manicure

Trendy nagellak in 2019: de daadwerkelijke kleuren en tinten

Een manicure is een complexe kunst. Bijna elke maand zijn er nieuwe technieken die ik wil proberen. Tekeningen, schilderijen, een verscheidenheid van coating… Maar soms wilt u afzien van de geavanceerde technieken en alleen van toepassing nagellak mooie kleuren.

Het huis, de sfeer, de gebruikelijke lak, die kan worden veranderd elke dag. En op de “receptie” bij nail artist, soms is het zo, zoals de kleur en de textuur van de verf die wordt aanbevolen dat alle complexe ontwerpen.

Kleur deksel zonder franje is altijd in de mode. Elk jaar is de mode trends van het aanbieden van nieuwe kleurenpaletten en ongewone texturen, die het mogelijk maakt een gewone manicure te blijven wenselijk en interessant op de achtergrond van honderden picturale technieken.

Trendy nagellak in 2019 is niet alleen een vernis van bepaalde kleuren. Dit jaar in de mode is niet zozeer de kleur, de textuur en de glamour. In de lijst van de meest populaire lak speciale vorm van een matte coating, variaties van “suiker” nagellak, evenals geweldige glanzende vernis – mod metaal, holografische en pearl.

Het beste deel is dat de mode-serie zijn te vinden onder de gewone nagellak (zonder eigen polymerisatie in de UV-lamp), en in de collecties van gel lak.

Onder de lak zonder de effecten in de trend pastel natuurlijke tinten, van beige koffie delicate neutrale roze, licht paars en melkachtig wit. Kies deze tinten in glans en geniet van een bescheiden maar trendy manicure.

Trendy matte vernis: het effect van een glas nagel

Fashionable nail Polish in 2019: actual colors and shadesFashionable nail Polish in 2019: actual colors and shadesFashionable nail Polish in 2019: actual colors and shades

Matte afwerking voor gel Polish als een matte lak voor gebruik thuis, voor vele jaren niet verliezen hun populariteit. Matte nagels er zeer esthetisch en lijken een zachte velours.

In 2019, technologie is verhuisd en nu Matte vernis heeft verschillende effecten. Standaard matte trend blijft, maar de grootste hit van het jaar zal worden vernis met het effect van ruw glas. Op de nagels met deze nagellak ziet er absoluut prachtig! Het effect van de eerste kleur, en de tweede een ruwere soort matte afwerking.

Om “glas” nagels in al hun glorie, gebruik lak nadovich kleuren: beige, roze, koffie, camel, crème, roze en beige. Het kiezen van trend dekking, worden voorbereid op het feit dat de lichte matte nagels zijn erg vuil en moeten voortdurend schoon met alcohol of aceton oplossing.

Het metallic effect: de trend van de nagel esthetiek 2019

Fashionable nail Polish in 2019: actual colors and shades

Om het bereiken van de ongelooflijke “metaal” nagel het beste gebruik maken van een speciale folie. Maar onder nagellak, kunt u een geschikte effect met een prachtig licht. In de mode tinten van edele metalen goud en zilver.

Vooral mooi de nagels er tone wit goud – pale gold, met de toevoeging van grijze toon, en rose gold – een licht goud met roze ondertoon. Laklaag met metallic effect zijn perfect compatibel met de gebruikelijke glossy nagellakken van soortgelijke kleuren.

U kunt combineren glanzende nagels met een metaal of een combinatie van twee soorten lak direct op dezelfde nagel. Om interessante combinaties kies het geometrisch design van de nagels.

Prachtige metallic look en gekleurde lak. In 2019 kiezen verven in de kleuren van bessen, helder paars en “ruimte” kleuren: paars, blauw, rijke blauw. Textuur modieuze dekking kan verschillen, maar coatings met metallic goed in zowel mat en glanzend, en met een verschillend aantal stralende deeltjes.

Lak-kameleon: fashion spel van kleuren

Fashionable nail Polish in 2019: actual colors and shades

De lak van kleur verandert afhankelijk van de hoek van de fashion hit van het jaar 2019. Het combineert de schoonheid van nagellak met een metallic effect en speciale exotische sappigheid van kleuren. Gek modulaties en overgangen van kleuren – perfect voor de zomer nagellak, hoewel deze trend zal zich blijven het hele jaar door populair.

Vooral donkere kleuren: kameleons in de kleuren groen en groen-goud, blauw-paars, evenals het wijzigen van de kleur van de inktzwarte blauw tot diep turquoise. Ziet er erg mooie combinatie van paars en groen.

Onder de regels van de werkelijke gels vindt u een dekking met een opvallende kleur overgang, maar van een andere soort. In het geval van thermo-verf, de kleur verandert in de reeks van soortgelijke kleuren, of met het effect van Ombre. Afhankelijk van de overgang van de lichaamstemperatuur en milieu: thermal pools reageert op warmte.

Aan de basis van de nagellak dezelfde kleur, omdat de warmte van het lichaam, en aan het einde van de nagel een ander, omdat daar de spijker altijd koeler.

“Mirror” – lak

Fashionable nail Polish in 2019: actual colors and shades

2019 nooit ophoudt te verbazen extravagante soorten vernis. In de mode zal een unieke coating met een sappige glans. Afhankelijk van de schaduw, de vernis geeft een glanzend, of het effect van natte nagels. Prachtige water nagel kijkt in heldere kleuren wit, licht roze en blauw.

Daarnaast fabrikanten bieden een lijn van poetsmiddelen met spiegel markeren of de kameleon – effect- 2-in-1. Een zachte mix van kleuren en fantastische flare doet denken aan fantastische eenhoorns en multi-gekleurde karamel op hetzelfde moment – deze coating zal zeker til de stemming in elke situatie! Door de manier, deze poolse past bij korte nagels.

Het polijsten met een holografische effect

Fashionable nail Polish in 2019: actual colors and shades

Een andere trend pools van ongebruikelijke spillover effect kleuren. De breking van het licht schijnen op de deeltjes van de lak geeft de verandering van de kleur juiste ovalen, onder de zon letterlijk “run” op de nagel. Ziet er erg mooi uit. Heldere zilveren tinten holografische nagellakken kan worden gebruikt zomer en winter te selecteren jas in de blauwe toon.

Glitter nagellak

Fashionable nail Polish in 2019: actual colors and shades

De meest populaire lak in 2019 is een traditionele glitter nagellak. Fashion kleine glittertjes, die spelen prachtig in het licht. Het kiezen van een jas op alle nagels, geven de voorkeur aan het verven met een glans en een glossy glans.

Als u nail design nagels, je zult het geluk met een ruwe suiker top. Mousserende lakken zien er geweldig uit in alle tinten zonder beperkingen. Kies voor lichte kleuren in roze en blauw regelingen, en voor “suiker” in donkere kleuren, zoals in klassiek zwart of bruin.

Thema door Anders Norén