kapsels

Trendy korte kapsels

Vrouwen korte kapsels zijn in de mode voor bijna een eeuw. Korte kapsels ingevoerd women ‘ s fashion in de 20-er jaren van de twintigste eeuw. Hun opkomst heeft bijgedragen aan de Eerste wereldoorlog. Tijdens de oorlog vrouwen, wordt aan de voorzijde en werken verpleegkundigen werden gedwongen kort voor een knipbeurt. Gelukkig, onder de hoofddeksels van de zusters van liefde van kapsels om te zien. Haar vrouwen werden gedwongen om te snijden en door de epidemieën die ging naar de oorlog. Soms zijn ze zelfs hun haar afgeschoren of links kort rechtop.

Echter, in de naoorlogse jaren, de mode voor korte kapsels begint te verspreiden onder de stedelingen. En als eerder het symbool van vrouwelijke schoonheid had lang haar en vlechten (“vlecht – meisjesachtige schoonheid” zeggen ze in Rusland), de twintigste eeuw was ongetwijfeld een eeuw van short cuts.

Mode kapsels varieerde afhankelijk van de tijd. Maar altijd in de mode waren de belangrijkste opties voor de vrouwen korte kapsels — Bob, de tijdspanne waarin alles Bob en een waterval.

Trendy korte kapsels in onze tijd. Vandaag in de mode, blijft nog een korte Bob zowel op directe en op krullend haar, zowel met pony en zonder.

Trendy short haircuts

Kapsel – korte Bob

Kapsel caret, in de klassieke zin van het woord – het is het snijden, het haar en de pony (indien aanwezig) knip een gladde rechte snede. Kapsel cursor in de grafiek. In dit geval, het haar en voegt visuele gewicht en volume. Dit kapsel ziet er goed uit op dun haar, omdat ze meer volumineus. Maar meer nog, het verfraait en goede zwaar haar. Er zijn de opties van kapsels inlasteken als met steil haar, gezicht omlijsten, en met zeer langwerpige voor strengen en een afgesneden hoofd.

Kapsel caret vereist een perfecte styling, omdat het lijkt rechte en glanzend haar.

De cursor kan niet alleen op korte, maar van gemiddelde lengte. Vergeet niet, hoewel, het haar van de Egyptische Koningin Cleopatra, die ook is een goed voorbeeld van de cursor.

Trendy short haircuts

Ziet er goed uit de klassieke Bob met een pony en krullend haar. Op hetzelfde moment interessant is om te folden als de pony en het haar bij de wortels rechtop, en de uiteinden van het haar te krullen.

Trendy short haircuts

In 2018 in de stijl van een klassieke korte Bob met pony rechte en gekrulde haren. Een van de belangrijkste trends van het seizoen is de cursor met glad haar bij de wortels en krullen. Kan gedragen worden Kare zonder pony.

In de mode ook de cursor met langwerpige kant strengen, en houdende in de stijl van “easy slojnosti”. Kortom, een beetje slordig styling en asymmetrische kapsels dit jaar zijn welkom, niet alleen de meester maar ook in de kapsels Bob en een waterval.

Voor de quads – een andere trend van het seizoen 2018 is zeer kort met een duidelijk overzicht van de lijnen van het dakje, maar met overhangende, dunne afwijken van de basiskleur van de haren.
Trendy short haircuts

Kort haar Bob

Klassieke korte Bob kapsel – het kapsel de lengte van de oren, maar kan iets langwerpig. Voor deze kapsels zijn gekenmerkt door duidelijke contouren en nauwkeurige dikke plak. De beste van de Bob kapsel ziet er geweldig uit op steil haar.

De Bob de Bob-Kare is ideaal voor dag -, business-vrouwen, en voor de avond een beeld van een fatale schoonheid.

In de mode dit seizoen, zoals in het geval van four of a kind, kapsel Bob-Bob met de lange kant strengen.

Een ander piepen van het seizoen, de Bob kapsel met een vlecht en een lange pony gekamd neer op zowel de rechterzijde of de linkerzijde. De mode en ook weinig “slonzig” vormgeving, zoals de verzorging verfomfaaid in de wind.

Trendy short haircuts

Modieuze asymmetrische Bob.

Trendy short haircuts

Kapsel cascade de meest natuurlijke van de drie kapsels. Immers, als voor een knipbeurt Bob en Cara bindend duidelijke contouren, de lijn van het haar knippen in dit kapsel ziet er natuurlijk meer. Clipper cascade karakteristieke vrouwelijkheid en zachtheid. Kapsel cascade knip “ladder.” De omtrek van kapsel glad en afgerond zijn. En als het kapsel Bob geknipt haar langer aan de voorkant en korter aan de achterkant, bij het snijden cascade haren meer in de rug en korter aan de voorkant.

Trendy short haircuts

Haar kapsel cascade kan worden “terloops” gelegd. Ook het kapsel ziet en gekruld uit de uiteinden van de strengen van het haar, dat geeft aan het geheel een romantische touch. Als de uiteinden van de strengen van het haar te krullen naar binnen, het haar zal over het algemeen kijken meer elegant.

Kapsel cascade heeft vaak een Knal – of klassiek kapsel rechte of schuin. Kan snijden cascade worden gemaakt voor krullend haar. In het Algemeen is dit kapsel is geschikt voor alle haartypes en voor elk type persoon. Het is een universele.

In 2018 in de mode van korte gelaagde kapsel cascade. Het voordeel van een dergelijke kapsels is de mogelijkheid om een verscheidenheid aan kapsels, die de strengen een andere richting, puinhoop het haar op te heffen, of om individuele strengen van het haar.

Trendy short haircuts

Naast de drie hierboven genoemde kapsels in de mode 2018 en zeer korte kapsel “een jongen”, maar altijd met de nadruk op een pony. Zo, trendy kapsel met lange strakke pony en korte nek. Zacheshetsya pony aan de kant. Misschien is de pony aan de basis kleur van het haar worden toegevoegd en lichte schokkende kleur van één of meer strengen. Ook in de mode en korte kapsel met meer volume en gelaagde pony. Pony in het kort, “jongen” haircut kan worden verhoogd. Dat is zo een pony terwijl styling is opgeheven. En het kan worden gegeven, hetzij golvende of puntige vorm.

Maar als je als schokkend kapsels in 2018 in de mode weer de Iroquois, evenals kapsels in de punk stijl als de haren op het hoofd (nek en tempels) gemaaid zo kort mogelijk, en op de top gelegd in een Mohawk of lang en gekamd voorwaartse pony.

Trendy short haircuts

Thema door Anders Norén