehele massa van het haar in 2 delen met het afsteken van oor tot oor. Het deel gelegen in de regio van de pony en de bovenkant van het hoofd tot tijdelijk draai het harnas en het slot van de klem. De rest van het haar verzameld in een staart op de bovenkant en zet ze vast met een elastiekje; Bevorderen van een harnas, het verzamelen van strengen in een paardenstaart bij de kroon net voor de staart, die hieronder; Licht backcomb de strengen van het bovenste deel van de staart en bedek de bodem; Indien nodig, licht backcomb de staart aan de onderkant en zet de haarlak.

Great options for voluminous hairstyles for medium hair

Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair

Great options for voluminous hairstyles for medium hair

Als het haar te zeldzaam, te creëren van een drie-dimensionale staart zal helpen haarstukje perfect op elkaar afgestemd in kleur.

Volumineuze vlecht

Meisjes met lange haren op de taille en onderaan, het is veel gemakkelijker om uw strengen volumineuze vlecht, als dit proces vereist minder tijd en moeite.

Een goede optie zou zijn vlecht gevlochten naar de kant. Om het te maken moet je een kam, een barrette, een elastiekje en een gereedschap voor de installatie.

Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair

De achterstand van volumineuze kant van de vlecht in deze volgorde:

Haar gekamd en verwerkt door de middelen voor het stapelen; in de buurt van de tempel zijn er drie strengen – dit zal het begin zijn van het spit; Naast de gebruikelijke franse vlecht is geweven met de vleugels naar beneden en zijwaarts; tot op het niveau van de nek niet hoeft om te draaien op het net in de richting van een andere tempel, waar ligt dan het einde van een vlecht; Paardenstaart is vast met een elastiekje en verpakt in een nette knot; Strengen iets teruggetrokken van het weven, het vormen van de juiste hoeveelheid; Dan is het haar vast met lak, en indien gewenst, ingericht met accessoires.

Voor de decoratie van deze kapsels kunnen gebruiken heldere haarbanden, bloemen en hoofdbanden.

Volume kapsel met fleece

Misschien wel de meest bekende techniek van het creëren van het gewenste volume is gekocht. Het is heel goed gebruikt kan worden op het haar van verschillende lengtes. Het is de vacht helpt vrouwen om echte meesterwerken van de kappers art.

Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair

Water-hoofd kapsels waren ongelooflijk populair meer dan een halve eeuw geleden en vandaag zijn ze weer in de trend. Als je gaat om een van de varianten van deze kapsels het is belangrijk te onthouden dat de meeste van hen zijn niet geschikt voor dagelijks gebruik. Beste optie volume kapsel met fleece, die gebruikt kan worden in het dagelijks leven is een shell.

Het is heel eenvoudig, belangrijker nog, het haar was schoon, anders zal het van korte duur en rommelig. Te maken moet deze handige hulpmiddelen zoals een föhn, pesten kam met regelmatige tanden, borstel voor het kammen en lak. Het uitvoeren van de shell met fleece als volgt:

Iets necesitate strengen bij de wortels en verzameld in een lage paardenstaart, bevestigd met een rubberen band op een afstand van 2-3 cm van het hoofd; de staart krult omhoog in het kussen zodat de band verdween in hem; de Tips zijn verborgen in de schelpen, haar haren vast met haarspelden.

Het maken van een staart, vlecht of de shell is het belangrijk om te onthouden dat de basis voor het creëren van een kapsel is een schoon en gezond haar. Daarom is het belangrijk niet alleen te maken volumineuze kapsels van verschillende complexiteit, maar ook om te gebruiken van hoge kwaliteit shampoo, om te eten van een uitgebalanceerd en goed de zorg voor uw haar.

Thema door Anders Norén