fashion

Trendy zomer jurken: 5 modellen, die bij het transformeren van uw afbeelding

Dat is het en zal het venster start deze zomer. Het is tijd om je garderobe te updaten. En om te beginnen raden we aan de trendy zomer jurken die eenvoudig te transformeren van uw afbeelding en het meer stijlvol en trend.

Trendy bloem jurk

Geen bloemen zomer jurken kun je gewoon niet doen. Op hetzelfde moment dat de stijl van kleden te raden om te kiezen, afhankelijk van het type van uw figuur. En vergeet niet om het materiaal van de jurk moet natuurlijk zijn. Omdat alleen in dit geval, in de warmte voelt u zich comfortabel en op uw huid kan ademen.

Jurk met luipaard patroon

Vrouwen die gewend zijn om gelijke tred te houden met de tijd, zal zeker hou van de luipaard print jurk. Nadat alle, deze print is de meest trendy dit jaar. Ik raad je aan om aandacht te besteden aan vloeiende silhouetten, die perfect past in uw zomerse look.

Stijlvolle jurk van kant

Lace is een geweldige keuze voor de zomer van 2019, die interessant zijn om direct te kijken voor een jurk. Kant zal het toevoegen van een speciale elegantie, vrouwelijkheid en stijl.

Hippe jurk met volants, ruches en ruches

Deze zomer zal er geweldig uitzien op elke dame trendy jurk met ruches, volants en ruches. Bovendien, zo voegt de jurk aan, geschikt voor casual stijl en een romantisch, zakelijk of in de avond. Voorstellen tot aanvulling van de jurk met volants, ruches of ruched hakken schoenen die maken je look meer verfijnde en stijlvolle.

Sappige koraal jurk

Coral color Live koraal in 2019 wordt de belangrijkste en de modieuze tint van het jaar volgens Pantone. Deze zomer, hij past perfect in een stijl van kleden, ongeacht de stijl die u hebt gemaakt met de afbeelding. Bovendien, zoals de praktijk blijkt, de koraal kleur is perfect voor elke vrouw, ongeacht de lichaamsbouw en leeftijd.

Thema door Anders Norén