stijl

Urban stijl 2020: 15 van de leukste beelden voor stijlvolle vrouwen

Als je nooit voldoen aan een bepaalde stijl van kleding, maar het belangrijkste criterium bij het maken van een afbeelding, gemak, dan city stijl is precies wat je nodig hebt! Je hebt waarschijnlijk dacht meteen van jeans en sneakers. Maar geloof me, deze variëteit van de kledingkast in stedelijke stijl eindigt. Immers, het maken van een boog in deze richting, kunt u gebruik maken absoluut geen items van kleding, moedig ze te combineren met elkaar. De belangrijkste voorwaarden van de urban stijl is modern en casual. Goed, de belangrijkste voorwaarde voor u persoonlijk is het gemak.

In ons artikel hebben we voor u de beste ideeën van een goede combinatie van dingen in een urban stijl, die in 2020 zal ontzettend trendy.

Geen jeans overal

Urban style jeans is een basic item van de kleding. In 2020 kan worden skinny, uitlopende pijpen of IOM. Hier kunt u het model kiezen dat het beste zit op je figuur. Echter, adviseren wij u te letten dat nu in de trend, een hoge taille en een bijgesneden lengte van het been. Door een strikje te maken met een jeans voor het koude seizoen, kijk voor zachte truien en polavaram warme kleuren. Maar als uw taak is om plaats te maken voor het voorjaar of de zomer — het is de moeite waard te experimenteren met t-shirts en shirts, smaak, bijvoorbeeld een jas.

Urban style 2020: 15 of the coolest images for stylish womenUrban style 2020: 15 of the coolest images for stylish womenUrban style 2020: 15 of the coolest images for stylish womenUrban style 2020: 15 of the coolest images for stylish women

Die zei dat de jurk niet past?

Denk stedelijke stijl jurk niet helemaal geschikt? Als het niet zo is. Stel in ieder geval niet ontkennen jezelf het plezier om te voel je vrouwelijk en sierlijk. Voor het koude seizoen, kunt u de aankoop van warme gebreide lange truien of jassen, evenals andere interessante gebreide patronen. In het warme seizoen kunt u zelf op meer kleurrijke experimenten. Bijvoorbeeld, in de trend van luipaard print, bloemenprint en in een kooi. Stel voor om hen op te kijken.

Urban style 2020: 15 of the coolest images for stylish womenUrban style 2020: 15 of the coolest images for stylish womenUrban style 2020: 15 of the coolest images for stylish women

De verzorging van uw voeten

Urban stijl passende schoenen zoals hoge hakken, dus op het platform en zelfs platte schoenen. Hier kunt u het model kiezen dat u het meest comfortabel om te dragen. Wees niet bang om te experimenteren met gewaagde kleuren.

Urban style 2020: 15 of the coolest images for stylish womenUrban style 2020: 15 of the coolest images for stylish womenUrban style 2020: 15 of the coolest images for stylish women

Meer kleuren

Zwart, grijs, wit? Deze kleuren die u in uw beeld? Geen en geen weer. City stijl houdt van schilderen. Voeg wat on-trend oranje, rood, paars, groen, roze. Wees niet bang om te experimenteren en te weten dat de maatregel. Immers, de meest onbegrijpelijke met de rare patroon kan je er ongelooflijk stijlvol. Maar je moet niet vergeten: als het er een is, het is chic, als veel van de slechte smaak.

Urban style 2020: 15 of the coolest images for stylish womenUrban style 2020: 15 of the coolest images for stylish womenUrban style 2020: 15 of the coolest images for stylish womenUrban style 2020: 15 of the coolest images for stylish womenUrban style 2020: 15 of the coolest images for stylish women

Street style is gemak. Kies uit de beste relevante en populaire dingen dit jaar, en vergeet niet te volgen, hun eigen smaak, want er zijn zo veel mooie en hoogwaardige dingen!

Thema door Anders Norén