stijl

Vakantie jurken 2018

Militta al gesproken over de jurken op het Nieuwe jaar 2018 in overeenstemming met de eisen van de Chinese kalender. De beste optie zou zijn een gele jurk met versiering en glans. Maar als je niet een simpele jurk, zoals een vakantie, je moet altijd met glitter en glans, koop een sprankelende jurk uit de fashion collectie voor de koude tijd van het jaar 2018.

Glanzende glinsterende jurken kan niet worden opgeroepen casual, ze zijn verplicht een aantal keer per jaar – met de helderste viering. Deze jurken zijn niet de meest praktische, maar ze zijn echt feestelijk en helpen bij het creëren van een gevoel van vreugde en geluk. Het nieuwe jaar vakantie in deze dagen zullen we de gelegenheid hebben om te vieren dat de vakantie thuis, naar huis om de vakantie te vieren in een club of restaurant. Het duurt dus een paar vakantie-beelden.

Holiday dresses 2018
Foto ‘ s boven en onder door Badgley Mischka
Holiday dresses 2018

Sparkly vakantie jurken 2018

Sparkle jurken kan worden bereikt door de eigenschappen van het weefsel. Bijvoorbeeld, satijn of type weefsel Lam kan, in zichzelf, reflecteren het licht en schitteren. En de Glans en schittering gemaakt door pailletten, kristallen, metalen platen, glanzend plastic en andere reflecterende elementen.

Als u de zorg over de eisen van de zogenaamde gele honden, de beschermheilige van de Nieuwe 2018, kies voor de luxe avondjurken met glitter, vanwege de kerstvakantie zijn de beste tijden om te Schitteren. De jurk kan volledig worden briljant en kan Schijnen slechts enkele elementen waarvan er één te koop – de keuze is aan jou.

Holiday dresses 2018
Foto van de top — Paco Rabanne
De foto hieronder — Tadashi Shoji

Holiday dresses 2018

Glinsterende jurken en moderne mode

Moderne mode meer en meer toegewijd aan eenvoud. Lopen naar de winkels met kleding en accessoires voor meisjes, het is moeilijk om te vinden prachtige luxe jurk, bijna allemaal gevuld met hetzelfde type van eenvoudige jurken, t-shirts, boxy jurken, eenvoudige blouses en andere onopvallende dingen.

De meeste moderne meisjes zijn heel tevreden met het aangeboden assortiment, maar degenen die een beetje ouder en had tijd om te leren veel meer van de luxe en rijkdom in de mode-trends, het is niet gemakkelijk om een keuze te maken, we willen meer schoonheid.

Holiday dresses 2018
Christopher Kane, Custo Barcelona, Halpern

Minimalisme en eenvoud hebben hun charme, maar de meeste ontwerpers geven voor het minimalisme van de meest gewone ellende, dat is jammer om te betalen. Daarom kiezen wij voor een zorgvuldig en eisen dat onze ene jurk op Nieuwe 2018 bijgedragen tot het creëren van een onvergetelijke schijnt beeld, waardoor verrukking en bewondering.

Hoewel het mogelijk is te combineren in een keer – het minimalisme, de eenvoud, de eisen, de gele hond, de beschermheilige 2018 en glitter jurken. Koop een goud glinsterende jurk met geen decoratie en onnodige details, of een eenvoudige gele jurk van glanzend satijn.

Holiday dresses 2018
Georgine, Johanna Ortiz, Balmain
Holiday dresses 2018
Aigner, Emilia Wickstead, Genny
Holiday dresses 2018
Naeem Khan, Wanda Nylon, Samuji
Holiday dresses 2018
Mugler, Temperley London, Elisabetta Franchi
Holiday dresses 2018
Badgley Mischka
Holiday dresses 2018
Christian Siriano
Holiday dresses 2018
Foto van de top — Emilio Pucci
De foto hieronder — Rachel Zoe

Holiday dresses 2018

Thema door Anders Norén