fashion

Trouwjurken lente-zomer modetrends 2018

Bruiloft mode zijn leven, de nieuwe collectie toont ruim voor het begin van het seizoen. Militta hebben het al gehad over de vele collecties lente-zomer van 2018 met de Week van de bruiloft mode, maar het is al een lange tijd, het is tijd om nooit te vergeten en opnieuw te kijken naar de beste bruiloft ziet er voor het warme seizoen 2018.

Net herinneren echt nieuwe fashion trends in de collecties is niet te vinden, alle die we eerder hebben gezien in een andere vorm en een andere interpretatie. Elk jaar, ontwerpers vinden het moeilijk om iets nieuws te creëren. De mens is in essentie niet veranderd, en de outfits en de beelden van de afgelopen 150 jaar zijn gemaakt ontelbaar, en dat heeft te vertellen over het verleden, om in te spelen op de beste ideeën voor bruidsjurken van onze tijd.

Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018
Oscar de la Renta

Trends in bruidsmode 2018

1. Quinceanera baljurken grote bedragen

In de Bruidsmode collecties van vele weelderige, grote jurken. Sommige van deze beelden doen denken aan schoonheden uit het verleden, wanneer al het licht weg van de bal. Maar de ontwerpers zich inspireren niet alleen op basis van foto ‘ s en schilderijen van de XIXE eeuw. De laatste tijd nooit uit het oog verliezen de stijl oversized.

Het maken van kleding voor een dagelijkse look, fashion merken kunt veroorloven om te maken jurken en blouses met veel te lange mouwen en hangende schouders. Gelukkig gezwollen trouwjurken blijven binnen de traditionele normen van schoonheid, zullen we niet zien, lange mouwen en gebogen schouders, de hele volume gericht op de uitgestrekte, weelderige rok.

Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018
Viktor en Rolf

2. Zwarte en zwart-witte trouwjurken

Militta houdt van de kleur zwart, mysterieuze beelden in Gotische stijl en luxe zwarte jurk met ruches en kant. Deze jurken once upon a time gebruikt kan worden als een bruiloft outfits, maar in onze tijd is deze keuze nog steeds een erg dapper of vreemd.

In de verschillende seizoenen in de ene dan de andere collecties worden weergegeven zwarte jurken, soms meer, soms minder. In het voorjaar en de zomer van 2018 zwarte jurken opnieuw worden aangeboden als Bruids kleding. Als je niet kan beslissen over een volledig zwart beeld, kunt u gebruik maken van een zwarte bloem of riem, dit stuk zal toevoegen originaliteit en laat het beeld in de moderne perceptie van de bruid.

Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018
Foto boven en onder — Reem Acra
Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018

3. Regenjassen, capes en luxe sluiers

Veel mensen worden al moe van de overmatige transparantie en openheid in de kleren. Daarom, in tegenstelling tot de verleidelijkheid wint aan populariteit meer gesloten afbeeldingen met capes, pelerine of een luxe sluier bedekt de bruid bloemen, knoppen en kant. Deze sluier op haar eigen kunt maken van een afbeelding zeer rijk, dus het is mogelijk om te kopen een eenvoudige comfortabele jurk in de populaire stijl van het minimalisme.

Deze fashion trend is een geweldige kans om geld te besparen en tegelijkertijd luxueuze look. We kopen een eenvoudige en goedkope kleding van het huwelijk, om zich te tooien met een sluier.

Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018
Elie Saab en Viktor en Rolf

4. Dress met borduurwerk en jewel decoratie

Borduren is al lang dient als een goede decoratie voor bruiloft-en avondjurken. In 2018 naast borduren als een witte vlakte zie je de geborduurde bloemen in vrolijke kleuren, ze maken de bruid eruit als een bos nimf. De mooiste modellen vindt u bij de ontwerper Naeem Khan, zijn werk is in vele opzichten zelfs overtreffen van de beroemde Elie Saab en ook niet beschikbaar voor de meeste bruiden.

De toga ‘ s van Elie Saab en Naeem Khan kan droom en deze droom voor de meeste meisjes is vergelijkbaar met de wens om te kunnen vliegen naar Mars. Maar wees niet verdrietig, in Rusland, veel van onze ontwerpers, dat weten we niet, maar ze maken prachtige bruiloft jurken met borduurwerk.

Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018
Naeem Khan

Sieraden decor, het is niet alleen rijk ketting, parel choker en oorbellen met een cluster van diamanten. Sommige ontwerpers maken deel parelsnoer deel van de jurk. Rechte rijen kralen bedekken van de hals en zelfs de schouders. Als uw budget het niet toestaat dat u om te kopen een outfit van Monique Lhuillier, Reem Acra of, je kan het proberen te versieren van je kleding met meerdere strengen parels, de vaststelling van hen met een naald en draad naaien we de kanten kraag.

U kunt zelfs een lijst van de verschillende bloemen van stof en bloemenprint, of onthouden outfits pastel tinten, maar dit is eerder gebeurd en is niet bijzonder opmerkelijk. Bloemen en bruiloft zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, zodat we niet zullen herhalen en vergeet niet het meest voor de hand liggende. Ook niet van plan om op te noemen jumpsuits en kostuums van wit, omdat deze publicatie is gewijd aan jurken.

Wat trouwjurk kiest Militta in 2018

Op de vakantie zal ik kopen een witte jurk met een minimalistische stijl van zuiver zijde met een lengte net boven de knie geen rokken en kant lijfje. Als decoratie heb ik een zwarte kanten band met parels, lange sluier van bijna op de vloer in de kant met de kleine zijde bloemen en bloemknoppen van wit. Op de top van de sluier te dragen een kroon in de stijl van Dolce Gabbana. Deze bruiloft zal maken van het effect, zoals ik heb twee outfit.

1. Het officiële gedeelte van de ceremonie voor mij is de hele set, met uitzondering van de riem, laat het altijd een fotograaf in de wedding Palace, en tijdens ons korte verblijf in de stad.

2. Als we naar een restaurant, ik neem de sluier en de kroon, maar dragen de zwarte kant van de riem met parels. Dit is een kleine dressing zal volledig veranderen de hele beeld en zal de bruiloft onvergetelijk, mooi en comfortabel.

Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018
Foto van de top — Viktor en Rolf en Jenny Packham
Foto onder — Christian Siriano

Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018

Thema door Anders Norén