kapsels

Trendy staarten 2019

De mode verandert van jaar tot jaar, te vervangen door een stijl komt een andere. Maar in de mode, als in het leven, alles is cyclisch, en dus lang vergeten foto ‘ s terug, niet alleen collecties van kleding, maar in de kapsels.

Onlangs werd in de mode in de stijl elementen van de 80-ies, maar vandaag hebben we een mode-tijdperk is de 30, en dan op het hoogtepunt van de populariteit van de retro-stijl.

Kapsels boegbeelden van de extravagantie en glamour, zodat ze niet alleen geschikt voor feestelijke gebeurtenissen, maar ook voor het dagelijks leven. De mooiste en meest ongewone kapsels kan worden gedaan op de steil haar met clips, haarspelden en haarlak.
En vandaag zullen we praten over de trendy staarten 2019.

Retro stijl

Dit seizoen stylisten raden om aandacht te besteden aan het haar in een retro stijl. Bescheiden verzameld staarten met kleine krulletjes aan de top van populariteit!
De staart –shell is waarschijnlijk de meest klassieke en elegante kapsel, retro stijl, ideaal meisjes van elke leeftijd met lang haar. Om goed genoeg om te kam het haar, waardoor vooraf een beetje mousse voor styling.
Dan moet je op een kleine roller wind het haar vanaf de uiteinden en netjes stapelen ze vast met spelden. Dat het haar is goed onderhouden, je kunt decoreren met decoratieve spelden en het herstellen van de lak.

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Als u wilt pronken met uw vrouwelijkheid en maken een romantisch kapsel, je kan adviseren “Hollywood” golf”. Om dit kapsel, je nodig hebt om je haar te wassen, breng mousse en iets droog haar.

Dan moet je de wind in de haren op hot rollers zijn van middelmatige grootte, zodat aan de achterzijde ze keek naar binnen en de persoon buiten. Houd de krultang op de kop voor ongeveer 15 minuten, ze moeten worden verwijderd, en de sloten verspreid op het hoofd, waardoor het afsteken en bevestig met vernis.

Een van de opties voor de modieuze kapsels is het “nest”, een kapsel meestal gemaakt voor ceremoniële gebeurtenissen. Om het “nest”, stylisten raden te doen op de top onderdeel van haar opspringende, die later zal uitgroeien tot de belangrijkste accent in het haar.

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Op de top is het beter om een paardenstaart, die kunnen worden voorzien gevangen in een schelp, en het bovenste deel is vervolgens verspreid en gelegd in een wals, die nodig is om veilig met Bobby pins en haarlak.
Wat haar stijl in retro-stijl in 2019 u ook kiest, vergeet niet om te experimenteren met accessoires, verschillende opties kiezen van pennen, hoeden, sluiers, alleen dan zal het plaatje compleet en harmonieus.

De staart is in de griekse stijl

Een griekse thema is een klassieker die was, is en zal worden. Vandaag de dag is het “klinkt” waar in de modellen van de kleding en kapsels in het grieks.
Het hebben gelegd zijn, zodat de haren, je voelt je als een godin. Kapsels in de griekse stijl is verfijnd en elegant.
Deze kapsels passen bij meisjes met krullend haar, omdat krullend strengen trapsgewijze — hun kenmerk. Haar gedeeltelijk of volledig gemonteerd en wordt soms gebruikt wrap.

Uit te voeren kapsels in de griekse stijl, je nodig hebt om je haar krullen. De resulterende krullen kammen is niet nodig. Voor kapsels nodig is een Hoop, haar clips en Bobby pinnen.

De makkelijkste optie — stick haar verzameld vanaf de zijkanten, met mooie haarspelden en een plooi in de staart, zodat het naar beneden hing in de mooie golven. Een dergelijke staart kan worden gedaan op de zijkant.
U kunt zorgen dat het haar aan de zijkanten in de vorm van bundels, met verscholen hun rekening, en beveiligd met een barrette in de nek.

Mooie vlechtjes, die zijn ook gevlochten aan de zijkanten en terug te gaan naar de staart. “De griekse knoop” — de golven van krullend haar is verdeeld in partjes in het midden, laag op het voorhoofd.

Aan de achterzijde, maak een knoop en beveiligen met pennen, het maken van dunne linten.
Voor volumineuze kapsel ziet er goed wrap. Rechtgetrokken het haar bij de wortels met uw handen aan en geeft ze volume, het verzamelen van haar in een paardenstaart of een broodje en het dragen van een Hoepel.
Griekse kapsel versierd met lintjes, steentjes en bloemen. Het is goed voor speciale gelegenheden en voor het dagelijks leven.

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy staarten 2019 is een charmante en moderne kapsels, die erg populair zijn onder de moderne fashionista ‘ s. Vooral vanwege de uitvoerbaarheid en eenvoud.

Thema door Anders Norén