manicure

Trendy nagellak in 2018 kleur nieuw 67 foto ‘ s

Vandaag manicure voor veel meisjes is een integraal onderdeel van een harmonieus beeld en een deel van het alledaagse stijl. Nu is het niet alleen belangrijk ter dekking van de afgebladderde nagellak, maar voor het maken van unieke, en vooral — duurzame samenstelling.

Daarom is het belangrijk te kiezen voor een hoogwaardige lak die niet een dag genieten en bewonderen om uw perfecte manicure. Niet beknibbelen op je eigen schoonheid, anders, zoals u weet, “vrek betaalt twee keer. Om te voorkomen dat enige twijfel, het is belangrijk om te weten alle voordelen van de aanpassing van de lak, die soms om de schaal uit een geldbedrag.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos18Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos23

Eerste, deze lak heeft een kleurverzadiging en de duurzaamheid van de manicure, het creëren van een uniek ontwerp op de nagelplaat van verschillende lengtes. Ten tweede, de samenstelling van deze lak is absoluut geen schade aan de structuur en de gezondheid van de nagel, en een aantal van de merken en geven hun producten een concrete therapeutische effect. Ten derde, een fles is voldoende voor een langere periode, omdat de manicure duurt veel langer, en de vloeistof voor zijn schepping vergt veel minder. Ten vierde, het product droogt op de nagels zeer snel, waardoor de tijd voor het voltooien van de manicure.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos8Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos9

Als u wilt kiezen voor een ongebruikelijke verf, lees deze lijst en geef de nagels een nieuwe look.

De warmte-afdichting 2018, de beginselen van de trend effect

Een aangename pools heeft de geweldige mogelijkheid om de kleur te veranderen afhankelijk van de temperatuur veranderingen van de omgeving. Niet moeilijk voor te stellen dat de meest uitgesproken effect geeft een aangename op lange nagels, als het verschil in temperatuur is het meest belangrijke van het nagelbed is aanzienlijk hoger dan bij de vrije rand van de nagel plaat. Bijvoorbeeld, wanneer de vernislaag oorspronkelijk roze, maar na het invoeren van de koude lucht, de uiteinden van de nagel plaat geworden delicate tint paars.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos34Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos99

Het is dus mogelijk om te zien hoe dezelfde manicure verandert afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de eerste, de nagels hebben een enkele toon, dan wordt dit omgezet in een delicate two-tone jas! Bovendien, wordt deze wijziging niet direct, het is een geleidelijke dat ziet er heel origineel en fris.

Holografische lak 2018 mode ideeën trends

Blijven de meest aantrekkelijke holografische lakken die glinsteren in het licht en trekken het oog. Maar dat is niet alles: ze geven je nagels een fascinerend en indrukwekkend volume. Ze kunnen veilig worden toegepast op uw eigen nagels of op kunstmatige. Het is genoeg voor het aanbrengen van een laag van deze geweldige nagellak en je nagels zullen Stralen met een nieuw licht.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos45Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos47Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos50Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos88

Innovatie hints van glans en shimmer, zodat het hart sneller kloppen. Voor een stijlvolle fashionista, die u nodig hebt om toe te voegen aan je Arsenaal deze ingewikkelde stuk.

Krakelyurnogo lak 2018 nieuws, fashion trends en foto ‘ s

Voor een lange tijd in een wereld die gedomineerd wordt door de vintage stijl – een echo uit het verleden. Eerste vintage design is alleen aanwezig in het interieur en kleding. Vandaag krakelyurnogo het effect van de stylisten verplaatst naar de manicure. Ten eerste het maken van een vintage nail art eiste een bepaalde vaardigheid en handigheid als “split” werd aangebracht met een dun penseel voor het ontwerp. Later, toen ze bedacht een speciale crackle nagellak, een ongewone manicure betaalbaar was.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos21Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos22

Het opvallende ontwerp doet denken aan de kleur van de majestueuze Python, daarom het meest waarschijnlijk, liefhebbers als de slang de huid.

Lucky Halogenen 2018 trends, mode-ontwerp foto

Zeer heldere oplossing voor uw imago. Typisch, zoals coatings kleur assortiment omvat roze, groen, oranje, blauw, koraal, enz., Neon verf is zeer populair onder liefhebbers van het nachtleven, na alle, onder ultraviolet licht ze gloed. Laki-de Halogenen kunnen worden van de originele afsluiting van uw stijlvolle uitstraling. Van toepassing zijn met grote zorg, omdat onder de uv-lampen en alle gebreken zullen worden merkbaar met het blote oog.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos

Matte lipsticks 2018 nieuws, fashion trends stijlvolle foto design

Er wordt aangenomen dat de lak de nagel met een matte toon werd voor het eerst ontdekt niet zo lang geleden – op het einde van de vorige eeuw, of liever in het begin van de jaren negentig. En sinds 2009, Matte verf weer terug naar zijn vroegere populariteit hebben gewonnen de harten van vele vrouwen. De meerderheid van de opvallende parelmoer tinten vervangen door de matte opties. Bijvoorbeeld, zijn zeer populair geworden om met verschillende tinten van grijs, zwart, blauw en paars, in tegenstelling tot vergelijkbare moeder-van-parelmoer tinten.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos107Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos108Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos114Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos115

Magnetische nagellakken 2018

Met behulp van nagellak met magneet, kunt u een verscheidenheid aan ontwerpen, waaronder drie-dimensionale tekeningen. Magnetische nagellakken zijn toegepast, zoals de traditionele. Ten eerste is het wenselijk om de toepassing van een basis-kader, dat beschermt de nagels van de negatieve impact. Verder, in één laag aangebracht om het decoratieve deel, die houdt van een magneet.

Voor het grootste effect, moet u het deksel van de nagelplaat speciale de uiteindelijke compositie. Te verwijderen van de vernis kan worden conventionele middelen voor het verwijderen van nagellak.

Acryl nagellak 2018 fashion trends stijlvolle nieuwheid ontwerp foto

Acryl vernis is volledig onschadelijk voor de gezondheid. Ook acryl kan bevatten verschillende additieven die een versterking van de structuur van het nagelbed. Acryl coating zorgt voor een duurzaam film die beschermt tegen de schadelijke en schadelijke effecten van de ons omringende wereld, het constant in contact met vochtige omgeving, acties van diverse chemische stoffen, enz. bovendien, als gevolg van de acryl nagel platen vast worden, en lagen vormen en dus breken, en hun buitenste oppervlak wordt glad en helemaal glad.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos10Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos17Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos20Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos60 — kopiëren

En dus, de acryl wordt toegepast als een beschermende formule, die geeft de nagels een fort. Meestal acryl lak pure kleur. Het kan gebruikt worden als een eenvoudige base coat. Natuurlijk, er zijn acrylverf, glanzend en mat. Ze kan gebruikt worden als een volledig standalone tool.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos53Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos27

Shimmer nagellak 2018 trends mode nieuwheid ontwerp foto

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt duidelijk het doel van deze cursus is om een natuurlijke, nauwelijks merkbaar schittering aan het oppervlak glad en glanzend. Vanwege het feit dat de structuur van de lak aanzienlijk uniform, baby het is erg klein, dit effect is zeer gemakkelijk te bereiken.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photosTrendy nail polishes 2018 color new 67 photosTrendy nail polishes 2018 color new 67 photos

Geschikt glans aan degenen wiens nagels zijn gaaf, maar ze hebben niet genoeg diamanten, alsmede degenen die hebben zichtbare gebreken aan de nagelplaat. Kleine hobbels, scheuren, chips gemakkelijk te vullen door de speciale structuur van de lak.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos25Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos

Gel nagellak 2018 die droogt zonder een UV-lamp

Voordelen van nagellak met een gel-effect:
1. Rijke kleuren, verhoogde duurzaamheid en ultra Shine;
2. Toegepast op de nagels van gewone nagellak;
3. Vereist geen speciale apparatuur, geen drogen lampen;
4. De nagelplaat wordt niet gekapt voordat het letsel niet gewond;
5. Verwijderd de gebruikelijke middelen voor het verwijderen van vernis (in tegenstelling tot schellak, die vraagt om een speciale oplossing en professionele hulp);
6. U is heel goed zelf kunt doen professionele manicure thuis!

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos29Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos42Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos82Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos86Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos107Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos26

Vaste nail lacquer 2018 nieuwe mode-ideeën, trends en foto ‘ s

Solid Lac is een perfect alternatief voor het verleden facturen nagels. Nail art ziet er zeer natuurlijk uit en de verschillende kleuren en unieke designs maken van deze methode van de manicure is een uitkomst voor degenen die willen een geweldig resultaat in de kortst mogelijke tijd. Solide pools is een kant en klaar zelfklevende platen, slagvaste ABS-kunststof.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos

Een set van dekkingen u kunt kiezen, gericht op hun eigen en de gewenste lengte van de nagels. Records voor manicure Indruk zijn korte of medium. Elke set bestaat uit 24 dekken, servet voor het ontvetten en een mini nail file (pedicure).

Lucky kralen 2018 trendy design ideeën, foto ‘ s

Bolonka (frans bullion) is de kralen, die heeft de vorm van kleine balletjes, gemaakt van glas, en dat is gewoon een prachtige kleur en variëteit. Bovendien, de grootte van de ballen kan variëren van millimeters (zoals kralen, zoals zand) tot 4 mm (meer als kristallen). Als de kleur variaties – hun aantal naar oneindig. Een kenmerkende eigenschap van dit materiaal is eenvoudig te gebruiken.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos1 om het geduld om zorgvuldig de lay-out van korrels in een bepaalde volgorde — slechts willekeurig hen verstrooien op de nog natte lak – het resultaat zal u verrassen met zijn originaliteit en durf. Wilt mooie patroon – druk kralen in lak met een oranje stick.

De slider design op de nagels 2018 fashion trends ideeën foto

De verfijning en delicaatheid van de nagels is mogelijk door de unieke eigenschap van stickers ontworpen zijn voor dit type van het ontwerp, visueel niet dikker de nagelplaat. Dus, ondanks zijn minimale dikte, de foto ‘ s doen het niet beperken van de masters of de plot of het thema van de foto. De Sticker is in handen van ervaren vakmensen omgetoverd tot echte miniaturen, waarmee u te maken op de nagels nagels hele foto-verhalen.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos65Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos66Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos67Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos68 Unieke slider ontwerp is dat noch u, noch de meester van de manicure is niet nodig om de kunstenaar vaardigheden en in staat zijn om te tekenen. Gewoon gebruik maken van stickers. Vooral omdat niet elke spec op het oog kan bepalen van de “echtheid” van de nagel tekening is met de hand gemaakt of als slider design. Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos69Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos70Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos72Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos75

Poolse zand met een effect in 2018 trends nieuwe foto

Het effect van de lak is verborgen suiker in de samenstelling. In feite is het een gewone nagellak standaard mix (met uitzondering van een weinig dikker) met kleine deeltjes van de “korrel”. In feite is het natuurlijk niet, river zand, en een speciale silicone filler. De siliconen heeft een goede hechting met de lak, dus bij de toepassing van de samenstelling van de nagels, insluitsels blijven gekleurd. Dat is, de lak ze niet glijden, waardoor een gladde manicure.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos89Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos90 Siliconen deeltjes kunnen hebben dezelfde grootte, of een fles kunnen verschillende fracties van zand. Sommige fabrikanten geven deze waarde op de fles, zodat de koper heeft het voordeel van de keuze. Daarnaast grit, suiker vernissen worden toegevoegd pailletten op het zand effect zag er helder en duidelijk. Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos92Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos91Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos55Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos31

Nagellak kameleon 2018 stijlvol design fashion trends foto ‘ s

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos61

Om te begrijpen hoe de nagellak kameleon is niet moeilijk. De naam zelf leidt mij om na te denken over wat de nagel onder bepaalde voorwaarden, begint kleur te veranderen. Meer precies goudsbloemen reageert op de omgevingstemperatuur. Dat is op de koude buiten uw handen versieren van een enkele kleur, maar in een warme kamer is volledig anders.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos43Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos44Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos76Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos77Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos78Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos

Thema door Anders Norén