stijl

Trendy zwarte strik van de zomer: de 13 meest stijlvolle ideeën

In de zomer gebruiken we om te beginnen aan de meest gedurfde experimenten met kleur, zodat jezelf kijken echt helder en stijlvol. Maar sommige vrouwen niet akkoord met de manier waarop het gebruik van heldere kleuren en het draaien van zwart klassiekers. Maar is het mogelijk in het zwart ziet er echt vrouwelijk, mooi en zomers?

Het blijkt dat je het kunt. Wat hebben we besloten om te bewijzen dat u het voorbeeld van de mode bloggers in de wereld. Het blijkt, fashion zwarte strik zomer is eenvoudig te transformeren van elke schoonheid en het modern en prachtig.

Trendy zwarte strik van de zomer: de stijlvolle ideeën

U kunt dus draag altijd een zwarte jurk die sierlijk dekking van uw figuur en maken haar meer vrouwelijk en kwetsbaar. Tegelijkertijd wil ik zien wanneer u kiest voor een zwarte jurk, suggereren boog aanvulling in hetzelfde kleurenpalet en accessoires, of om te vragen voor meer heldere kleuren, die ook heerlijk aanvulling op je zwarte strik.

Fashionable black bow of summer: the 13 most stylish ideasFashionable black bow of summer: the 13 most stylish ideas

Zwarte jurken kan niet alleen een informeel, maar ook formeel. De laatste zal een cruciale rol spelen in de voorbereiding van het beeld voor de komende release. Bovendien, zoals de praktijk blijkt, de zwarte jurk is altijd een veilige keuze, ongeacht het lichaam van een vrouw en haar leeftijd.

Fashionable black bow of summer: the 13 most stylish ideas

Voor het opstellen van de zomer Luka kunt u ook terecht voor stijlvol jumpsuits en tops gecombineerd met een rokje of een korte broek. Wees niet bang om toe te voegen aan uw modieuze zwarte strik verscheidenheid van patronen en prints. Dus, deze zomer zal perfect zien van de kleding met bloemen, dieren en geometrische patronen.

Fashionable black bow of summer: the 13 most stylish ideasFashionable black bow of summer: the 13 most stylish ideasFashionable black bow of summer: the 13 most stylish ideasFashionable black bow of summer: the 13 most stylish ideas

Als u wacht op de gebruikelijke wandeling door de stad, kunt u altijd dragen, regelmatige zwarte t-shirt die perfect werkt in paar met zwarte jeans of broek. Als aanvulling op uw donkere boog kunt u comfortabele sneakers en een hoed.

Fashionable black bow of summer: the 13 most stylish ideasFashionable black bow of summer: the 13 most stylish ideasFashionable black bow of summer: the 13 most stylish ideasFashionable black bow of summer: the 13 most stylish ideasFashionable black bow of summer: the 13 most stylish ideasFashionable black bow of summer: the 13 most stylish ideas

Als u wilt meer te zijn dan alleen zomerse look, raden wij u aan kijk op de klassieke broek of skinny, die u heel vakkundig kunt spice up een t-shirt, hemd of blouse en een trendy jasje, blazer of vest. Te voet is het passend hier om in te zetten op schoenen of sandalen, en handen te nemen, een kleine handtas aan een ketting.

Thema door Anders Norén