manicure

Trendy manicure op prom 2019

Kleur deksel

De jonge leeftijd van de afgestudeerden biedt fatsoen en de goede zeden, dat is waarom veel meisjes kiezen van kleur te dekken, succesvol te combineren met de schaduw van kleding of accessoires. De belangrijkste voordelen van deze nagellak is de veelzijdigheid en bruikbaarheid: stevige nagel gaat nooit uit de mode, en voor het uitvoeren van beauty behandelingen niet hoeft te haasten naar de dichtstbijzijnde schoonheidssalon. En voor degenen die overwegen een kleur manicure is te saai, we moeten rekening houden met al zijn variaties.

Fashionable manicure on prom 2019

Schitterende glans

Klassieke glossy afwerking van de nagels in de mode-seizoen 2019 verschilt tederheid en sensualiteit. Zo charmant, afgestudeerden in staat zal zijn om te versieren van uw nagels zachte pastel tinten en subtiele tinten nude. Maar dit betekent niet dat de felle kleuren vergeten. Optimistisch zonne-kleuren (oranje, geel, perzik), wordt het beeld een touch van positieve emoties en een goed humeur. Daarnaast is de onbetwiste favorieten worden de blauwe en turquoise, fijne lila, mint en lavendel tinten.

Fashionable manicure on prom 2019

Gotische en te donker van kleur het beste voorbehouden voor de club van partijen en informele omgeving. Maar als het verlangen te groot is, kunt u de voorkeur geven aan de tint van Marsala te markeren of te accent vingers, glanzend zwart.

Fashionable manicure on prom 2019

Matte vernis

In tegenstelling tot de glossy lak, matte lak in 2019 gaan op een mode start-en landingsbaan in een donker palet. Daarom kunt u veilig experimenteren met zwart en grijs, rekening houden met de kleuren rood, groen, blauw, diep en chocolade tinten. Stylisten raden te combineren in een gewone manicure een glanzende en een matte afwerking. Maar de belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle manicure bij het afstuderen 2019 harmonie met de kleur van feestelijke kleding.

Fashionable manicure on prom 2019

Zacht fluweel

Een manicure die lijkt op fluweel stof – absolute fashion hit van het jaar 2019. Dit unieke coating is gemaakt met de hulp van de gerechten (kleine deeltjes van katoen, viscose of wol van verschillende maten). Velvet nail art kan worden gemaakt in twee varianten:

    Een volledige dekking van de nagelplaat velvet pressed powder, het toepassen van de kudde op de pre-geschilderd met een kleurloze vernis patronen, het creëren van een fluwelen patroon op de uiteindelijke kleur van de coating.

Fashionable manicure on prom 2019

“Kameleon” of gespiegeld manicure voor prom

Voor de jonge dames, die is moeilijk te bepalen van de kleur van de nagellak, een oplossing lak kameleon van kleur verandert afhankelijk van de temperatuur van de lucht en verlichting. In het heldere licht van de kroonluchters in de grote zaal en in het bijzonder in de schittering van het licht in de disco deze manicure zal schitteren met alle kleuren van de regenboog en het vastleggen van de aandacht van anderen.

Fashionable manicure on prom 2019

Niet minder nuttig om te kijken gespiegeld manicure dat geeft de nagels een geweldige Glans door de glanzende stof. Het wrijven van “de spiegel” van het pigment in de nagelplaat, het is mogelijk om te bereiken verbazingwekkende effect dat zal accentueren de schoonheid van het meisje bij de hand en zal een hoogtepunt van de feestelijke ensemble.

Fashionable manicure on prom 2019

Multicolor en kleurrijk ontwerp

Samen met solide dekking fashion trends 2019 bieden een charmante van de afgestudeerden een rijke selectie van de prints en kleurrijke patronen die u kunt diversificatie van de holiday nail art.

Fashionable manicure on prom 2019

Bloemen

Florale motieven zijn niet in een haast om een leidende positie, zo expressief floristische samenstelling in alle palet nagels of kleine bloemen op accent vingers – onvoorwaardelijke schoonheid-trend 2019. Hier kunt u laat de verbeelding, waarop weelderige bloemen in de Chinese kunst, zijn motieven Petrykivka of Zhostovo schilderij, ongeacht eindigt het meisje 11 of 9 lessen. Sierlijke bloemen zal het passend zijn om te kijken, zelfs op de vingers van jonge afgestudeerden van de kleuterschool, met nadruk op de plechtigheid van het moment en het brengen van een heleboel positieve emoties.

Fashionable manicure on prom 2019

Fashion geometrie

Die zei dat de geometrie moet duidelijk en streng? High school girls is niet het eerste jaar actief met geometrische motieven in feestelijke nail designs, met succes aangedrongen op de persoonlijke smaak en stijl. Creëer de perfecte look zal helpen een harmonieuze mix van lijnen en vormen in de kleuren van feestelijke kleding.

Fashionable manicure on prom 2019

Negatieve Ruimte

Unieke nail-technologie past in de waardering van de feestelijke ontwerpen, dus om de laatste avond kunt u de voorbereiding van een mooie manicure voor prom 2019 met een helder patroon op een witte achtergrond of Vice versa, op basis van de kleur van de nagellak te laten een duidelijk patroon. Stylisten adviseren te combineren pakkende contrasterende kleuren (een schaduw van Marsala in combinatie met goud, zilver metallic, donker paars of pruim). Aanhangers van de klassiekers hou van zwart en wit mix passend in elke situatie.

Fashionable manicure on prom 2019

Frans of antifrench?

U hoeft niet te! Beide ontwerpen zijn even modieus en populair in het huidige seizoen. Elk van hen zal het geluid opnieuw, verrukt jonge meisjes met frisse ideeën. Dus, de French manicure wordt weergegeven in de vorm van gewaagde combinaties:

    Transparante plus zwart of Bourgogne;het gebied, en “smile” in contrasterende kleuren;de toon voor een feestelijke outfit, en de tip is bedekt met goud of zilver, of bekleed met pailletten.

“Smile” kan worden uitgevoerd in een traditionele vorm en een schuine (in de vorm van eenvoudige lijnen of zachte hoek) of een zigzag.

Fashionable manicure on prom 2019

Antifrench, beter bekend als de moon manicure, ook heeft ondergaan veranderingen die moeten zeker gebruik maken van:

    Gebied lunula kan schilderen met twee of zelfs drie kleuren van de nagellak in de stijl van de color-blocking;in plaats van de traditionele gaten die je kunt tekenen (stok) gekleurde driehoek of om dit deel van de nagel strass;trendy alternatief om zich te concentreren in het gebied lunula zal zijn zilveren of Gouden band aan de basis van de nagel, met nadruk op de lijn van de cuticula.

Fashionable manicure on prom 2019

Marmer design

Imitatie van natuursteen op de nagels geeft het hele beeld een schaduw van genade en deftigheid. Deze nail art is universeel en geschikt voor alle gelegenheden, dus ook na de prom marmeren ontwerp zal een organische uitstraling als een alledaagse manicure.

Fashionable manicure on prom 2019

Ombre (gradient nagels)

Stijlvolle verloop manicure zal toestaan jonge fashionista ‘ s om te demonstreren zich met de winnende kant! Vandaag in de mode zijn verschillende soorten overgangen:

    Horizontaal of verticaal op één vinger;de vlotte transformatie van de gehele nagel kleuren op het palet in de buitenkant van de armen;de gradiënt van het frans.

Fashionable manicure on prom 2019

Manicure Ombre is op zich spectaculair en flitsend, dus extra decoratie in de vorm van steentjes en kralen worden overbodig. Om te benadrukken de individualiteit is slechts mogelijk met de hulp van eenvoudige tekeningen op groot-of ringvinger.

Fashionable manicure on prom 2019

“Broken glass”

Manicure met gebroken glas effect past prima in de feestelijke manier en een perfecte aanvulling op de outfits van elke kleur. Stukjes gekleurd folie betrekking op de gehele nagel palet of gewoon accent vingers.

Volgens de modetrends 2019, kan het uitvoeren van een ceremoniële ensemble, een combinatie van:

    Transparante afwerking en “glas” in alle kleuren, volledig overeenkomen met de lak kleur en de kleur van de folie;pick-up soortgelijke kleuren (smaragd, jade en Chartreuse; blauw en blauw) of contrasterende (Bordeaux plus goud, zwart met smaragd, enzovoort).

Fashionable manicure on prom 2019

Niet minder origineel en stijlvol en zal kijken naar de mix maan manicure met “broken glass”, wanneer het grootste deel van de gedeponeerde base coat met “broken glass”, en wordt het gaatje blijft ongevuld of bedekt met een nauwelijks zichtbaar transparante lak.

Fashionable manicure on prom 2019

De geheimen van succesvolle keuze

In het proces van het creëren van de perfecte feestelijke look belangrijk niet alleen de fashion trends, maar ook te komen tot een harmonieuze combinatie van alle componenten. Om te kiezen van de juiste manicure voor prom night, meisjes moeten gehoor geven aan de adviezen van stylisten, dat vertelt hoe het succesvol combineren van kleuren en texturen te combineren nail art en kleding ontwerp, inrichting wat te kiezen, en hoe het realiseren van uw meest gekoesterde schoonheid ideeën.

Fashionable manicure on prom 2019

Het oppakken van de manicure in de kleur van de optocht jurken, het is de moeite waard gezien het feit dat de lak moet 2-3 tinten lichter of donkerder kleren. De jurk van glanzende stof (satijn, satijn, zijde, matelassé, enzovoort) zullen alleen passen briljant te dekken. Matte manicure is het beter om te combineren met lichte en flitsende outfit, een beetje “gladstrijken” de expressie en het geven van het beeld van soberheid en elegantie. Spiegel nail art met de platinum coating is een geweldige Combi-partner de zwarte jurk. Het hoogtepunt van de outfit zal een patent clutch bag, uitgekozen overeenkomen met de manicure. Jurk in retro-stijl ziet er elegant in combinatie met amandel-of puntige nagels rode kleur of schaduw van Marsala. Belangrijker is dat de nagels niet te lang zijn, anders in plaats van ingetogen chic op de voorgrond zal er een agressieve seksualiteit, dat is ongepast in de prom in de 11de rang;two-tone outfit het beste te combineren met een verloop manicure, die op de nagels de kleur palet van de jurk. Niet minder indrukwekkend is in het geheel zal kijken maan nail art of klassiek frans (met de nadruk op een van de kleuren van de kleding).De nagelplaat moet worden natuurlijke vormen, daarom, van de ultra-lange stiletto ‘ s en schandalig vormen van leeftijd of leidingen moeten worden verlaten. Eigenaren van overdaad, die, zelfs voor het oog van de mode niet wilt om een deel met lange nagels, de specialisten van de nagel industrie wordt geadviseerd de voorkeur te geven manicures in zachte tinten en met onopvallende ontwerp is in overleg met de gemeenschappelijke wijze, kleding en decoraties. (20, 73051775, 13070);

Fashionable manicure on prom 2019

Elk meisje in uw stijl en uw eigen begrip van de schoonheid. Het selecteren van het ontwerp van de manicure om de laatste avond, pas afgestudeerden in staat zal zijn om vanuit het hart te dromen en de verscheidenheid van de mode trends tot en met 2019 de ideale nail art die perfect passen bij uw feest en voelt u zich als de Belle van het bal!

Foto ‘ s van trendy manicure te prom 2019:

Fashionable manicure on prom 2019

Fashionable manicure on prom 2019

Fashionable manicure on prom 2019

Fashionable manicure on prom 2019

Fashionable manicure on prom 2019

Fashionable manicure on prom 2019

Fashionable manicure on prom 2019

Fashionable manicure on prom 2019

Fashionable manicure on prom 2019

Fashionable manicure on prom 2019

Fashionable manicure on prom 2019

Fashionable manicure on prom 2019

Fashionable manicure on prom 2019

Fashionable manicure on prom 2019

Fashionable manicure on prom 2019

Thema door Anders Norén