fashion

Trendy zomer jurken

Zomer jurken in de collectie van 2018 vertegenwoordigd in een verscheidenheid van stijlen, die niet alleen herhaalt de stijl van weleer, maar ook het maken van nieuwe trends worden op het dicteren van de afbeelding van een modern meisje eeuwig-vrouwelijke.

Ons leven vandaag de dag in het bezit van een echte strijd, en de snelheid van de actie is bijna het belangrijkste. Maar omdat veel van de meisjes, haasten en vliegen naar werk, en van werk, dagbesteding en dan naar huis, waar allerlei dingen tot de avond, enz., denk aan jeans, een sweater of een top-tot hen, dat is alles wat je kunt beheren. Ja, het is heel moeilijk om er goed uitzien en niet te vergeten de aantrekkelijkheid. Maar het zal u helpen in deze jurk. En nu is het voorjaar en de zomer, dus laten we praten over de zomer jurk.

Zomer jurken – het belangrijkste element van stijl van vrouwen. In de vrouwen kleding, elk meisje voelt anders, het veranderen van het gangwerk, houding, beweging, je voelt je als een mooie vrouw. Als je met die gedachten ga akkoord, dan blijft het kiezen van de stijl van de jurk die zal benadrukken uw sterke punten.

Zomer jurken modellen en stijlen

Zomer jurken en hun stijlen zal alleen kijken naar het aspect van de snede en silhouet, niet te raken het onderwerp van de inrichting, prints en stoffen. Hoewel, wat een mooie jurk met dure stof?

Zomer jurken – bell (zon). Deze jurken kunt u kennismaken met vele ontwerpers. Natuurlijk zijn deze jurken is veel stof, maar dit model moet worden beschouwd.

Kijk bijvoorbeeld in de collecties van Alice ‘ Olivia en Paul Costelloe

Trendy summer dresses
Foto van de top — Alice Olivia, Paul Costelloe
De foto hieronder — Paul Costelloe

Trendy summer dresses

Zomer jurk tuniek. Tuniek veronderstelt vrijheid, het is altijd handig en comfortabel, vooral op het strand.

Zomer jurk in retro-stijl. Een van de duidelijkste voorbeelden van rol modellen van 50 m en 60 m kan worden gevonden in de collectie van Barbara Tfank.

Trendy summer dresses
Barbara Tfank
Trendy summer dresses
Chiara Boni La Petite Robe, Diane von Furstenberg
Georgine, Marchesa Notte

Trendy summer dresses

Zomer jurk-sundress. Sundress opent de schouders, en afhankelijk van de cut en iets meer. Deze optie is niet voor het kantoor. Gehaakte jurk zal er goed uitzien op het strand.

Trendy summer dresses
Kristian Aadnevik, Herve Leger by Max Azria
Notte Marchesa, Marissa Webb

Trendy summer dresses

Zomer bustier jurk. Het lijkt erop dat bustier jurk is in staat om te verrassen en te behagen, maar alleen in speciale gevallen. In feite, als je een lichte jas om een jurk te dragen, zult u niet een keer in de zomer.

Trendy summer dresses

Herve Leger by Max Azria, Gustavo Cadile

Zomer jurk – hals. Halslijn laat de schouders en de borst als u zelf wilt. Daarom bieden wij een scala van nek “Angelica,” de halter, de “halter”, een V – vormig decolleté, ovaal, rond, cut-out “druppel” of gewoon in de uitsparingen.

Trendy summer dresses
Salvatore Ferragamo, Kristian Aadnevik
Trendy summer dresses
Roccobarocco, Herve Leger by Max Azria
Salvatore Ferragamo, Diane von Furstenberg

Trendy summer dresses

Zomer jurk – Een-vormige silhouet. Het is moeilijk om te onthouden wanneer het silhouet verliet het podium? Het lijkt alsof zijn bestaan eeuwig…

Trendy summer dresses
Paul Costelloe, Pamella Roland
Rebecca Minkoff, Tory Burch

Trendy summer dresses

Schede jurk. Zorg ervoor dat deze jurk in haar kast. Immers, het is een van degenen die het verbergen van de extra kilo ‘ s.

Trendy summer dresses

Moeder van de Parel, Pamella Roland

Dress – shirt. Het is niet per se shirt. Ontwerpers vertegenwoordigen het een beetje anders. Zie voor jezelf en je zult zien dat deze jurken zijn echt mooi.

Trendy summer dresses

Blugirl, Carolina Herrera

Trendy zomer jurk met hoes

Trendy summer dresses

Cristallini, Anteprima

Lange zomer jurken. Lange jurken en lange rokken gevangen op in de garderobe van een vrouw, want je bent zo vrouwelijk en delicaat. Daarom designers zijn van mening dat de lange jurken die kunnen versieren niet alleen een avond uit, kunt u ze elke dag.

Trendy summer dresses
Alice Olivia, Ralph Lauren
Luisa Beccaria

Trendy summer dresses

Een asymmetrische snit. Met een asymmetrische snit niet alleen om naakt te zijn en tonen hun tekortkomingen, maar in plaats daarvan kunt u slim verbergen.

Naast deze, zijn er silhouetten – dress – tank jurk-een Tulp, een klassieke slanke silhouet en vele anderen. Een verscheidenheid van stijlen is ook afhankelijk van de snit van de mouwen. En hier is de verbeelding van ontwerpers kent geen grenzen. Vooral populair mouw “zaklamp”, mouwen gesneden, pofmouwtjes, onder die er zijn mouwen in de stijl van art Nouveau, een enkele cut losse hoes.

Trendy summer dresses
Paul Costelloe
Badgley Mischka, Marchesa Notte

Trendy summer dresses

De mooiste modellen van de zomer jurken. En, ten slotte, mooie jurken in de zomer ‘ s avonds kunt u van pas komen meer dan één keer.

Trendy summer dresses
Alice Olivia Alberta Ferretti
Trendy summer dresses
Blugirl, Ermanno Scervino
Marchesa Notte

Trendy summer dresses

De meer jurkjes in je kast, de beter. Denk aan de mogelijkheden van de mini, MIDI en Maxi, open modellen en voorbehouden, en bescheiden. Onder deze diversiteit vindt u uw stijl en zelfs niet een. Het belangrijkste is om aan te nemen om zich te tonen in de meest gunstige licht. Maar dit betekent niet dat op de strook van “extreem”. Laat je beslissen over de stijl dat zal accentueren uw innerlijke charme.

Trendy summer dresses

Zomer jurken Herve Leger by Max Azria en Chiara Boni La Petite Robe

Thema door Anders Norén